Ciprian Alexandru, noul subprefect al județului Giurgiu, implicat într-un dosar penal: ”Nu cunosc acuzațiile ce mi-ar putea fi aduse”(DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Ciprian Alexandru, noul subprefect al județului Giurgiu, implicat într-un dosar penal: ”Nu cunosc acuzațiile ce mi-ar putea fi aduse”(DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)
Ciprian Alexandru, noul subprefect al județului Giurgiu, implicat într-un dosar penal: ”Nu cunosc acuzațiile ce mi-ar putea fi aduse”(DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)
Publicat: 05/03/2021, 12:12

În mediul online, pe mai multe conturi de socializare, circulă – după numirea lui Ciprian Alexandru în funcția de subprefect al județului Giurgiu – informații potrivit cărora acesta ar fi „protagonist” într-un dosar penal.

Ciprian Alexandru este subprefect al județului Giurgiu începând de ieri, 4 martie.“Numirea are loc în contextul prezenței USR PLUS în consiliile locale giurgiuvene unde, se pare, deja încep să scoată la iveală o parte din problemele existente în primării: angajări fără concurs, contracte atribuite preferențial, împiedicarea transparentizării administrației locale etc”, a postat site-ul USR Giurgiu.

Ținut ”ascuns” de actualul subprefect, dosarul vede, acum, lumina zilei, cum se spune. Surse din interiorul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au precizat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că ”documentul care circulă în mediul online este real și că are la bază o plângere penală formulată de una dintre cele trei societăți comerciale aflate ca părți în dosar”.

Concret, este vorba despre o fotocopie a unei Ordonanțe emise de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice în 23 iulie 2019, având ca obiect ”începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane”.

Ordonanța emisă de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice în 23 iulie 2019

Subprefectul Ciprian Alexandru și firma menționată de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

Mai exact, cu circa doi ani în urmă, după ce liderul USR Giurgiu de la vremea respectivă, Cosmin Andronache, a demisionat din funcție, au apărut acuzații conform cărora acesta ar fi închiriat un spațiu în care își desfășura activitatea filiala din Giurgiu a USR.

În Ordonanțe emisă de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice erau menționate trei firme –  SC Breazu Renting Center SRL, SC Tavimed Creative Choice SRL și SC Eskira SRL.

Una dintre acestea, SC Tavimed Creative Choice SRL, i-a aparținut, până anul trecut, noului lider (și actual subprefect) al USR, Ciprian Alexandru. Cu alte cuvinte acesta era implicat într-un dosar penal, prezența sa în fruntea USR Giurgiu fiind cel puțin controversată.

Ciprian Alexandru: ”Până în prezent, eu nu am fost citat pentru vreo declarație nici la Poliție, nici la Parchet”

Referitor la aceste acuzații, legate de implicarea sa într-un dosar penal, subprefectul județului, Ciprian Alexandru, a precizat:

”Știu despre ce document se face vorbire în mediul online. Până în prezent, eu nu am fost citat pentru vreo declarație nici la Poliție, nici la Parchet, nici în calitate de administrator al firmei, nici în calitate de lider al formațiunii politice. Nu cunosc acuzațiile ce mi-ar putea fi aduse, și am destule motive să cred că documentul este unul nereal, ca să nu spun fals. Pe de altă parte, societatea pe care o dețineam, TAVIMED, am închis-o în cursul anului trecut. Repet, nu cunosc să fiu subiectul unui dosar penal. Consider să sunt doar răutăți ale unor persoane invidioase, răutăți ce circulă de ceva timp pe Facebook, și care sunt alimentate doar de eventuale sau reale numiri ale mele în diferite funcții politice sau administrative!”, a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, subprefectul Ciprian Alexandru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern