Câinii lui Johnny Depp, „imigranți” ilegali în Australia. Motivul pentru care soția actorului a fost pusă sub acuzare

Publicat: 16/07/2015, 15:02
Actualizat: 28/03/2019, 23:46

Amber Heard a fost pusă sub acuzare pentru că nu a declarat autorităților vamale australiene, la sosirea cuplului în orașul Brisbane, în aprilie, că soțul ei, Johnny Depp, era însoțit în acea vizită de Pistol și Boo, cei doi câini ai săi din rasa Yorkshire Terrier.

Actrița, al cărei film „Magic Mike XXL” a fost lansat pe marile ecrane la începutul lunii iulie, a primit miercuri o somație care o obligă să se prezinte în fața unui tribunal australian. Procuratura din Commonwealth (CDPP) a confirmat faptul că pe numele actrițe americane au fost formulate două capete de acuzare: introducerea ilegală de animale în Australia și prezentarea de documente false în fața autorităților.

Introducerea ilegală de animale în Australia atrage o pedeapsă de cel mult 10 ani în închisoare și o amendă de 102.000 dolari australieni (75.480 dolari americani), iar furnizarea de documente false în fața autorităților atrage o amendă de 10.200 dolari australieni (7.550 dolari americani).

Amber Heard, cunoscută pentru rolurile interpretate în filme precum „Machete: Ucigaș meseriaș/ Machette Kills”, „Pineapple Express: O afacere riscantă/ Pineapple Express” și „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”, va trebui să apară în fața Tribunalului din statul australian Queensland pe 7 septembrie.

Soțul ei, actorul Johnny Depp, s-a aflat în ultimele luni în Australia, unde a filmat următorul lungmetraj din franciza cinematografică „Pirații din Caraibe”. Prezența sa în Australia a revenit pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în luna aprilie, atunci când starul hollywoodian a fost informat că Pistol și Boo trebuie să fie „expulzați” imediat, altfel vor fi confiscați și eutanasiați, pentru că nu au respectat normele stricte ale regimului de carantină din acea țară.

Cei doi câini din rasa Yorkshire Terrier, care au ajuns în Australia însoțiți de Amber Heard la bordul unui avion privat, au fost evacuați din Australia cu un alt avion și au revenit cu bine în Statele Unite.

Filmările de la lungmetrajul „Pirații din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” au debutat în luna februarie.

Johnny Depp va reveni pe ecrane în rolul Căpitanului Jack Sparrow, alături de Geoffrey Rush, care interpretează rolul lui Barbossa. În acest moment, cei doi sunt singurii actori confimați din vechea distribuție ca parte a noului lungmetraj din franciză. Orlando Bloom, care l-a interpretat în primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior că se află „în discuții” pentru reluarea rolului.

Rolul principal feminin va fi interpretat de actrița Kaya Scodelario. Pe de altă parte, personajul negativ din noua peliculă va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a apărut recent în „Maleficent”, va figura și el printre noii actori din distribuție.

„Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” va fi regizat de Joachim Ronning și Espen Sandberg, iar premiera este programată pentru iulie 2017.

Cele patru filme din franciza „Pirații din Caraibe” au avut încasări totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Se interzic TELEFOANELE mobile. S-a adoptat ordin la nivel de stat. CINE RENUNȚĂ la smartphone
Curg veștile proaste de la ANM. Cum va fi vremea astăzi
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cui va preda Warren Buffett imperiul de 400 de miliarde de dolari?