Rușii au sărbătorit deja învestirea lui Trump. Versurile piesei cântate în cinstea noului președinte american: „Este un superman”

Rușii au sărbătorit deja învestirea lui Trump. Versurile piesei cântate în cinstea noului președinte american: Este un superman
Publicat: 20/01/2017, 17:13
Actualizat: 03/03/2017, 15:59

„Trump, Trump/ Este de necrezut./ Trump, Trump,/ El este un superman,/ Trump, Trump, simbol al Americii./ Trump, Trump, el este cu adevărat președinte”- iată versurile cântecului „Trumplissimo America! „, pe care cheflii l-au auzit, joi, în clubul Arbat 13. Piesa este compusă de un cântăreț în vârstă de 82 de ani, pe nume Willi Tokarev, născut în Rusia, care cântă în limba engleză.

Willi Tokarev, cântăreațul de 82 de ani, care a emigrat în SUA la mijlocul anilor 1970, a cântat pe o scenă mică, cu steagurile rusești și americane agățate în spatele lui. Tokarev, al cărui prenume real este Vilen, un cuvânt „portmanteau” care face referire la Vladimir Lenin, a declarat pentru Associated Press că a scris piesa „Trumplissimo America!” pentru prietenii săi care-l cunosc pe Trump și care i-au cerut să scrie o melodie în onoarea noului președinte al Americii, transmite time.com.

Micul club de jazz, situat la o aruncătură de băț de turnul din era stalinistă care adăposteșe Ministerul de externe rus, nu este singurul loc din Rusia, pe care Ronald Reagan o asocia unui „imperiu malefic”, în care rușii au ținut toast-uri în numele lui Trump.

Vis-a-vis de ambasadei SUA, în centrul Moscovei, magazinul Armatei Ruse a pus un afiș cu poza viitorului președinte al SUA. Patronii făceau publicitate reducerii valabile în ziua inaugurării lui Trump. Reducere de 10 % pentru angajații ambasadei și pentru cetățenii americani.

„Rușii sărbătoresc mult. Celebrăm sărbătorile rusești, sărbătorile străine. Îi urăm bun venit pentru că nu e un secret că rușii s-au bucurat că Trump a câștigat, „, a afirmat proprietarul clubului Arbat 13, Igor Khaletsky, atunci când a fost întrebat de ce rușii ar dori să petrească în onoarea unui președinte SUA.

Petrecerea prin care moscoviții l-au salutat pe Trump, desfășurată în clubul de jazz underground, chiar lângă șoseaua turistică principală din Moscova, a atras o mulțime de curioși: turisti canadieni, un antrenor personal american, prietenii ruși ai artiștilor care au urcat pe scenă, și proprietarul unui restaurant numit „Trump”, dintr-un oraș de provincie rusesc.

Oaspeții au fost întâmpinați cu obscure recitaluri de jazz rusesc, comedianți stand-up, o trupa rusească numită „Trump Band” și un adolescent care a crescut în Statele Unite și a cântat o versiune karaoke a piesei „Strangers in the Night”.

Trump Band cântă în fiecare weekend într-un restaurant din Tula, un oraș aflat la 170 km înspre sud de Moscova, în apropiere de locul de naștere al romancierului Lev Tolstoi. Proprietarul Natalya Palladicheva, care a deschis restaurantul în urmă cu doi ani, l-a numit Trump după cuvântul englezesc „trump”, care înseamnă „atu (la un joc de cărți)”. Nu-i plăcea sunetul echivalentului rusesc. Împovărată după asocierea numelui restaurantului cu cel al lui Donald Trump, Palladicheva a introdus, după alegerile din noiembrie, un „meniu Donald Trump”, care dispune de un hamburger de 18 cm. „Este o glumă desigur”, a explicat Palladicheva în timp ce participa la petrecerea din la clubul de jazz. „Cu toții ne dorim relațiile dintre Rusia și America să se îmbunătățească, în special pentru Rusia”.

La masa de vis-a-vis, doi bărbați de vârstă mijlocie, mâncau burgeri cu cârnați Bologna. Unul dintre ei, un antrenor personal din California, a spus că ar trebui să se numească „burgerul Trump”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers