Marcel Vela, amenințat direct de un interlop: „Tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Tu ești polițist, mă?”

Marcel Vela, amenințat direct de un interlop: „Tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Tu ești polițist, mă?”
Marcel Vela, amenințat direct de un interlop: „Tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Tu ești polițist, mă?” / Foto colaj: Facebook Viorel Gongoi / Marcel Vela
Publicat: 27/08/2020, 06:49

În urma aparițiilor imaginilor cu șefii Poliției Române, care s-ar fi întâlnit cu liderii clanului Duduianu, după moartea liderului interlop Emi Pian, Radu Tudor a prezentat intervenția uneia dintre rudele acestuia. Este vorba despre liderul Gongoi, care îl amenință direct pe ministrul de Interne, Marcel Vela.

Radu Tudor a prezentat imaginile de pe Facebook și așteaptă acum reacția autorităților. Viorel Gongoi invocă numele ministrului Marcel Vela și face acuzații la adresa unor polițiști care ar fi complici cu clanurile interlope.

Radu Tudor: „Ceea ce vedem este de netolerat!”

„Ceea ce vedem acum este o chestiune de netolerat, în orice ţară democratică. Un membru al unui clan se filmează şi îl ameninţă în mod direct pe ministrul de Interne, aducând şi câteva acuzaţii extrem de grave unor poliţişti pe care spune că i-ar fi cumpărat cu nişte sume. Evoluţia este complicată, pentru că în această uriaşă bătălie declanşată între clanurile interlope şi poliţişti.

Nu de puţine ori, au apărut informaţii şi acuzaţii, cum că există poliţişti complici cu clanurile interlope, că acestea s-ar fi infiltrat în Poliţie, în magistratură, în politică şi că banii nergri pe care îi fac interlopii se duc şi spre aceste zone, de aici şi atitudinea nepermis de tolerantă a autorităţilor faţă de ei.

Ceea ce veţi vedea, din punctul meu de vedere, e de neacceptat şi abia aştept să văd care va fi reacţia autorităţilor, cu atât mai mult cu cât am văzut că preşedintele Kaus Iohannis i-a cerut socoteală ministrului de Interne, pe care noi le-am difuzat aseară, imagini care arată că poliţiştii s-au dus la întâlnire într-o biserică cu liderii lumii interlope.

De ce s-au dus acolo, ce aveau de discutat, negociat? Făcea partea totul dintr-o operaţiune? În momentul în care astfel de imagini şi astfel de acuzaţii apar în public, e nevoie de informaţii suplimentare. Nu rataţi emisiunea de seară, pentru că avem dezvăluiri bombă despre ce s-a întâmplat acolo în Sectorul 5, la întâlnirea dintre poliţişti şi interlopi!’”, a spus Radu Tudor la Antena 3.

Marcel Vela este provocat de Viorel Gongoi, cunoscut drept fiul vrăjitoarei Mamei Omida.

Gongoi: „Bă, tu pe toate gunoaiele din România le faci clanuri?”

„Băi omule, băi Vela, băi tată, bă! Bai Vela tu eşti de undeva din Mehedinţi, acolo. Cum poţi să fii ****. Băi, Vela, băi, întreabă-mă pe mine, Motor Viorel, zis Gongoi. Întreabă-mă pe mine de departamentul celor care se ocupă cu grupările infracţionale, să îţi spun eu, Gongoi, ce notă poartă departamentul ăsta al tău şi cât de cretini şi cât de corupţi sunt.

Bă, te rog frumos, uită-te bine la mine. Tu eşti Vela, eu sunt Gongoi. Bă, întreabă-mă pe mine, trimite un reprezentant al tău să mă întrebe pe mine de grupul ăsta împotriva clanurilor, împotriva…bă, tu eşti **** prim-ministru ***? Bă, tu pe toate gunoaiele din România le faci clanuri? (…) Păi tu eşti poliţist, mă? Cum poţi tu să faci asemenea afirmaţii şi să permiţi mass-mediei să vorbească de discuţiile…Nu a venit niciun fel de poliţist, decât şeful grupării care era în zilele alea de serviciu, la Pian, că eu eram acolo. Nu a venit niciun şef al Poliţiei. Ăştia nici nu ştiu care sunt gradele lor, bă! Băi Vela, voi aveţi nume, că sunteţi cei mai **** de pe pământ, voi miliţienii.

Cheamă-mă bă pe mine într-o zi şi stai de vorbă cu mine, Vela şi îţi explic eu tot ce se întâmplă în departamentele tale din Poliţie. Bă, eu am cunoscut din 1980 până în anul 2020, cei mai mari poliţişti din România (…) Întreabă-l pe Cristi Gheorghe, bă, cine este Gongoi ăsta, bă şi o să vezi că eu într-adevăr, am avut schimb de opinii cu toţi marii lideri ai Poliţiei din România, dar fără a fi sifon. Am discutat ce e bine să faci, ce nu e bine să faci. Deci dacă vrei despre departamentul ăsta al Poliţiei Capitalei, întrabă-mă pe mine, că îţi spun eu. Nişte **** care se vinde pe 200 de dolari.

O să îţi dau un dosar din care reiese…băi, Vela… probe indubitabile (…) Băi treziţi-vă băi la realitate. Voi nu sunteţi de FBI. Sunteţi nişte **** miliţieni, bă! Ce antiterorism? Băi, câţi oameni cu bombe ai descoperit tu în România? Băi, Vela! Ce mari terorişti aţi descoperit, mă? (…) Păi tu, dacă se bate doi jegoşi, doi ţigani, un cioban şi un ţigan, tu îi ridici la rang de clan?”, spune Viorel Gongoi, reprezentant al staborului țigănesc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația