Trump ar fi vrut SĂ CUMPERE TĂCEREA starletei Playboy care pretinde că s-a culcat cu el. Înregistrarea discuției Trump-Cohen, difuzată de CNN

Trump ar fi vrut SĂ CUMPERE TĂCEREA starletei Playboy care pretinde că s-a culcat cu el. Înregistrarea discuției Trump-Cohen, difuzată de CNN
Publicat: 25/07/2018, 17:23
Actualizat: 02/10/2018, 16:13

Înregistrarea, difuzată de CNN în cadrul emisiunii „Cuomo Prime Time„, confirmă faptul că actualul președinte SUA a discutat cu avocatul său despre posibilitatea cumpărării drepturilor de publicare a poveștii fostei starlete Playboy, Karen McDougal, care susține căTrumpar fi avut o relație extraconjugală cu ea.

Înainte de campania prezidențială din 2016, fostul model Playboy a vândut drepturile de publicare a acestei povești către tabloidul National Enquirer, care este deținut de unul dintre prietenii lui Trump.

Potrivit înregistrării, care datează din septembrie 2016, Cohen i-a spus lui Trump despre planul său de a înființa o firmă prin care să finanțeze achiziției drepturilor de la American Media, firma care deține publicația National Enquirer.

„Trebuie să deschidem o companie pentru a transfera toate informațiile de la prietenul nostru, David”, se aude avocatul făcând referie la președintele American Media, David Pecker.

În momentul în care subiectul finanțării revine în discuție pe înregistrare, Trump îl întrerupe pe Cohen întrebându-l: „Ce finanțare?„. Când Cohen răspunde că „va trebui să plătim”, Trump spune: „plătește în numerar”. Totuși, calitatea înregistrării este slabă, așa că nu se distinge clar dacă Trump spune: „Plătește în numerar!” sau „Nu plăti în numerar!

Rudy Giuliani, avocatul liderului de la Casa Albă, a declarat că Trump nu a făcut nicio plată, adăugând că nu a fost comisă nicio infracțiune.

Înregistrarea, care a fost oferită postului CNN de avocatul lui Cohen, Lanny Davis, a fost realizată în septembrie 2016.

Nu este prima dată când se speculează că Trump ar fi încercat să cumpere tăcerea unei foste amante.

Potrivit informațiilor publicate de jurnaliști, cu o lună înaintea alegerilor prezidențiale, avocatul Michael Cohen ar fi plătit actriței Stormy Daniels – din partea lui Trump – suma de130.000 de dolari, pentru care starleta a acceptat să semneze un contract de confidențialitate ce nu îi permite să declare absolut nimic despre întâlnirea cu actualul președinte american. Ulterior, actriței i-a părut rău că și-a „vândut semnătura” atât de ieftin și a contactat un avocat, încercând să ridiceclauza de confidențialitate.

Numele lui Donald Trump a mai apărut într-un scandal alături de o actriță din fimele pentru adulți.Jessica Drake, o altă actriță porno l-a acuzat, în 2016, de avansuri sexuale nedorite șiagresiune sexualăpe Donald Trump. Jessica Drake susține că acesta i-ar fi propus10.000 de dolaripentru a veni singură în camera lui de hotel și pentru a întreține relații sexuale cu el.

De altfel, atât în perioada campaniei pentru Casa Albă, cât și după ce a devenit președinte, Donald Trump a fost acuzat de mai multe femei dehărțuire sexuală, fapte pe care președintele american le-a negat cu vehemență.

Foto: Instagram/Karen McDougal

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase