VIDEO. Dragnea, adevărul despre limuzina BMW cu care a fost la mare. De ce nu apare în declarația de avere și cine plătește pentru că nu avea ITP-ul făcut

Publicat: 03/05/2018, 22:49

„Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâți, vai de mama lor, mă iertați că vorbesc așa. Am văzut și o domnișoară care umblă liberă prin Teleorman, care a făcut o mare analiză și o mare investigație. Mașina nu e a firmei unde este acționar fiul meu, este a lui personală. Mașina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat și a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre mașina pe care o am în declarația de avere, X5 (BMW – n.r.), pe care am moștenit-o de la fratele meu. În ceea ce privește ITP-ul, am înțeles că nu e, fii-miu să primească amendă, să se învețe minte. L-am rugat și pe mine să-mi împrumute mașina, mi-a împrumutat-o, îi mulțumesc foarte mult, și eu i-am împrumutat când el încă nu avea mașină, m-am dus la mare și am venit”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat a cui este mașina cu care a fost la mare în minivacanța de 1 mai și dacă avea ITP valabil.

El a povestit și motivul care a generat postarea de pe pagina sa de Facebook.

„M-am chinut să dau SMS-ul ăla ca să plătim (taxa de pod de la Fetești – n.r.), l-am sunat pe domnul Ioniță de la companie (de drumuri – n.r.) – . Mi-a spus că verifică, nu știa, mă așteptam să știe, dar sigur că era și el undeva (în vacanță – n.r.), că se auzeau niște păsărele în telefon. M-a sunat ulteriro și mi-a spus că este o problemă la compania de telefonie (…) dar ce facem noi, cei care vrem să plătim? Mi-a dat răspunsul (…) că puteți plăti și mâine. Dar domnule, cei care au trecut ieri și au zis că plătesc azi, ce fac? Preferăm să lăsăm niște oameni să plătească o amendă neavând nicio vină sau vă reglați voi problema între voi, între STS și operatorul de telefonie. Nu e nici treaba mea, nici a celorlalți participanți la trafic să vadă unde este problema”, a adăugat liderul PSD.

Deputatul USR, Ionuț Moșteanu, a declarat, miercuri, că din chitanțele postate pe Facebook marți seara de președintele PSD, Liviu Dragnea, în care apare și seria de șasiu, reiese că acesta a condus pe drumul de la mare spre București un autoturism BMW seria 7, care valorează peste 100.000 de euro.

„Am aflat că a fost ieri o problemă cu plata taxei la Fetești. Nu este prima dată și nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulți pași de făcut pentru a-și îmbunătăți infrastructura IT. Reamintesc că directorul general al CNADNR, protejatul domnului Dragnea a fost șef la acest Stream pe vremea la care s-au implementat aceste sisteme de plată. Altceva mi se pare distractiv. M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marți seara – n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul și a pus o poză cu chitanța (de la plata rovinetei – n.r.) în care se vedea și seria de șasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de șasiu corespunde unei mașini BMW seria 7 de ultimă generație, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni așa de buni care, iată, îi dau o astfel de mașină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este mașina dânsului, nu este în declarația de avere sau poate și-a cumpărat-o și o să o vedem în declarația de avere din iunie”, a spus deputatul USR Ionuț Moșteanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...