Horoscopul zilei de 10 iunie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 10 iunie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Gemeni
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la reputație / Foto: Pixabay.com
Publicat: 10/06/2021, 06:16

Horoscopul zilei de 10 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc pe cer o Lună Nouă însoțită de o Eclipsă inelară de Soare care se va petrece în zodia Gemeni. Este un moment intens care ne cere să ne schimbăm anumite tipare de raționament, idei, gânduri, mod de comunicare pentru a evolua. Pot apărea schimbări neașteptate în viața noastră, care survin mai ales în urma unor momente de conștientizare, în urma unor dialoguri cu ceilalți sau în urma unor vești primite, informații care ne ajung la urechi.

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot avea legătură cu evenimente petrecute în 2002 și se resimt puternic pe o perioadă de jumătate de an de acum înainte și impactează în mod deosebit Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, în special pe cei născuți în a doua jumătate a zodiei, dar și pe cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 iunie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca în această perioadă să te întâlnești cu persoane din trecut și să rediscutați situații, să ajungeți la noi viziuni de viitor sau să afli vești despre persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte multă vreme.

Carieră și bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare te pot stimula să pui în practică ceea ce ai învățat sau să înveți ceva nou ce te va ajuta în progresul profesional.Atenție la comert și negocieri, la detaliile actelor.

Sănătate

Pentru a nu fi prea agitat, în această perioadă ar trebui să-ți reconfigurezi modul în care dialoghezi cu ceilalți, dar și modul tău de gândire. Deocamdată poate fi multă confuzie în viața ta.

Horoscop zilnic Taur – 10 iunie 2021

Dragoste

Această lunație te poate ajuta să-ți reconfigurezi niște tipare sentimentale în funcție de care faci alegerile în dragoste, în funcție de care te raportezi la relații.

Carieră și bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare vin cu schimbări financiare. Este momentul să-ți reconfigurezi modul în care câțtigi banii. Pot veni noi surse de venit, dar poți și pierde bani pentru a-i administra (și câștiga) diferit.

Sănătate

Este o eprioadă bună pentru a-ți recâștiga încrederea în tine, stima de sine, dar și pentru a te raporta diferit la resursele tale interioare.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 iunie 2021

Dragoste

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec chiar în zodia ta și-ți pot aduce schimbări în relațiile tale, în modul în care interacționezi cu partenerul de viață. Posibil să ai unele revelații sentimentale, să vezi ce modele relaționale necesită schimbare radicală.

Carieră și bani

Tot această lunație este cea care te stimulează să intri pe o nouă traiectorie, aduce schimbări în viața ta care te susțin să evoluezi, să te remarci, să te dezvolți, să-ți recapeți încrederea în tine.

Sănătate

Este normal să te simți mai agitatacum, sunt schimbări interioare sau care vin din exterior care te agită, de aceea este important să ai mai multă grijă la sănătate, al stilul de viață abordat.

Horoscop zilnic Rac – 10 iunie 2021

Dragoste

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot contribui foarte mult la detașarea de trecut. Vezi totul diferit și conștietizezi că anumite eprsoane trebuie să rămână în spate pentru a evolua. Mulți nativi se pot rupe de relații ascunse, toxice.

Carieră și bani

Poți primi răspunsuri pe căi nebănuite, prin vise, deexemplu, poți avea revelații legate de trecutul tău și astfel poți vedea o nouă direcție de viitor mult mai clară. Mulți nativi pot îmbrățișa acum calea spirituală.

Sănătate

Iartă și vei fi iertat, cam acesta este îndemnul acestei lunații pentru a-ți regăsi liniștea interioară. Atenție la probleme de sănătate mai vechi, cronice care se pot face simțite acum.

Horoscop zilnic Leu – 10 iunie 2021

Dragoste

Aruncă o privire asupra prietenilor și asigură-te că ai lângă tine pe cine trebuie. Poți intra în noi anturaje, poți să-ți faci noi cunoștințe care să te ajute în evoluția personală.

Carieră și bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot aduce noi proiecte de grup sau pot aduce schimbări în proiectele în care ești implicat astfel încât să le duci către succes. Ai grijă la imagine și la ceea ce faci pentru a câștiga popularitatea.

Sănătate

Acțiunile caritabile, fie că sunt minore sau majore, te pot ajuta să vezi altfel viața, viitorul tău, așa că ai putea începe să dai o mână de ajutor cuiva, maia les că și tu poți primi ajutor la rândul tău.

Horoscop zilnic Fecioară – 10 iunie 2021

Dragoste

În continuare ai mai multă grijă la autoritate și la modul în care te impui în fața altora. Este o perioadă în care-ți poți analiza idealurile și te poți preocupa mai mult de atingerea lor.

Carieră și bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în sectorul carierei tale și poate fi vorba de schimbări profesionale care aduc noi începuturi. Este un moment în care meritele tale pot fi recunoscute sau îți poți da seama de schimbările de strategie pe care le poți face pentru a ajunge acolo unde-ți dorești.

Sănătate

Dat fiind că Mercur este guvernatorul tău și este implicat în Eclipsă, este foarte probabil să fii mai confuz decât de obicei și să te simți mai agitat.

Horoscop zilnic Balanță – 10 iunie 2021

Dragoste

Reconfigurarea unor credințe, convingeri și principii te poate ajuta în evoluția personală, inclusiv relațională. Sunt situații legate de trecutul tău pe care le poți lăsa în spate.

Carieră și bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare reprezintă un moment favorabil să înveți lucruri noi, să obții o diplomă sau să te folosești de un atestat pentru a face progrese profesionale.

Sănătate

Ai mai multă grijă la călătorii, în special dacă este vorba de plecări în străinătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 iunie 2021

Dragoste

Viața intimă va intra sub vizorul acestei lunații și este nevoie să îți reconfigurezi niște tipare în acest sens. Tot ceea ce este secret și ascuns în viața ta are nevoie să intre pe altă traiectorie.

Carieră și bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare vine cu schimbări financiare. Pot apărea schimbări legate de bunurile materiale, de banii câștigați de partaner sau de situația unui credit.

Sănătate

Această perioadă te poate ajuta foarte mult dacă vrei să scapi de vicii, dependențe sau alte atașamente care nu te lasă să evoluezi.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 iunie 2021

Dragoste

Luna Nouă și Eclipsa de Soare vor afecta relațiile tale, mai ales viața de cuplu. Este momentul să înveți să comunici cu partenerul, să înțelegi că este important să cooperezi, să-ți redefinești ideea de viață în doi.

Carieră și bani

Și sectorul relațiilor profesionale este impactat acum și de aceea va trebui să fii mai atent la modul în care comunici cuceilalți pentru a nu da naștere conflictelor. Atenție la acte și la negocieri.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă faptul că trebuie să depinzi de ceilalți, că puterea este la ei, te poate stresa și agita peste măsură.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 iunie 2021

Dragoste

S-arputeasăfiimultpreaatent la detalii, multpreaatent la chestiuni pe care altădată le ignoraișiastfelsăvezirealitatea din jur.

Carieră și bani

Luna Nouă și Eclipsa de Soare poate aduce schimbări importante la locul de muncă, ocazia redefinirii unor aspirații profesionale, a programului sau a modului în care-ți desfășori sarcinile.

Sănătate

Profită de energia acestei lunații pentru a-ți schimba stilul de viață și a aduce mici îmbunătățiri legate de rutina zilnică. Ai grijă la starea de sănătate și fă tot posibilul să o îmbunătățești.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 iunie 2021

Dragoste

Luna Nouă și Eclipsa de Soare au impact asupra sectorului iubirii și-ți cer să faci reajustări importante legate de viața ta sentimentală. Principii pe baza cărora te-ai bazat până acum în legarea unei povești de iubire cer schimbare.

Carieră și bani

Este o perioadă în care trebui să îndrăznești și să te exprimi, trebuie să lași creativitatea să-și facă simțită prezernța mai mult în activitățile tale.

Sănătate

Sunt nativi care în preajma acestei lunații își descoperă noi hobby-uri și astfel se vor simți plini de viață, bucuroși, veseli.

Horoscop zilnic Pești – 10 iunie 2021

Dragoste

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți cere să ierți trecutul, să depășești acele traume emoționale care-ți amprentează modul de relaționare, chiar legarea relațiilor cu alții. Te poți împăca cu familia acum.

Carieră și bani

S-ar putea ca unele situații profesionale să aducă schimbări în viața ta. Sunt nativi care se mută cu jobul și nativi care își cumpără o casă în această perioadă.

Sănătate

Starea emoțională va fi destul de apăsătoare în perioada aceasta și pot ieși la suprafață vulnerabilități, în special emoționale, care să te facă să-ți reanalizezi viața intimă și personală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut....
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Florin Piersic, OPERAT de urgență! Diagnosticul pus de medici, după ce i s-a făcut rău
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
„Cât de eșuați suntem ca țară?” Oana Roman, reacție nervoasă în mediul online după ultima...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Transplanturile de organe pot schimba personalitatea și orientarea sexuală, arată un studiu uluitor