Toto Tamuz, fostul atacant al Petrolului Ploiești, și-a dat în judecată iubita din România. Femeia i-a interzis să-și mai vadă copilul

Toto Tamuz, fostul atacant al Petrolului Ploiești, și-a dat în judecată iubita din România. Femeia i-a interzis să-și mai vadă copilul
Toto Tamuz a rămas în România, după ce și-a încheiat cariera sportivă la Petrolul Ploiești/Sursa foto/Facebook
Publicat: 07/08/2021, 16:38

Fostul atacant al echipei Petrolul Ploiești, israelianul Toto Tamuz, este în scandal cu fosta  iubită din România după ce femeia i-a interzis să-și vadă copilul. Mai mult, aceasta a cerut și un ordin de protecție împotriva fostului fotbalist. În același timp, Tamuz a chemat-o în judecată pentru stabilirea programului de vizitare.

Fotbalist israelian de origine nigeriană, Toto Tamuz s-a stabilit în România, la Ploiești, după ce a jucat la Petrolul în perioada în care echipa activa în Liga 1. În timp ce juca la echipa prahoveană, atacantul a avut o relație cu românca Andreea Liana Nițu, din care a rezultat și o fetiță, născută în iulie 2020, de care fostul sportiv s-a dovedit a fi extrem de atașat.

După despărțire, între cei doi ar fi existat unele neînțelegeri de ordin financiar, legate de pensia alimentară, astfel că mama fetei i-a interzis lui Tamuz să-și mai vadă copilul.

Ca urmare, israelianul de origine nigeriană și-a angajat un avocat și a deschis un proces la Judecătoria Sectorului 1.

Fostul fotbalist a dezvăluit, în fața judecătorilor, că a cunoscut-o pe Andreea Liana Nițu în anul 2018 și a început o relație. În anul 2019, după cinci lui, a întrerupt legătura, pentru patru luni, timp în care a fost plecat în Israel.

Ulterior în noiembrie 2019, femeia, care mai are un copil dintr-o relație anterioară, a rămas însărcinată. După ce Andreea Liana a născut o fetiță, cei doi au locuit împreună până când bebelușul a împlinit vârsta de trei luni și jumătate. Atunci, mama fetei a decis să pună punct relației după ce a motivat că „nu este fericită cu anturajul lui Tamuz, în sensul în care dorea ca acesta să își petreacă timp exclusiv cu ea”.

Mama copilului i-a cerut pensie alimentară de 1.500 de euro pe lună

După ce s-a mutat din casa fotbalistului, femeia i-a permis să își viziteze fiica de cinci ori pe săptămână, iar în fiecare weekend, sâmbăta și duminica, fetița dormea peste noapte la Toto Tamuz.

După o vreme, mama fetiței a decis să-și schimbe domiciliul, unde chiria era achitată de fostul fotbalist și i-a interzis să mai vadă copila dacă nu-i achită o pensie de întreținere în valoare de 1500 de euro pe lună.

Toto Tamuz a refuzat și a chemat-o pe Andreea Liana Nițu în judecată. După ce au analizat probele solicitate de Toto Tamuz, care nu au fost contestate de mama copilului, instanșa a apreciat „ca fiind în interesul superior al minorei reluarea relațiilor personale dintre aceasta și tatăl său, motiv pentru care, cu titlu provizoriu, până la soluționarea dosarului de fond, va dispune exercitarea în comun de către părți a autorității părintești asupra minorei și exercitarea dreptului reclamantului de a avea legături personale cu minora, astfel: o dată la două săptămâni, de sâmbătă până duminică, cu preluarea minorei de la mamă sâmbăta la ora 10:00 și readucerea minorei la domiciliul mamei, duminica la ora 19:00, începând cu w/e din 7-8 august 2021; în fiecare zi de marți, miercuri și joi, cu preluarea minorei de la mamă la ora 15:00 și readucerea minorei la mamă la ora 18:00”.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Andreea Liana Nițu ar fi solicitat un ordin de protecție împotriva lui Tamuz, însă, pentru că acesta nu ar fi fost susținut cu probe, a fost respins de instanță.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Astăzi se împlinesc 79 de ani de când Hitler o lua de soţie pe Eva...