Marcel Vela, amenințat direct de un interlop: „Tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Tu ești polițist, mă?”

Marcel Vela, amenințat direct de un interlop: „Tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Tu ești polițist, mă?”
Marcel Vela, amenințat direct de un interlop: „Tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Tu ești polițist, mă?” / Foto colaj: Facebook Viorel Gongoi / Marcel Vela
Publicat: 27/08/2020, 06:49

În urma aparițiilor imaginilor cu șefii Poliției Române, care s-ar fi întâlnit cu liderii clanului Duduianu, după moartea liderului interlop Emi Pian, Radu Tudor a prezentat intervenția uneia dintre rudele acestuia. Este vorba despre liderul Gongoi, care îl amenință direct pe ministrul de Interne, Marcel Vela.

Radu Tudor a prezentat imaginile de pe Facebook și așteaptă acum reacția autorităților. Viorel Gongoi invocă numele ministrului Marcel Vela și face acuzații la adresa unor polițiști care ar fi complici cu clanurile interlope.

Radu Tudor: „Ceea ce vedem este de netolerat!”

„Ceea ce vedem acum este o chestiune de netolerat, în orice ţară democratică. Un membru al unui clan se filmează şi îl ameninţă în mod direct pe ministrul de Interne, aducând şi câteva acuzaţii extrem de grave unor poliţişti pe care spune că i-ar fi cumpărat cu nişte sume. Evoluţia este complicată, pentru că în această uriaşă bătălie declanşată între clanurile interlope şi poliţişti.

Nu de puţine ori, au apărut informaţii şi acuzaţii, cum că există poliţişti complici cu clanurile interlope, că acestea s-ar fi infiltrat în Poliţie, în magistratură, în politică şi că banii nergri pe care îi fac interlopii se duc şi spre aceste zone, de aici şi atitudinea nepermis de tolerantă a autorităţilor faţă de ei.

Ceea ce veţi vedea, din punctul meu de vedere, e de neacceptat şi abia aştept să văd care va fi reacţia autorităţilor, cu atât mai mult cu cât am văzut că preşedintele Kaus Iohannis i-a cerut socoteală ministrului de Interne, pe care noi le-am difuzat aseară, imagini care arată că poliţiştii s-au dus la întâlnire într-o biserică cu liderii lumii interlope.

De ce s-au dus acolo, ce aveau de discutat, negociat? Făcea partea totul dintr-o operaţiune? În momentul în care astfel de imagini şi astfel de acuzaţii apar în public, e nevoie de informaţii suplimentare. Nu rataţi emisiunea de seară, pentru că avem dezvăluiri bombă despre ce s-a întâmplat acolo în Sectorul 5, la întâlnirea dintre poliţişti şi interlopi!’”, a spus Radu Tudor la Antena 3.

Marcel Vela este provocat de Viorel Gongoi, cunoscut drept fiul vrăjitoarei Mamei Omida.

Gongoi: „Bă, tu pe toate gunoaiele din România le faci clanuri?”

„Băi omule, băi Vela, băi tată, bă! Bai Vela tu eşti de undeva din Mehedinţi, acolo. Cum poţi să fii ****. Băi, Vela, băi, întreabă-mă pe mine, Motor Viorel, zis Gongoi. Întreabă-mă pe mine de departamentul celor care se ocupă cu grupările infracţionale, să îţi spun eu, Gongoi, ce notă poartă departamentul ăsta al tău şi cât de cretini şi cât de corupţi sunt.

Bă, te rog frumos, uită-te bine la mine. Tu eşti Vela, eu sunt Gongoi. Bă, întreabă-mă pe mine, trimite un reprezentant al tău să mă întrebe pe mine de grupul ăsta împotriva clanurilor, împotriva…bă, tu eşti **** prim-ministru ***? Bă, tu pe toate gunoaiele din România le faci clanuri? (…) Păi tu eşti poliţist, mă? Cum poţi tu să faci asemenea afirmaţii şi să permiţi mass-mediei să vorbească de discuţiile…Nu a venit niciun fel de poliţist, decât şeful grupării care era în zilele alea de serviciu, la Pian, că eu eram acolo. Nu a venit niciun şef al Poliţiei. Ăştia nici nu ştiu care sunt gradele lor, bă! Băi Vela, voi aveţi nume, că sunteţi cei mai **** de pe pământ, voi miliţienii.

Cheamă-mă bă pe mine într-o zi şi stai de vorbă cu mine, Vela şi îţi explic eu tot ce se întâmplă în departamentele tale din Poliţie. Bă, eu am cunoscut din 1980 până în anul 2020, cei mai mari poliţişti din România (…) Întreabă-l pe Cristi Gheorghe, bă, cine este Gongoi ăsta, bă şi o să vezi că eu într-adevăr, am avut schimb de opinii cu toţi marii lideri ai Poliţiei din România, dar fără a fi sifon. Am discutat ce e bine să faci, ce nu e bine să faci. Deci dacă vrei despre departamentul ăsta al Poliţiei Capitalei, întrabă-mă pe mine, că îţi spun eu. Nişte **** care se vinde pe 200 de dolari.

O să îţi dau un dosar din care reiese…băi, Vela… probe indubitabile (…) Băi treziţi-vă băi la realitate. Voi nu sunteţi de FBI. Sunteţi nişte **** miliţieni, bă! Ce antiterorism? Băi, câţi oameni cu bombe ai descoperit tu în România? Băi, Vela! Ce mari terorişti aţi descoperit, mă? (…) Păi tu, dacă se bate doi jegoşi, doi ţigani, un cioban şi un ţigan, tu îi ridici la rang de clan?”, spune Viorel Gongoi, reprezentant al staborului țigănesc.

Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
'Nu pot sta cu un handicapat!' Ce s-a ales de fosta soție a lui Mihăiță...
FOTO. Transformarea milionarului care o plimba pe Daniela Crudu cu elicopterul la vila lui! Ioan...
Zodiile care oferă cea mai toxică iubire: 1. Rac
Mirela Vaida, dărâmată după ce a pierdut sarcina! A ajuns la spital, iar medicii i-au...
Îl pierdem și pe David Popovici? Înotătorul minune al României se gândește să plece din...
Atenție, șoferi! Sancțiuni mai aspre pentru aceste greșeli. Legea ar putea să se schimbe drastic
WhatsApp anunţă implementarea "View Once". Iată tot ce trebuie să ştii despre noua funcţie
Top 10 cele mai fiabile SUV-uri la mâna a doua. Modelele astea se vând foarte...
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Însemnul de pe tricoul președintelui Franței care naște teorii ale conspirației: Un simplu logo sau...
'Nu pot sta cu un handicapat!' Ce s-a ales de fosta soție a lui Mihăiță...
Care este DURATA normală a unui contact sexual. Un expert dă un răspuns la care...
Andra, însărcinată pentru a treia oară? Răspunsul artistei i-a lăsat mască pe toți
Noua taxă auto, inevitabilă: toți șoferii trebuie să știe. ”Soluţia este impozitarea, descurajarea”
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. După ce bărbatul a murit a...
Calendar ortodox 4 august 2021: Ce sărbătoare e azi?
Boala care afectează femeile. E cumplită! Medicii avertizează. Cum se manifestă
Revoluție în România! Ia banii, cetățene, zice Cîțu! Nu mai e nevoie de muncă
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Care este rolul brokerului în imobiliare?