Trump ar fi vrut SĂ CUMPERE TĂCEREA starletei Playboy care pretinde că s-a culcat cu el. Înregistrarea discuției Trump-Cohen, difuzată de CNN

Trump ar fi vrut SĂ CUMPERE TĂCEREA starletei Playboy care pretinde că s-a culcat cu el. Înregistrarea discuției Trump-Cohen, difuzată de CNN
Publicat: 25/07/2018, 17:23
Actualizat: 02/10/2018, 16:13

Înregistrarea, difuzată de CNN în cadrul emisiunii „Cuomo Prime Time„, confirmă faptul că actualul președinte SUA a discutat cu avocatul său despre posibilitatea cumpărării drepturilor de publicare a poveștii fostei starlete Playboy, Karen McDougal, care susține căTrumpar fi avut o relație extraconjugală cu ea.

Înainte de campania prezidențială din 2016, fostul model Playboy a vândut drepturile de publicare a acestei povești către tabloidul National Enquirer, care este deținut de unul dintre prietenii lui Trump.

Potrivit înregistrării, care datează din septembrie 2016, Cohen i-a spus lui Trump despre planul său de a înființa o firmă prin care să finanțeze achiziției drepturilor de la American Media, firma care deține publicația National Enquirer.

„Trebuie să deschidem o companie pentru a transfera toate informațiile de la prietenul nostru, David”, se aude avocatul făcând referie la președintele American Media, David Pecker.

În momentul în care subiectul finanțării revine în discuție pe înregistrare, Trump îl întrerupe pe Cohen întrebându-l: „Ce finanțare?„. Când Cohen răspunde că „va trebui să plătim”, Trump spune: „plătește în numerar”. Totuși, calitatea înregistrării este slabă, așa că nu se distinge clar dacă Trump spune: „Plătește în numerar!” sau „Nu plăti în numerar!

Rudy Giuliani, avocatul liderului de la Casa Albă, a declarat că Trump nu a făcut nicio plată, adăugând că nu a fost comisă nicio infracțiune.

Înregistrarea, care a fost oferită postului CNN de avocatul lui Cohen, Lanny Davis, a fost realizată în septembrie 2016.

Nu este prima dată când se speculează că Trump ar fi încercat să cumpere tăcerea unei foste amante.

Potrivit informațiilor publicate de jurnaliști, cu o lună înaintea alegerilor prezidențiale, avocatul Michael Cohen ar fi plătit actriței Stormy Daniels – din partea lui Trump – suma de130.000 de dolari, pentru care starleta a acceptat să semneze un contract de confidențialitate ce nu îi permite să declare absolut nimic despre întâlnirea cu actualul președinte american. Ulterior, actriței i-a părut rău că și-a „vândut semnătura” atât de ieftin și a contactat un avocat, încercând să ridiceclauza de confidențialitate.

Numele lui Donald Trump a mai apărut într-un scandal alături de o actriță din fimele pentru adulți.Jessica Drake, o altă actriță porno l-a acuzat, în 2016, de avansuri sexuale nedorite șiagresiune sexualăpe Donald Trump. Jessica Drake susține că acesta i-ar fi propus10.000 de dolaripentru a veni singură în camera lui de hotel și pentru a întreține relații sexuale cu el.

De altfel, atât în perioada campaniei pentru Casa Albă, cât și după ce a devenit președinte, Donald Trump a fost acuzat de mai multe femei dehărțuire sexuală, fapte pe care președintele american le-a negat cu vehemență.

Foto: Instagram/Karen McDougal

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto