Un congres pentru Liviu Dragnea. Organizațiile PSD se întrec în rezoluții de „susținere deplină și necondiționată” a șefului partidului

Un congres pentru Liviu Dragnea. Organizațiile PSD se întrec în rezoluții de „susținere deplină și necondiționată a șefului partidului
Publicat: 04/03/2018, 12:55

Mai multe organizații PSD au votat deja rezoluții „în unanimitate” în care își anunță decizia de susținere a actualului președinte al partidului, întrecându-se în a-l lăuda pe Dragnea pentru rezultatele sale.

PSD Teleorman susține în document că Dragnea este „garantul consolidării și unității partidului, al implementării consecvente a Programului de guvernare în folosul românilor, al consolidării statului democratic și de drept în România, al parcursului euro-atlantic al țării noastre, dovedindu-se a fi un excepțional strateg politic și un eficient manager al resurselor umane și organizaționale ale partidului”.

„Prin rezoluția de susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea, social-democrații maramureșeni și-au arătat totala susținere pentru cel care a obținut, la cârma acestei formațiuni politice rezultate remarcabile, care a reușit să mențină unitatea în partid și, mai ales, să lupte alături și în fruntea echipei PSD, pentru asigurarea unei guvernări performante”, se arată într-un comunicat al PSD Maramureș.

Același ton și la Caraș Severin, Galați,Hunedoara și Alba.

„Organizația județeană Hunedoara a Partidului Social Democrat îl susține necondiționat pe domnul Liviu Dragnea în funcția de președinte al PSD”, se arată în textul rezoluției ce a fost votată de membrii PSD la Conferința județeană.

„Delegația PSD Alba merge la Congres cu un mesaj de unire și îi invită pe toți social democrații din România la Alba Iulia de 1 Decembrie”, se arată într-un comunicat al organizației județene.

Filiala din Buzău, condusă de fostul vicepremier Marcel Ciolacu, se aliniază și ea în spatele șefului partidului.

„Susținem în continuare Guvernul, programul de guvernare și pe președintele partidului, Liviu Dragnea. Personal, am respectat deciziile luate de partid și le voi respecta întotdeauna”, a declarat Ciolacu.

Și PSD Botoșani își exprimă susținerea deplină pentru continuarea mandatului actualei conduceri a PSD. „Liviu Dragnea este primul președinte al PSD care s-a implicat în elaborarea, implementarea și monitorizarea unui program de guvernare ambițios, prin care s-au adus beneficii pentru fiecare categorie socială și profesională din țara noastră”, se arată rezoluția vortată de organizația din Botoșani.

Cu unanimitate s-au votat rezoluțiile de susținere și la Suceava, Brașov, Constanța și Dolj.

„S-a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezoluție prin care social-democrații constănțeni își reafirmă încrederea și sprijinul total pentru președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Constanța, în vreme ce pesediștii doljeni îl laudă pe șeful partidului „pentru rezultatele obținute la ultimele alegeri parlamentare și pentru îndeplinirea obiectivelor asumate prin programul de guvernare”.

Pe 21 februarie PSD a deciz ca pe 10 martie să aibă loc Congresul extraordinar al partidului, care se va desfășura la Sla Palatului. Mâine va avea loc un Comitet Executiv pentru a stabili ultimele detalii.

„La CExN se va discuta dacă se vor face alegeri, dacă se va schimba structura BPN, dacă mai sunt alte modificări, ce modificări au fost propuse la Statut”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ziua în care Rusia l-a regăsit pe Ţareviciul Alexei, ucis de bolşevici la 14 ani