Fiica șefului Staborului Țigănesc acuză că a fost ruptă în bătaie după o descindere a Poliției. „Ne-au bătut ca pe câini. Ne-au dat numai la ficat!” (IMAGINI EXCLUSIVE)

Fiica șefului Staborului Țigănesc acuză că a fost ruptă în bătaie după o descindere a Poliției. Ne-au bătut ca pe câini. Ne-au dat numai la ficat! (IMAGINI EXCLUSIVE)
Fiica lui Viorel Gongoi susține că a fost snopită în bătaie de polițiștii din Ilfov
Publicat: 15/02/2021, 19:00

Fiica șefului Staborului Țigănesc susține că a fost bătută crunt, alături de mai multe rude, după ce, duminică dimineață, polițiștii ilfoveni ai orașului Bragadiru, sprijiniți de luptători ai trupelor speciale, au descins în locuința acesteia. Anchetatorii căutau mai multe persoane bănuite de mai multe înșelăciuni, dar și pentru furt și distrugere. Femeia susține că, în timpul percheziției, polițiștii i-ar fi smuls ușile de la casă, i-ar fi spart geamurile, televizorul, sobele și vesela. În plus, aceasta reclamă și faptul că toți locatarii imobilului ar fi fost bătuți și torturați, după ce ar fi fost ținuți în curte, pe burtă, aproximativ două ore și jumătate. În același timp, IPJ Ilfov a anunțat că acțiunea s-a desfășurat „conform normelor legale”. 

Polițiștii orașului Bragadiru au descins, duminică dimineață, în locuința Mihaelei Parancea, fiica lui Viorel Gongoi, unul dintre cei mai cunoscuți judecători de stabor din jurul Bucureștiului și nepoata celebrei vrăjitoare Mama Omida.

Anchetatorii căutau patru persoane, un bărbat major și trei trei minori, suspectați de operațiuni financiare în mod fraudulos, înșelăciune în formă continuată, distrugere și furt calificat.

Mihaela Parancea a povestit, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că, imediat după descindere, toate persoanele aflate în imobil, între care opt copii și două femei gravide, ar fi fost liate la bătaie. „Ne-au bătut ca pe câini, nu s-au uitat că unii erau copii sau femei gravide. Ne-au dat numai în ficat, nu mi-am revenit nici acum”, a declarat fiica lui Gongoi.

În plus, aceasta susține că, după ce trei minori și un adult au fost încătușați, toți locatarii imobilului au fost scoși în curte și puși la pământ, cu fața în jos. Femeia spune că, deși afară era foarte frig, iar ei erau îmbrăcați subțire, au fost ținuți în acest mod timp de aproximativ două ore și jumătate.

„Ne-au pus pe burtă, în curte. Era foarte frig, iar noi nu aveam haine groase. Ne-au ținut așa de 6.00 și până la 8.30”, a mai spus fiica lui Gongoi.

În  tot acest timp, polițiștii au percheziționat locuința, în căutarea unor presupuse bunuri furate. Cu această ocazie, casa în care locuiau cei patru suspecți reținuți, ar fi fost devastată de autorități.

În acest sens, ușile dintre camere au fost rupte, sobele au fost sparte, la fel și televizoarele. Oamenii spun că polițiștii ar fi spart în mod intenționat și mai multe ferestre. În plus, din casă ar fi fost ridicate și unele bunuri despre care locatarii afirmă că nu erau furate și de care aveau nevoie pentru a-și duce traiul de zi cu zi.

Poliția Ilfov susține că nu s-a folosit forța și nu s-au produs pagube

„Au spart tot ce le-a ieșit în cale, inclusiv un aparat electric de încălzit. Ne-au spart geamurile, televizoarele, până și farfuriile. Nici nu mai avem în ce să mâncăm. Plus de asta, polișiștii au luat și un aragaz pe care l-am cumpărat și pe care îl foloseam ca să facem mâncare”, a mai spus fiica lui Viorel Gongoi.

Femeia a spus că, deși soțul ei este la închisoare, familia din care face parte nu reprezintă un clan periculos, cu toate că sunt neamuri cu temutele clanuri Pian și Duduianu.

„Suntem oameni foarte săraci. Ne ajută tatăl meu, care este judecător de stabor. De obicei, stăm în Germania, unde avem ajutor social”, a mai spus Mihaela Parancea.

Referitor la incidentele reclamate de fiica lui Viorel Gongoi, Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a anunțat că „acțiunea din data de 14 februarie a.c. s-a desfășurat conform normelor legale, fără a fi produse pagube materiale sau agresiuni ale persoanelor prezente la momentul perchezițiilor.

Menționăm că la nivelul IPJ Ilfov nu au fost înregistrate sesizări cu privire la nereguli făcute de organele de cercetare penală ca urmare a perchezițiilor domiciliare desfășurate la data precizată”.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic