Rușii au sărbătorit deja învestirea lui Trump. Versurile piesei cântate în cinstea noului președinte american: „Este un superman”

Rușii au sărbătorit deja învestirea lui Trump. Versurile piesei cântate în cinstea noului președinte american: Este un superman
Publicat: 20/01/2017, 17:13
Actualizat: 03/03/2017, 15:59

„Trump, Trump/ Este de necrezut./ Trump, Trump,/ El este un superman,/ Trump, Trump, simbol al Americii./ Trump, Trump, el este cu adevărat președinte”- iată versurile cântecului „Trumplissimo America! „, pe care cheflii l-au auzit, joi, în clubul Arbat 13. Piesa este compusă de un cântăreț în vârstă de 82 de ani, pe nume Willi Tokarev, născut în Rusia, care cântă în limba engleză.

Willi Tokarev, cântăreațul de 82 de ani, care a emigrat în SUA la mijlocul anilor 1970, a cântat pe o scenă mică, cu steagurile rusești și americane agățate în spatele lui. Tokarev, al cărui prenume real este Vilen, un cuvânt „portmanteau” care face referire la Vladimir Lenin, a declarat pentru Associated Press că a scris piesa „Trumplissimo America!” pentru prietenii săi care-l cunosc pe Trump și care i-au cerut să scrie o melodie în onoarea noului președinte al Americii, transmite time.com.

Micul club de jazz, situat la o aruncătură de băț de turnul din era stalinistă care adăposteșe Ministerul de externe rus, nu este singurul loc din Rusia, pe care Ronald Reagan o asocia unui „imperiu malefic”, în care rușii au ținut toast-uri în numele lui Trump.

Vis-a-vis de ambasadei SUA, în centrul Moscovei, magazinul Armatei Ruse a pus un afiș cu poza viitorului președinte al SUA. Patronii făceau publicitate reducerii valabile în ziua inaugurării lui Trump. Reducere de 10 % pentru angajații ambasadei și pentru cetățenii americani.

„Rușii sărbătoresc mult. Celebrăm sărbătorile rusești, sărbătorile străine. Îi urăm bun venit pentru că nu e un secret că rușii s-au bucurat că Trump a câștigat, „, a afirmat proprietarul clubului Arbat 13, Igor Khaletsky, atunci când a fost întrebat de ce rușii ar dori să petrească în onoarea unui președinte SUA.

Petrecerea prin care moscoviții l-au salutat pe Trump, desfășurată în clubul de jazz underground, chiar lângă șoseaua turistică principală din Moscova, a atras o mulțime de curioși: turisti canadieni, un antrenor personal american, prietenii ruși ai artiștilor care au urcat pe scenă, și proprietarul unui restaurant numit „Trump”, dintr-un oraș de provincie rusesc.

Oaspeții au fost întâmpinați cu obscure recitaluri de jazz rusesc, comedianți stand-up, o trupa rusească numită „Trump Band” și un adolescent care a crescut în Statele Unite și a cântat o versiune karaoke a piesei „Strangers in the Night”.

Trump Band cântă în fiecare weekend într-un restaurant din Tula, un oraș aflat la 170 km înspre sud de Moscova, în apropiere de locul de naștere al romancierului Lev Tolstoi. Proprietarul Natalya Palladicheva, care a deschis restaurantul în urmă cu doi ani, l-a numit Trump după cuvântul englezesc „trump”, care înseamnă „atu (la un joc de cărți)”. Nu-i plăcea sunetul echivalentului rusesc. Împovărată după asocierea numelui restaurantului cu cel al lui Donald Trump, Palladicheva a introdus, după alegerile din noiembrie, un „meniu Donald Trump”, care dispune de un hamburger de 18 cm. „Este o glumă desigur”, a explicat Palladicheva în timp ce participa la petrecerea din la clubul de jazz. „Cu toții ne dorim relațiile dintre Rusia și America să se îmbunătățească, în special pentru Rusia”.

La masa de vis-a-vis, doi bărbați de vârstă mijlocie, mâncau burgeri cu cârnați Bologna. Unul dintre ei, un antrenor personal din California, a spus că ar trebui să se numească „burgerul Trump”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un copil a găsit o piesă rară de Lego pe o plajă din Marea Britanie