Păcătuiește cu Gândul! Ocolește cu orice preț Piața Universității!

Păcătuiește cu Gândul! Ocolește cu orice preț Piața Universității!
Publicat: 24/12/2015, 14:42

E drept, la Universitate, continuă balamucul, cu o listă lungă de cântăcioși care scot aburi pe gură, ca locomotivele, în frunte cu Pepe, urmat de Proconsul, Marcel Pavel și alții ca ei. Rutele ocolitoare sunt Splaiul și Știrbey și n-o să-ți mai spunem nimic despre „Fanfara cu chef de viață”, care cântă duminică, 27, la Berăria H, fiindcă am văzut două clipuri pe pagina ei de Facebook, dintre care unul la 90 de grade, ca selfie-urile, și sună ca și le-ai da alămuri tuturor celor de mai sus și i-ai înghesui într-un mobil. Expediem fără titlu și premierele din cinematografe, fiindcă nu-s decât două care nu ne-au spus nimic, și încercăm cu o carte și niște filme la TV, doar-doar ai chef de așa ceva zilele astea.

CARTEA: România în șapte gesturi

Radu Paraschivescu, domnul acela cu mustață, care ne învață să vorbim pe Digi24, produce pe bandă best selleruri, ale lui sau ca editor. De data asta semnează „România în șapte gesturi”, unde explică cum poți să-ți creezi notorietate pornind de la șapte gesturi, sau mai degrabă chirceli, frecvente și clasificabile ca atare în România contemporană. De pildă, mârlănia, minciuna, comerțul cu drame – și am fi niște mârlani și niște comercianți de drame dacă ți le-am spune pe toate, așa că vezi mai departe în carte.

LA TV: Babalâci puși pe rele, Mircea Diaconu când era fată mare și o mulțime de hobbiți

Vineri, pe TV1000, de la ora 19.30 începe „King Kong” – un fel de Indiana Jones, dar în care Harrison Ford e o maimuță foarte mare și foarte urâtă, iar Naomi Watts face și ea ce poți face cu o maimuță, a fost blockbuster în 2005. Peter Jackson, regizorul, fuge pe HBO la ora 20.00 cu „Hobbitul – Dezolarea lui Smaug” și nu mai are rost să ne-mpiedicăm de „Codul DaVinci” de pe AXN (20.10), fiindcă pe PRO TV, de la 22.30, e „Burlaci întârziați”, o comedie în care Morgan Freeman, Robert De Niro și Michael Douglas joacă niște babalâci puși pe rele, într-o escapadă la Las Vegas. Sâmbătă, de la ora 20.00, HBO o ține langa cu „Hobbitul” („Bătălia celor cinci oștiri” de data asta). La 21.45, ți-am recomanda „Sherlock Holmes – Jocul umbrelor”, dacă am ști ce e Cool TV și la ce cablist îl găsești, dar mai bine te uiți la „De ce eu”, pe HBO, de pe ora 22.25, fiindcă e filmul lui Tudor Giurgiu de anul trecut, care a creat un întreg balamuc în ideea că e despre o eroare judiciară în care a fost angrenat și Victor Ponta. Pentru doritorii de fițe estice, „Leviafan” defilează încă odată pe Cinemax, de la 22.25. E un film rusesc, de Andrei Zviaghințev, care a primit multe aplauze și un Glob de Aur în 2014, un film supărat de te-ntrebi dacă Cinemaxul știe că e Crăciun sau nu. Duminică, de la ora 20.00, HBO te atacă cu „Birdman”, unul din filmele cele mai lăudate din 2014, dacă nu cumva nu vrei să vezi „Artista, dolarii și ardelenii”, de la 20.10, de pe vremea când era Mircea Diaconu fată mare și TVR 2, postul pe care se dă, avea cu totul 12 ani. De la 21.10, TVR 1 își ia revanșa cu „Marea hoinăreală”, o vechitură și ea, din ’66, dar comedie de război franțuzească, în care un Louis de Funès încă stăpânit de regizor (Gérard Oury) își ridică la fileu cu Bourvil. Dacă nu, întoarce-te pe TVR 2, unde aiureala cu ardelenii continuă cu un alt film al cărui titlu n-are rost să ți-l mai dăm, sau du-te să mai vezi odată Leviafan, că tot e „vesel”. Că noi am stors tot ce-am putut din program.(Iulian Comănescu)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA