Crimă oribilă în Timișoara. O educatoare și-a omorât fetița și a încercat apoi să se sinucidă. Detaliile șocante descoperite de anchetatori și explicația femeii

Crimă oribilă în Timișoara. O educatoare și-a omorât fetița și a încercat apoi să se sinucidă. Detaliile șocante descoperite de anchetatori și explicația femeii
Publicat: 14/03/2018, 11:27

UPDATE: Procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale față de Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fetița de patru ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, femeia și-a ucis copila marți în jurul orei 17.30, prin înecare în baia din locuință, „victima decedând prin asfixiere, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii”.

De asemenea, s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale, care va fi realizată miercuri.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a mai transmis că după ce a comis crima, femeia a încercat să se sinucidă prin tăieri superficiale la nivelul brațelor și prin ingerarea unei substanțe toxice.

Miercuri, educatoarea va fi externată din Spitalul Județean Timișoara, iar „față de aceasta se vor lua măsurile legale ce se impun”, au mai comunicat procurorii.

Educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soț, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenționează să divorțeze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, femeia în vârstă de 38 de ani din Timișoara care, marți noapte, i-a tăiat venele la ambele mâini fetiței sale de patru ani, iar apoi a înecat-o în cadă, ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soț.

În urma discuțiilor aprinse pe care le-au avut marți, bărbatul, de meserie instalator, i-ar fi spus femeii că intenționează să divorțeze, nemulțumit fiind că aceasta și-a luat concediu fără plată și nu se mai descurcau cu banii.

După crimă, în timp ce polițiștii făceau cercetări la fața locului, femeii i s-a făcut rău, iar aceasta le-a spus celor prezenți că a băut erbicid în încercarea de a se sinucide.

Femeia a fost transportată, sub escortă, la Spitalul Municipal Timișoara, iar apoi transferată la Spitalul Județean Timișoara.

„Noi i-am acordat primul ajutor, iar apoi pacienta a fost transferată la Spitalul Județean Timișoara, pentru că necesita dializă”, a declarat, miercuri dimineață, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Timișoara, Ramona Gîdea.

Potrivit anchetatorilor, femeia nu a dorit să facă nicio declarație.

Între timp, cadavrul fetiței de patru ani a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Fetița în vârstă de patru ani a fost omorâtă, marți noapte, de mama ei, la Timișoara, copilul fiind găsit de către polițiști înecat în cadă și cu venele de la ambele mâini tăiate.

Crima a avut loc într-o casă aflată pe strada Tigrului din cartierul Ronaț, din Timișoara.

Polițiștii au fost anunțați prin apel la 112 chiar de către mama fetiței, care apoi s-a încuiat în baie, oamenii legii fiind nevoiți să spargă ușă pentru a intra.

Femeia are 38 de ani și este educatoare într-un sat din județul Timiș. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, aceasta și-a luat concediu fără plată în urmă cu trei săptămâni.

„Lucrează la Școala Gimnazială Murani, la grădiniță. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, pe motiv că i-a fost foarte greu cu naveta și încerca să-și caute un loc de muncă care să o ajute să scape de navetă și să primească un salariu mai bun. Nu a părut niciodată că are probleme de comportament, era o persoană calmă, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos, era liniștită”, a declarat, marți noapte, corespondentului MEDIAFAX, inspectorul școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale