VIDEO. Dragnea, adevărul despre limuzina BMW cu care a fost la mare. De ce nu apare în declarația de avere și cine plătește pentru că nu avea ITP-ul făcut

Publicat: 03/05/2018, 22:49

„Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâți, vai de mama lor, mă iertați că vorbesc așa. Am văzut și o domnișoară care umblă liberă prin Teleorman, care a făcut o mare analiză și o mare investigație. Mașina nu e a firmei unde este acționar fiul meu, este a lui personală. Mașina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat și a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre mașina pe care o am în declarația de avere, X5 (BMW – n.r.), pe care am moștenit-o de la fratele meu. În ceea ce privește ITP-ul, am înțeles că nu e, fii-miu să primească amendă, să se învețe minte. L-am rugat și pe mine să-mi împrumute mașina, mi-a împrumutat-o, îi mulțumesc foarte mult, și eu i-am împrumutat când el încă nu avea mașină, m-am dus la mare și am venit”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat a cui este mașina cu care a fost la mare în minivacanța de 1 mai și dacă avea ITP valabil.

El a povestit și motivul care a generat postarea de pe pagina sa de Facebook.

„M-am chinut să dau SMS-ul ăla ca să plătim (taxa de pod de la Fetești – n.r.), l-am sunat pe domnul Ioniță de la companie (de drumuri – n.r.) – . Mi-a spus că verifică, nu știa, mă așteptam să știe, dar sigur că era și el undeva (în vacanță – n.r.), că se auzeau niște păsărele în telefon. M-a sunat ulteriro și mi-a spus că este o problemă la compania de telefonie (…) dar ce facem noi, cei care vrem să plătim? Mi-a dat răspunsul (…) că puteți plăti și mâine. Dar domnule, cei care au trecut ieri și au zis că plătesc azi, ce fac? Preferăm să lăsăm niște oameni să plătească o amendă neavând nicio vină sau vă reglați voi problema între voi, între STS și operatorul de telefonie. Nu e nici treaba mea, nici a celorlalți participanți la trafic să vadă unde este problema”, a adăugat liderul PSD.

Deputatul USR, Ionuț Moșteanu, a declarat, miercuri, că din chitanțele postate pe Facebook marți seara de președintele PSD, Liviu Dragnea, în care apare și seria de șasiu, reiese că acesta a condus pe drumul de la mare spre București un autoturism BMW seria 7, care valorează peste 100.000 de euro.

„Am aflat că a fost ieri o problemă cu plata taxei la Fetești. Nu este prima dată și nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulți pași de făcut pentru a-și îmbunătăți infrastructura IT. Reamintesc că directorul general al CNADNR, protejatul domnului Dragnea a fost șef la acest Stream pe vremea la care s-au implementat aceste sisteme de plată. Altceva mi se pare distractiv. M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marți seara – n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul și a pus o poză cu chitanța (de la plata rovinetei – n.r.) în care se vedea și seria de șasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de șasiu corespunde unei mașini BMW seria 7 de ultimă generație, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni așa de buni care, iată, îi dau o astfel de mașină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este mașina dânsului, nu este în declarația de avere sau poate și-a cumpărat-o și o să o vedem în declarația de avere din iunie”, a spus deputatul USR Ionuț Moșteanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers