ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Un bărbat din Vâlcea a făcut scandal, pentru că nu a fost lăsat să voteze fără mască de protecție

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Un bărbat din Vâlcea a făcut scandal, pentru că nu a fost lăsat să voteze fără mască de protecție
Un bărbat din Vâlcea a făcut scandal, pentru că nu a fost lăsat să voteze fără mască de protecție (FOTO: Alexandra Pandrea)
Publicat: 06/12/2020, 13:55
Actualizat: 06/12/2020, 13:56

În județul Vâlcea a fost sesizat primul incident la alegerile parlamentare, potrivit Mediafax. Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a făcut scandal, pentru că i s-a interzis accesul intre în secția de votare fără mască de protecție.

În momentul în care i-a fost atrasă atenția să poarte masca, fiindu-i oferită una, bărbatul a refuzat și a început să fie recalcitrant tulburând ordinea și liniștea publică prin strigăte și gălăgie.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției unde a fost sancționat contravențional cu o amendă de 3.500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea măsurilor sanitare de protecție individuală.

Peste 5.200 de noi cazuri de Covid-19 și aproape 135 de decese în România, în ultimele 24 de ore. Este un nou record de internări la ATI!

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a raportat, duminică, 5.231 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore și 134 de decese, în România. Numărul pacienților internați la Terapie Intensivă, a ajuns la 1.289 de persoane.

Până duminică, 6 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 513.576 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 405.612 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.231 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.137 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până astăzi, 12.320 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

În intervalul 05.12.2020 (10:00) – 06.12.2020 (10:00) au fost raportate 134 de decese (89 bărbați și 45 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Poliția Capitalei a mobilizat 3.000 de efective pentru alegerile din București!

Poliția Capitalei informează că a mobilizat un număr semnificativ de angajați pentru alegerile parlamentare. Astfel, în București vor asigura buna desfășurare a întregului proces electoral aproximativ 3.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi alte forţe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, DGPMB arată că au fost verificaţi conducătorii auto care au transportat buletinele de vot. Șoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi au fost verificate documentele autovehiculelor utilizate, nefiind înregistrate incidente.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
Codul Rutier, modificat pentru șoferii de categoria B. Klaus Iohannis a promulgat legea
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale