Câinii lui Johnny Depp, „imigranți” ilegali în Australia. Motivul pentru care soția actorului a fost pusă sub acuzare

Publicat: 16/07/2015, 15:02
Actualizat: 28/03/2019, 23:46

Amber Heard a fost pusă sub acuzare pentru că nu a declarat autorităților vamale australiene, la sosirea cuplului în orașul Brisbane, în aprilie, că soțul ei, Johnny Depp, era însoțit în acea vizită de Pistol și Boo, cei doi câini ai săi din rasa Yorkshire Terrier.

Actrița, al cărei film „Magic Mike XXL” a fost lansat pe marile ecrane la începutul lunii iulie, a primit miercuri o somație care o obligă să se prezinte în fața unui tribunal australian. Procuratura din Commonwealth (CDPP) a confirmat faptul că pe numele actrițe americane au fost formulate două capete de acuzare: introducerea ilegală de animale în Australia și prezentarea de documente false în fața autorităților.

Introducerea ilegală de animale în Australia atrage o pedeapsă de cel mult 10 ani în închisoare și o amendă de 102.000 dolari australieni (75.480 dolari americani), iar furnizarea de documente false în fața autorităților atrage o amendă de 10.200 dolari australieni (7.550 dolari americani).

Amber Heard, cunoscută pentru rolurile interpretate în filme precum „Machete: Ucigaș meseriaș/ Machette Kills”, „Pineapple Express: O afacere riscantă/ Pineapple Express” și „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”, va trebui să apară în fața Tribunalului din statul australian Queensland pe 7 septembrie.

Soțul ei, actorul Johnny Depp, s-a aflat în ultimele luni în Australia, unde a filmat următorul lungmetraj din franciza cinematografică „Pirații din Caraibe”. Prezența sa în Australia a revenit pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în luna aprilie, atunci când starul hollywoodian a fost informat că Pistol și Boo trebuie să fie „expulzați” imediat, altfel vor fi confiscați și eutanasiați, pentru că nu au respectat normele stricte ale regimului de carantină din acea țară.

Cei doi câini din rasa Yorkshire Terrier, care au ajuns în Australia însoțiți de Amber Heard la bordul unui avion privat, au fost evacuați din Australia cu un alt avion și au revenit cu bine în Statele Unite.

Filmările de la lungmetrajul „Pirații din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” au debutat în luna februarie.

Johnny Depp va reveni pe ecrane în rolul Căpitanului Jack Sparrow, alături de Geoffrey Rush, care interpretează rolul lui Barbossa. În acest moment, cei doi sunt singurii actori confimați din vechea distribuție ca parte a noului lungmetraj din franciză. Orlando Bloom, care l-a interpretat în primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior că se află „în discuții” pentru reluarea rolului.

Rolul principal feminin va fi interpretat de actrița Kaya Scodelario. Pe de altă parte, personajul negativ din noua peliculă va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a apărut recent în „Maleficent”, va figura și el printre noii actori din distribuție.

„Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” va fi regizat de Joachim Ronning și Espen Sandberg, iar premiera este programată pentru iulie 2017.

Cele patru filme din franciza „Pirații din Caraibe” au avut încasări totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vremea se încălzește! Ce temperaturi au anunțat meteorologii?