Gabriela Firea, atac la Nicușor Dan: ”Plicușor e tot primar ales din butoane, minciuna are picioare din ce în ce mai scurte”

Gabriela Firea, atac la Nicușor Dan: ”Plicușor e tot primar ales din butoane, minciuna are picioare din ce în ce mai scurte”
Gabriela Firea, atac la Nicușor Dan: ”Plicușor e tot primar ales din butoane, minciuna are picioare din ce în ce mai scurte”
Publicat: 23/10/2020, 10:08
Actualizat: 23/10/2020, 10:24

Gabriela Firea lansează un atac extrem de dur la adresa lui Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook, însă sunt puși ”sub lupă”, la rândul lor, Gheorghe Cojanu, prefectul aflat ”la cumpărături” exact atunci când nu trebuia, și Monica Anisie, ministrul Educației.

Este vorba, în ultimă instanță, despre sfidarea românilor, notează Gabriela Firea, atâta vreme cât prefectul Capitalei – Gheorghe Cojanu – a fost ”mutat” la Secretariatul General al Guvernului, chiar ”în miezul problemelor”, și asta după ce nu a știut care era situația exactă a numărului de infectări cu noul coronavirus pentru că se afla ”la cumpărături”.

Însă, scrie Firea, Cojanu are marele avantaj de a fi ”prieten cu premierul”, iar ”incompetența crasă” nu mai contează.

”Obraz gros și sfidare față de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumpărături”, când Bucureștiul intra în scenariul roșu a fost aseară târziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu în concediu, libere, recuperări, “punțiși abulic în zilele “cu prezența fizicăla birou, trebuia recuperat pe un post cald și bine plătit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce contează incompetența crasă?”, notează Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

În ceea ce o privește pe Monica Anisie, totul se rezumă la ”soluții” care nu există, consideră Gabriela Firea, iar ministrul Educației se regăsește pe lista PNL de la Senat, gata să impună ”TV-ul FĂRĂ CURENT ELECTRIC!”

Doamna Anisie e tot ministrul EDUCAȚIEI!!! Tot profi, tot smart, tot cu soluții pentru elevi. Și tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impunā, prin lege, TV-ul FĂRĂ CURENT ELECTRIC! Nicio tresărire! E lumea rea! N-a greșit cu nimic!”

Gabriela Firea

Gabriela Firea: ”Așa-i e mai greu cu faptele, decât cu vorbele?”

Pornind de la ideea că Nicușor Dan a ajuns primar general al Capitalei ”ales din butoane”, Gabriela Firea insistă asupra unor puncte de reper care demonstrează că drumul de la vorbe și până la fapte este dificil, iar promisiunile din campania electorală nu sunt îndeplinite.

Nicușor Dan i-a avertizat deja pe bucureșteni că va fi o ”iarnă grea”, cu toate că promisese, în campania electorală, că apa caldă și căldura ”vor veni imediat”. Mai mult, s-a promis și o testare în București, însă – mai scrie Firea – această testare era începută încă din luna martie, numai că Nicușor Dan ”nu era pe fază”. Și, chiar dacă s-a spus că ”bugetul e o prioritate”, totul se rezumă, practic, la vorbe, iar banii nu există.

”Și da, Plicușor e tot primar ales din butoane. Și tot promite lapte și miere. Cu trei amendamente anunțate răspicat:

1. “Va fi o iarna grea”. Promisiunea era fermă: apă caldă și căldură imediat, pentru îlsusține” cu bani și alte resurse guvernul PNL.

2. “Vom face testare în București”. E începută din martie, dar el nu era pe fază. Și DSP-ului i s-au oferit sediu și personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încā șefā fina doamnei Anisie. Mândrā și ea de isprăvile ei: sā suni zile în șir la DSP și nu te bage nimeni în seamă e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!

3. “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el în campanie toți banii tăiați de la Capitală în mandatul lui, din răzbunare politică față de mine, se întorc cu vârf și îndesat, dacă vine Plicușor? Uite, e pe vine! Unde-s banii?”, scrie Gabriela Firea în mediul online.

”Așa-i e mai greu cu faptele, decât cu vorbele? Minciuna are picioare din ce în ce mai scurte. Lungi sunt doar zilele în care vom tot așteptă se întâmple ce s-a promis perfid și ticălos în campanie”

Gabriela Firea

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale