Horoscopul zilei de 9 iunie 2021. Tensiuni în familie pentru „Pești”

Horoscopul zilei de 9 iunie 2021. Tensiuni în familie pentru „Pești”
FOTO: Pixabay
Publicat: 09/06/2021, 02:45
Actualizat: 09/06/2021, 02:46

Horoscopul zilei de 9 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în zodia Gemeni, zodie în care mâine va forma o Lună Nouă și o Eclipsă de Soare. Din această ipostază ne stimulează mai mult să ne manifestăm emoțiile și să exprimăm ceea ce gândim, însă dat fiind contextul lui Mercur retrograd în Gemeni, s-ar putea să avem multe dubii, să fim destul de nesiguri pe noi și să preferăm să ne ascundem stările emoționale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 iunie 2021

Dragoste

Azi ar fi de preferat să nu te lași influențat de cei din jur, să nu pleci urechea la zvonuri și nici tu să nu te lansezi în promisiuni.

Carieră și bani

Ești foarte nedumerit, nelămurit și nesigur în privința unei oferte de colaborare sau în privința unei decizii profesionale pe care trebuie să o iei.

Sănătate

Tronează o stare de confuzie, instabilitate emoționaslă și indecizie care te agită și te enervează. Încearcă să-ți relaxezi mintea.

Horoscop zilnic Taur – 9 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca cei dragi, apropiați ție, să-ți reproșeze faptul că nu te pui mai mult în valoare. Este o apreciere, așa că ia-o ca atare.

Carieră și bani

Se întrevăd discuții financiare, fie legate de salariu, fie de comision, însă s-ar putea să fii destul de nedumerit în privința unei decizii legată de bani. Azi nu te avânta în cheltuieli.

Sănătate

Te preocupi de zona artistică, cauți să-ți dezvolți niște talente și să te înconjori de frumos. Ai grijă să nu faci cheltuieli pe fond emoțional.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 iunie 2021

Dragoste

Având în vedere că te pregătești de Luna Nouă din zodia ta, cumva astăzi vei fi mult mai interesat să-ți pui ordine în viața personală. Nu te teme să faci schimbări.

Carieră și bani

S-ar putea ca multe dintre dilemele și întrebările tale să primească răspuns astăzi, inclusiv dacă sunt legate de profesie, colaboratori sau contracte.

Sănătate

Simți că ai parte de sprijinul celor dragi și asta îți dă avânt să rezolvi orice-ți propui. Este foarte probabil să te simți mai agitat și mai neliniștit pe interior. Fă meditație. Poți avea revelații.

Horoscop zilnic Rac – 9 iunie 2021

Dragoste

Nu, încă nu ai scăpat de trecut, iar acum în preajma Lunii Noi și a Eclipsei de Soare s-ar putea să se activeze amintiri, să iasă la suprafață răni mai vechi și să experimentezi unele regrete.

Carieră și bani

Cauți să fii eficient în tot ceea ce faci acum, iar asta te poate ajuta să eviți anumite sarcini și persoane care știi că nu-ți aduc niciun beneficiu.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate. Întărește-ți imunitatea, ferește-te de afecțiunile respiratorii și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Leu – 9 iunie 2021

Dragoste

Relațiile de prietenie stau sub semnul unor instabilități și neliniști, chiar posibile dezamăgiri. S-ar putea să vezi cine merită și cine nu merită atenția ta.

Carieră și bani

Nu te avânta să crezi tot ce spun asociații sau să asculți toate promisiunile celor cu care lucrezi și, mai als, nu face tu ceea ce alții nu reuședsc, mai exact nu munci în locul lor.

Sănătate

Azi nu te vei supune sub nicio formă regulilor, mai ales impuse de alții. Ai nevoie de libertate și independență, iar dacă urmezi niște norme, acelea îți aparțin.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 iunie 2021

Dragoste

Fă-ți o analiză serioasă a ceea ce-ți dorești de la viitorul tău. Vezi ce aspirații ai și cum le poți atinge. Azi va trebui să ai mai multă grijă la modul în care-ți impui autoritatea.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții profesionale legate de funcția și atribuțiile tale, de viitorul tău profesional. Este destul de multă nehotărâre în privința unei decizii ce vizează cariera.

Sănătate

Este posibil ca starea de agitație interioară pe care o resimți de ceva vreme să escaledeze astăzi, mai ales dacă ești stresat de contextul profesional.

Horoscop zilnic Balanță – 9 iunie 2021

Dragoste

Ar trebui să-ți redefinești niște tipare sentimentale, mai ales dacă nu simți că ai atins apogeul în dragoste.

Carieră și bani

O serie de convingeri pot trece printr-un proces de analiză și nu este exclus să fii foarte nesigur pe ceea ce gândești sau anumite evenimente să-ți pună la îndoială filozofiile de viață.

Sănătate

S-ar putea să treci de la stări de bucurie la stări anxioase și să cauți liniștea în lecturat sau poate vei urmări un documentar care te va absorbi, vei purta un dialog interesant cu cineva.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 iunie 2021

Dragoste

Poți avea parte de momente de gelozie în cuplu și asta pentru că te simți nesigur și instabil emoțional.

Carieră și bani

Sunt posibile situații care vizează actele sau finanțele și bunurile materiale, care nu se concretizează așa cum ți-ai dori. Posibil să te enervezi din cauza unor dosare întârziate, documente greșite.

Sănătate

Încearcă să eviți să revii la vechi obiceiuri, la vicii sau să activezi dependențele emoționale pentru că poți exagera ușor astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 iunie 2021

Dragoste

Nu ești sigur pe ceea ce simți sau pe ceea ce simte partenerul pentru tine. Este posibil să dai naștere unor conflicte în cuplu din cauza atitudinii tale dezechilibrate.

Carieră și bani

Încearcă să fii mai prudent în dialogul cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și nu te avânta să semnezi un contract bazându-te pe încredere. Detaliile pot face diferența, mai ales cele ascunse. Analizează clauzele..

Sănătate

Felul în care decurg relațiile cu cei din jur va determina și starea ta de spirit. Ai grijă să nu ai așteptări prea mari de la ceilalți.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 iunie 2021

Dragoste

Dai dovadă de multă răbdare astăzi în plan emoțional și sentimental și asta te poate scuti de un posibil conflict cu partenerul de viață.

Carieră și bani

În atmosfera profesională plutesc nesiguranța și nemulțumirea. S-ar putea să nu te simți în stare să iei decizii legate de locul de muncă, în ciuda unor schimbări și contexte care te obosesc peste măsură.

Sănătate

Ești agitat, obosit și capacitatea de concentrare este la nivel minim. Odihnește-te și ai grijă la starea de sănătate, mai ales dacă organismul dă semne de epuizare.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 iunie 2021

Dragoste

Dacă te afli la început de relație, incertitudinea își poate face simțită prezența astăzi. Te simți nesigur pe sentimentele tale sau partenerul îți lasă senzația că nu știe ce vrea.Oricum, sunt nemulțumiri și piedici pe care le poți resimți în viața sentimentală.

Carieră și bani

Activitățile care te obosesc și te irită ar trebui date deoparte sau abordate din altă perspectivă. S-ar putea să nu ai prea multe idei creative astăzi, dar încearcă să nu te forțezi.

Sănătate

Azi evită cu orice preț să faci excese și să cazi în extreme. Cumpătarea te poate ajuta. Odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 9 iunie 2021

Dragoste

Orice ar zice părinții, încearcă să-i înțelegi. Chiar dacă au reproșuri de făcut sau nu au încredere în tine, încearcă să te pui în pielea lor și să le analizezi motivele.

Carieră și bani

Nu-ți face planuri profesionale prea mari sau nu lăsa pe ultima sută de metri o activitate importantă pentru că s-ar putea ca programul tău să fie dat peste cap.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă siguranță și stabilitate în viața ta personală și astfel vei obține și liniștea și pacea interioară, astfel îți vei echilibra și starea emoțională.

Horoscop săptămâna 7 – 13 iunie 2021. Noi povești de iubire pentru Vărsători

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 iunie 2021 ne aduce mai multă energie și dorință de distracție.

Săptămâna 7 – 13 iunie 2021 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă însoțită de Eclipsă inelară de Soare în zodia Gemeni, eveniment astrologic care marchează noi obiective, noi aspirații și, implicit, noi începuturi în viața noastră.

Poate fi vorba de evenimente neașteptate, discuții surprinzătoare și vești, informații care ne iau pe nepregătite, dar sunt menite să ne pună pe direcția de mers înainte.

Totodată, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Leu, ipostază din care ne face mai activi, mai energici și mai determinați în atingerea unor scopuri. Tot Marte ne stimulează bucuria, pofta de viață și de distracție.

În plan sentimental și financiar, sextilul dintre Venus, planeta iubirii, din Rac și Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur vine cu surprize plăcute și schimbări benefice, menite să ne asigure siguranța și stabilitatea la aceste capitole.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Horoscopul lunii iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În primele trei săptămâni din luna iunie 2021 ne aflăm sub energia lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, prin urmare trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm, la actele care ne pică sub ochi și să evităm semnarea contractelor și achizițiile importante, mai ales de aparatură care are legătură cu comunicarea (telefon, laptop, mașină).

Un alt eveniment important al lunii va avea loc pe data de 10 iunie și va fi Luna Nouă însoțită de Eclipsa inelară de Soare din zodia Gemeni, eveniment care va veni cu revelații și conștientizări puternice pentru toți.

Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, moment în care Soarele va intra în zodia Rac și va activa energia acestui semn, iar pe 24 iunie se petrece Luna Plina în zodia Capricorn, moment care aduce finalizări și ne oferă ocazia să culegem roadele a ceea ce am plantat la începutul acestui an.

Luna iunie se remarcă prin intrarea planetei Venus, planeta iubirii, în zodia Rac, context care ne imprimă sensibilitate, romantism și nevoie de siguranță sentimentală, iar 11 iunie și Marte, planeta acțiunii, va schimba semnul și va intra în zodia Leu, zodie care-i amplifică energia luptătoare și determinismul, iar nouă ne va crește pofta de viață și entuziasmul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Moment ISTORIC în România. Intră în vigoare oficial pe 31 martie: Vom avea drepturi depline
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată