Toto Tamuz, fostul atacant al Petrolului Ploiești, și-a dat în judecată iubita din România. Femeia i-a interzis să-și mai vadă copilul

Toto Tamuz, fostul atacant al Petrolului Ploiești, și-a dat în judecată iubita din România. Femeia i-a interzis să-și mai vadă copilul
Toto Tamuz a rămas în România, după ce și-a încheiat cariera sportivă la Petrolul Ploiești/Sursa foto/Facebook
Publicat: 07/08/2021, 16:38

Fostul atacant al echipei Petrolul Ploiești, israelianul Toto Tamuz, este în scandal cu fosta  iubită din România după ce femeia i-a interzis să-și vadă copilul. Mai mult, aceasta a cerut și un ordin de protecție împotriva fostului fotbalist. În același timp, Tamuz a chemat-o în judecată pentru stabilirea programului de vizitare.

Fotbalist israelian de origine nigeriană, Toto Tamuz s-a stabilit în România, la Ploiești, după ce a jucat la Petrolul în perioada în care echipa activa în Liga 1. În timp ce juca la echipa prahoveană, atacantul a avut o relație cu românca Andreea Liana Nițu, din care a rezultat și o fetiță, născută în iulie 2020, de care fostul sportiv s-a dovedit a fi extrem de atașat.

După despărțire, între cei doi ar fi existat unele neînțelegeri de ordin financiar, legate de pensia alimentară, astfel că mama fetei i-a interzis lui Tamuz să-și mai vadă copilul.

Ca urmare, israelianul de origine nigeriană și-a angajat un avocat și a deschis un proces la Judecătoria Sectorului 1.

Fostul fotbalist a dezvăluit, în fața judecătorilor, că a cunoscut-o pe Andreea Liana Nițu în anul 2018 și a început o relație. În anul 2019, după cinci lui, a întrerupt legătura, pentru patru luni, timp în care a fost plecat în Israel.

Ulterior în noiembrie 2019, femeia, care mai are un copil dintr-o relație anterioară, a rămas însărcinată. După ce Andreea Liana a născut o fetiță, cei doi au locuit împreună până când bebelușul a împlinit vârsta de trei luni și jumătate. Atunci, mama fetei a decis să pună punct relației după ce a motivat că „nu este fericită cu anturajul lui Tamuz, în sensul în care dorea ca acesta să își petreacă timp exclusiv cu ea”.

Mama copilului i-a cerut pensie alimentară de 1.500 de euro pe lună

După ce s-a mutat din casa fotbalistului, femeia i-a permis să își viziteze fiica de cinci ori pe săptămână, iar în fiecare weekend, sâmbăta și duminica, fetița dormea peste noapte la Toto Tamuz.

După o vreme, mama fetiței a decis să-și schimbe domiciliul, unde chiria era achitată de fostul fotbalist și i-a interzis să mai vadă copila dacă nu-i achită o pensie de întreținere în valoare de 1500 de euro pe lună.

Toto Tamuz a refuzat și a chemat-o pe Andreea Liana Nițu în judecată. După ce au analizat probele solicitate de Toto Tamuz, care nu au fost contestate de mama copilului, instanșa a apreciat „ca fiind în interesul superior al minorei reluarea relațiilor personale dintre aceasta și tatăl său, motiv pentru care, cu titlu provizoriu, până la soluționarea dosarului de fond, va dispune exercitarea în comun de către părți a autorității părintești asupra minorei și exercitarea dreptului reclamantului de a avea legături personale cu minora, astfel: o dată la două săptămâni, de sâmbătă până duminică, cu preluarea minorei de la mamă sâmbăta la ora 10:00 și readucerea minorei la domiciliul mamei, duminica la ora 19:00, începând cu w/e din 7-8 august 2021; în fiecare zi de marți, miercuri și joi, cu preluarea minorei de la mamă la ora 15:00 și readucerea minorei la mamă la ora 18:00”.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Andreea Liana Nițu ar fi solicitat un ordin de protecție împotriva lui Tamuz, însă, pentru că acesta nu ar fi fost susținut cu probe, a fost respins de instanță.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R....
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Un bărbat a fost atacat de urs în Bistrița-Năsăud! Victima a fost transportată de urgență...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor