Horoscopul zilei de 13 mai 2021. „Peștii” pot avea probleme financiare

Horoscopul zilei de 13 mai 2021. „Peștii” pot avea probleme financiare
FOTO: Pixabay
Publicat: 13/05/2021, 06:36
Actualizat: 13/05/2021, 07:53

Horoscopul zilei de 13 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează două aspecte importante pe cer. Primul este un trigon între Soarele din zodia Taur și Neptun din zodia Pești, aspect acre ne aduce intuiție, imaginație și creativitate, iar al doilea este un careu între Chiron din Berbec și Marte din zodia Rac.

Acesta din urmă s-ar putea să scoată la suprafață o serie de vulnerabilități, să activeze niște răni, mai ales răni legate de afirmarea noastră, vulnerabilități legate de curaj, ambiții și impulsivități.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 mai 2021

Dragoste

Va trebui să dai dovadă de mai multă îngăduință astăzi vizavi de membrii familiei. S-ar putea să simți unele nemulțumiri interioare, să ți se pară că nu ești luat în seamă și astfel să dezvolți unele frustrări interioare.

Carieră și bani

Este o zi destul de avantajoasă pentru tine din punct de vedere financiar pentru că poți obține ceea ce-ți dorești, poți întoarce o negociere în favoarea ta.

Sănătate

Sunt vulnerabilități, slăbiciuni care se pot manifesta astăzi. Fii atent la ce semne îți transmite organismul.

Horoscop zilnic Taur – 13 mai 2021

Dragoste

Te bucuri de simpatia și aprecierea celor din jur și asta te face să strălucești mai mult. Azi poți pune imaginația la contribuție și te poți bucura de momente plăcute alături de partener.

Carieră și bani

Asociații sunt de partea ta astăzi și te susțin în niște demersuri. S-ar putea ca o negociere să nu iasă așa cum îți dorești.

Sănătate

Un context mai vechi legat de sănătate se poate manifesta astăzi și de preferat ar fi să te odihnești mai mult, mai ales dacă stai peste program de obicei.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 mai 2021

Dragoste

Nu este exclus ca niște prieteni să te pună pe gânduri cu ceea ce-ți transmit sau, posibil, să fie vorba de niște sensibilități pe care le ai față de cineva din anturaj și carea stăzi să se manifeste.

Carieră și bani

Poate fi o zi foarte bună din punct de vedere profesional dacă ești atent la ce se petrece dincolo de scenă. Secretele, situațiile de culise te pot avantaja pentru că le poți întoarce în favoarea ta. Nu cheltui doar pentru a demonstra ceva.

Sănătate

Ai șansa astăzi să vindeci, să ameliorezi, să găsești un remediu pentru o afecțiune, să depășești o problemă de sănătate mai veche.

Horoscop zilnic Rac – 13 mai 2021

Dragoste

Azi poți căuta să te înconjori de oameni dragi și poți sta de vorbă cu prietenii mai mult decât de obicei. Partea bună este că le poți asculta sfaturile.

Carieră și bani

S-ar putea să fii în fața unui context profesional care-ți evidențiază vulnerabilitățile, să te temi pentru noi responsabilități, să-ți fie frică să preiei o funcție sau să-ți schimbi jobul. O rană legată de autoritate, de afirmarea valorii tale, de imaginea ta, se poate resimți acut astăzi.

Sănătate

Este foarte probabil să fii mai agitat astăzi, mai tensionat, grăbit, impulsiv și de preferat ar fi să ai grijă la modul în care te impui în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – 13 mai 2021

Dragoste

Te frământă trecutul, amintirile revin, însă nu este vorba de foști parteneri, cât de alegeri greșite pe care le-ai făcut la un moment dat. O serie de minusuri legate de spiritualitate și evoluția ta se pot activa astăzi.

Carieră și bani

Nu este exclus ca astăzi unii nativi din zodia Leu să aibă parte de regrete vizavi de situația lor profesională, fiind vorba de regrete față de faptul că nu au învățat mai mult sau nu au staudiat ceea ce trebuia.

Sănătate

Ai mai multă grijă la călătorii. De preferat ar fi ca astăzi să le eviți.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 mai 2021

Dragoste

Azi te poți bucura de momente plăcute în cuplu. Ești mai înțelegător, mai cald și mai blând și-ți poți face planuri de viitor alături de partenerul de viață.

Carieră și bani

La locul de muncă ai tendința de a te lăsa frământat de faptul că tu muncești mai mult sau, cel puțin, asta este senzația ta, că ceilalți nu sunt la fel de responsabili ca tine, mai ales dacă este vorba de un proiect de grup.

Sănătate

Se mai detensionează un context profesional care te-a agitat în ultimele zile și începi să te simți mai liniștit.

Horoscop zilnic Balanță – 13 mai 2021

Dragoste

Azi ai putea avea senzația că cei din jur au ceva cu tine, însă, de fapt, este vorba de slăbiciunile și vulnerabilitățile pe care tu le ai în raport cu ceilalți.

Carieră și bani

Ești creativ, ai imaginație, însă un context ce nu ține de tine nu te lasă să-ți exprimi pe deplin talentele.

Sănătate

Încearcă astăzi să te preocupi mai mult de ceea ce-ți place și te face fericit. Poate te dedici unui hobby nou.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 mai 2021

Dragoste

Te bucuri de un context foarte promițător în viața sentimentală și ai putea profita pentru a te apropia de partener sau, dacă ești singur, pentru a cuceri pe cine-ți place.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să-ți demonstrezi creativitatea într-o colaborare, să vii cu ceva nou într-un context profesional. Ai grijă la tendința de a fugi de ceea ce vine spre tine la locul de muncă din cauza faptului că te temi, că nu crezi că poți face față.

Sănătate

Azi ai mai multă grijă la sănătate și evită excesele, dependențele și viciile.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 mai 2021

Dragoste

Un aspect care ține de viața sentimentală te macină și te sensibilizează. Posibil ca uni nativi să reediteze o rană sentimentală, în timp ce alții să se teamă să cucerească pe cineva pentru că nu au încredere în ei.

Carieră și bani

Dai dovadă de mai multă înțelegere și chiar ai o atitudine blândă și empatică vizavi de colegii de muncă, aspect care-ți aduce aprecieri.

Sănătate

Știi și tu că este o peroblemă de sănătate care necesită atenție, însă ai tendința astăzi de a o ignora sau de a considera că este mai puțin decât pare.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 mai 2021

Dragoste

În cuplu ai grijă la posibilitatea ca partenerul de viață să-ți activeze niște traume mai vechi, poate chiar din copilărie. Dacă ești singur, atunci profită de ziua de astăzi pentru a depăși un punct sensibil pe care-l ai și cucerește.

Carieră și bani

Ești foarte creativ, intuitiv și ai imaginație, iar modul în cate te exprimi poate să-ți aducă laude, iar contextul în sine te va bucura.

Sănătate

Dedică-te activităților care te relaxează și care-ți aduc bucurie. Profită de creativitatea ta pentru a face ceva și dincolo de granițele locului de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 mai 2021

Dragoste

Atitudinea ta de astăzi este mult mai caldă și dai dovadă de multă bunăvoință față de cei dragi, aspect acre te poate apropia de familie.

Carieră și bani

Azi va trebui să fii mai atent la comunicarea cu cei din jur, fiind vorba atât de modul în care tu transmiți informația, cât și de modul în care o recepționezi.

Sănătate

Starea emoțională este mult mai bună astăzi și simți cum ușor, ușor bucuria de a face lucruri, de a ieși la plimbare, revine.

Horoscop zilnic Pești – 13 mai 2021

Dragoste

Nu cheltui bani pentru a cuceri sau impresiona pe cineva. Cel mai probabil tot tu vei fi cel dezamăgit și pe minus la final. Zi favorabilă pentru a-ți exprima trăirile.

Carieră și bani

O rană legată de sectorul financiar se poate mainfsta astăzi, așa că ai grijă să nu devii prea cheltuitor pentru a demonstra ceva altra sau să nu devii prea zgârcit sau lacom.

Sănătate

Azi te bucuri de imaginație, intuiție și bună dispoziție, iar dacă vrei să-ți îmbunătățești viața, cu siguranță vei găsi rețeta perfectă pentru tine și ingredientele vor fi pe placul tău.

Horoscop săptămânal, 10 – 16 mai 2021. „Vărsătorii” își cresc veniturile

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 10 – 16 mai 2021 poate aduce o serie de șanse și oportunități de vindecare și îmbunătățire a stilului de viață.

Săptămâna 10 – 16 mai 2021 este impactată de două aspecte deosebit de importante. Primul este Luna Nouă care se petrece în zodia Taur, în data de 11 mai, și care aduce noi începuturi tuturor zodiilor, iar cel de-al doilea aspect este intrarea lui Jupiter, după 12 ani, în zodia Pești, zodia sa de domiciliu secundar.

Jupiter ca sta doar două luni în Pești, perioadă în care va aduce șanse și oportunități zodiilor, însă cu adevărat beneficiile sale vor fi resimțite începând cu decembrie 2021, când va reveni în Pești și va sta un an.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021, care va activa puternic energia zodiei Gemeni

Horoscopul lunii mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2021 va activa puternic energia zodiei Gemeni, odată cu ingresul aici al lui Mercur, planeta comunicării, urmată de Venus, planeta iubirii, și de Soare, din 20 mai, atunci când, oficial se intră în sezonul lor.

Contextul astrologic ne face foarte comunicativi, deschiși noilor idei, receptivi la noi informații, la sfaturi și soluții și la construirea de strategii pentru atingerea obiectivelor avute, dat fiind că planetele fac conjuncție cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcție de moment, Sensul Vieții actual.

Totuși, după jumătatea lunii nu ar trebui să luăm decizii majore pentru că, din 30 mai, Mercur își va începe retrogradarea, și se va întoarce peste anumite grade, făcându-ne să ne vedem erorile de comunicare și raționament.

Pe data de 11 mai, avem o Lună Nouă în Taur, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 26 mai avem o Lună Plină în Scorpion, însoțită de o Eclipsă de Lună, context care marchează un moment karmic ce poate aduce răsturnări de situație în viața noastră.

Pe de altă parte, Jupiter, Marele Benefic, al astrologiei va tranzita pentru o scurtă perioadă zodia sa secundară de domiciliu, Pești, aspect care va începe pe data de 14 mai și care ne va aduce o serie de oportunității și ocazii de progres.

Pe data de 23 mai, Saturn, Marele Învățător al astrologiei, va începe să retrogradeze prin Vărsător, reamintindu-ne că trebuie să fim altruiști, responsabili față de cei din jur și să schimbăm anumite strategii dacă ne dorim să ne remarcăm în societate sau în proiectele de grup în care suntem implicați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață