Actorul Kevin McNally, cunoscut pentru rolul din „Pirații din Caraibe”, vine la Transylvania Comic Con

Actorul Kevin McNally, cunoscut pentru rolul din „Pirații din Caraibe, vine la Transylvania Comic Con
Publicat: 05/09/2019, 19:54

Actorul de origine britanică are o vastă activitate atât pe scena de teatru, cât și pe micul și marele ecran. Printre serialele în care s-a remarcat se numără „Supernatural”, „Downtown Abbey”, „Designated Survivor” și „The Good Fight”.

În 2003, a apărut în primul film din seria „Pirații din Caraibe”, alături de cunoscuții actori Johnny Depp, Orlando Bloom și Keira Knightley, în rolul unui pirat fără scrupule, dar loial personajului central, Jack Sparrow, pe care avea să îl urmeze în aventuri până la capătul lumii.

Seria „Pirații din Caraibe”, care conține la momentul actual cinci lungmetraje, este una dintre cele mai apreciate francize la scară mondială, având încasări de peste 14 miliarde de dolari.

Kevin McNally și-a împrumutat vocea și pentru câteva jocuri de succes, precum „Pirates of the Caribbean: At Worlds”s End”, „Assassin”s Creed III” și „Kingdom Hearts III”.

Kevin nu s-a ținut departe nici de scena teatrului, jucând în producții de mare succes, precum „Regele Lear” (unde a avut rolul principal), „Hamlet” și „Boeing Boeing”.

Kevin McNally se alătură lui Alexander Ludwig (Bjorn, personaj principal în serialul fenomen „Vikings”) și Rick Cosnett (Wes Maxfield din „The Vampire Diaries” și Eddie Thawne din „The Flash”) pe lista actorilor invitați la prima ediție Transylvania Comic Con, ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Transylvania Comic Con își propune să devină un reper al evenimentelor de acest gen în regiune, alături de East European Comic Con, cea mai amplă manifestare de acest tip din centrul și estul Europei, potrivit organizatorilor.

„Clujean fiind, mi-am dorit foarte mult să venim cu evenimentul în inima Transilvaniei, mai ales că de aici a pornit toată pasiunea. În ultimii doi – trei ani, am analizat și am pregătit Transylvania Comic Con, în special pentru că trebuie să îl structurăm pentru o locație cu totul nouă pentru noi. Tocmai de aceea, va avea o personalitate proprie și o identitate unică, întrucât ne dorim să devină rapid un reper pentru regiune. Sperăm ca publicul să fie deschis și să susțină prima ediție printr-o participare cât mai numeroasă”, a declarat Mircea Mureșan, managerul general al East European Comic Con și Transylvania Comic Con.

De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con și le vor oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri și de a lua parte la competiții cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generație.

Printre atracții se mai numără o zonă de street food, concursuri de cosplay, artiști de bandă desenată, demonstrații de VR, precum și un târg generos unde vizitatorii pot interacționa cu expozanții și pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producțiile sci-fi preferate.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit șansa fanilor de a întâlni personalități precum Jason Momoa („Game of Thrones”, „Aquaman”), Mark Shepard („Supernatural”), Daniel Gillies („The Originals”), Robert Knepper („Prison Break”), Charles Dance („Game of Thrones”, „The Imitation Game”), Sylvester McCoy („Dr.Who”, „The Hobbit”).

Biletele pentru Transylvania Comic Con pot fi achiziționate de pe www.comic-con.ro, precum și din Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
Toți șoferii au INTERZIS! Nu ai voie să cari așa ceva cu mașina
Cifra care îi provoacă insomnii lui Cristi Borcea. În fiecare noapte!
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
Ziua în care „fecioara din Orleans” a intrat în rândul sfinţilor
×