8 ȘTIRI DE LA 8. Povestea care a șocat o întreagă comunitate: Doi soţi din România, acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia

8 ȘTIRI DE LA 8. Povestea care a șocat o întreagă comunitate: Doi soţi din România, acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia
8 ȘTIRI DE LA 8. Povestea care a șocat o întreagă comunitate: Doi soţi din România, acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia. Foto:Pixabay.com
Publicat: 15/08/2020, 08:09
Actualizat: 06/04/2021, 17:03

Doi soţi din Borșa, Maramureș, sunt acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia. Autorităţile italiene au intrat pe fir şi, pe baza probelor, au emis câte un mandat european de arestare pe numele celor doi.

Povestea a şocat o întreagă comunitate. Cei doi soţi sunt acuzaţi că, după ce au luat în grijă un copil în Italia, l-ar fi agresat sexual, în mod repetat, şi chiar că ar fi întreţinut relaţii intime, în faţa băieţelului, potrivit Știrile PRO TV.

Autorităţile italiene au intrat pe fir şi, pe baza probelor, au emis câte un mandat european de arestare pe numele celor doi.

Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să se vaccineze împotriva Covid-19

Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să experimenteze vaccinul anti-Covid pe care îl dezvoltă Universitatea Oxford. În vârstă de 72 de ani, Andrew Lloyd a spus că va face orice pentru a demonstra că teatrele, actorii şi muzicienii se pot întoarce la lucru, scrie cotidianul britanic DailyMail.

În ultimele luni, atât  Andrew Lloyd Webber cât și producătorul său, Cameron Mackintosh, au fost foarte vocali în ceea ce privește ajutorul dat de guvernul britanic oferit industriei teatrului în timpul crizei.

„Tocmai am încheiat vaccinul experimental Oxford Covid-19. Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă”, a scris compozitorul pe pagina sa de Twitter.

Pandemia de coronavirus este „departe de a se termina”: „Suntem încă în mijlocul unei pandemii accelerate, intense și foarte grave”

Margaret Harris, medic la Organizația Mondială a Sănătății, spune despre COVID-19 că este virusul pandemic perfect al vremurilor noastre și că, în aceste momente, trăim în vremea coronavirusului, potrivit BBC News.

Au trecut mai mult de șase luni de când Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a anunțat sosirea unui nou virus – o situație de urgență globală.

Sondaj: Medicii ruși nu au curaj să-și facă vaccinul anti-Covid lansat de Putin

Un procent considerabil de medici din Rusia nu sunt de acord cu ideea de a-și administra vaccinul anti-Covid produs în țara țara lor. Motivul respingerii ar fi lipsa datelor legate de acesta și a procedurii extrem de rapide prin care a fost testat și aprobat, arată un sondaj la care au pariticipat peste 3.000 de doctori, scrie Reuters.

Sondajul care dă peste cap calculele candidaților la Primăria Capitalei. Ce locuri ocupă Gabriela Firea și Nicușor Dan

Candidatul dreptei, Nicușor Dan, ar câștiga fără emoții alegerile locale pentru Primăria Capitalei, cu un scor de 46,3%, față de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obține 38,9%, relevă un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL.

Datele citate de adevărul.ro mai relevă că în cazul în care Traian Băsescu renunță la candidatură, votanții săi vor pune ștampila pe Nicușor Dan.

Vocea României va fi scoasă din grila de toamnă: „Am decis să anulăm castingul și filmările”

Show-ul muzical Vocea României va fi scos din grila de toamnă, pentru prima oară în primii 10 ani, anunță oficialii Pro Tv, conform Paginademedia.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei.

Starea de alertă, prelungită pentru încă 30 de zile

Guvernul a decis vineri seara, prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, a transmis premierul Ludovic Orban, la debutul ședinței de Guvern. Potrivit șefuliui DSU, Raed Arafat, nu vor exista noi serii de restricții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”