Congresul PNL. Mihai Fifor, critici dure la adresa lui Iohannis: ”Discursul găunos, de lider totalitar, în fața unei săli ovaționându-și tătuca, încălcând fără scrupule orice lege în vigoare”

Congresul PNL. Mihai Fifor, critici dure la adresa lui Iohannis: ”Discursul găunos, de lider totalitar, în fața unei săli ovaționându-și tătuca, încălcând fără scrupule orice lege în vigoare”

Mihai Fifor – deputat social-democrat și președinte PSD Arad – critică, vehement, prestația lui Klaus Iohannis de la Congresul PNL, scriind că președintele României a reușit să îmbrace ”haina lui Ceaușescu”.

Potrivit lui Mihai Fifor, Iohannis a ținut un discurs ”găunos”, comparându-l pe președinte cu un ”lider totalitar”. Congresul PNL, mai scrie Mihai Fifor în mediul online, a adus în fața românilor un ”spectacol orwellian” unde participanții și-au ”ovaționat tătuca”, iar legile în vigoare au fost ”încălcate fără scrupule” prin prezența a 5.000 de liberali în plină pandemie.

”Aveam 19 ani în decembrie 1989. Adolescența mi-a fost marcată, ca și a altor sute de mii de tineri, de un regim abuziv, întunecat, dictatorial, intruziv… Nu am cum uita vremurile acelea. Și am trăit cu convingerea că nu voi mai vedea vreodată așa ceva.

Până azi. Când Iohannis a reușit să îmbrace perfect, înspăimântător, de rău augur, haina lui Ceaușescu, ultimul dictator din Balcani. Spectacolul orwellian grotesc de la Romexpo, întărit de tușele groase ale prezentei lui Iohannis, discursul găunos, de lider totalitar, în fata unei săli ovationandu-și tătuca, încălcând fără scrupule orice lege în vigoare, încălcând Constituția a mia oara, sfidând milioane de romani, nu poate decât să întărească ideea tot mai clara că Romania redevine zilele acestea o dictatura”, a notat social-democratul pe pagina sa de socializare.

Mihai Fifor: ”Dictatura lui Iohannis și a unui PNL, care nu mai are nimic de a face cu un partid european”

România se confruntă, astăzi, cu o ”dictatură” a lui Klaus Iohannis, dar și a Partidului Național Liberal, acuză Mihai Fifor, un PNL care ”nu mai are nimic de-a face cu un partid european”.

Legile sunt ”terfelite”, așa cum se întâmplă și în cazul Constituției României, iar deputatul PSD compară această perioadă cu aceea de tristă amintire a dictaturii lui Nicolae Ceaușescu.

”Dictatura lui Iohannis și a unui PNL, care nu mai are nimic de a face cu un partid european sau cu cea mai vaga idee de democrație. Ca și în anii instaurării stalinismului, romanii tac. Că și în anii cei mai grei de dictatura ceaușistă, romanii tac. Și acceptă cu seninătate terfelirea legilor și a Constituției de Iohannis și de guvernul acesta, care nu mai reprezintă pe nimeni”, a mai scris deputatul PSD Mihai Fifor.

”Care sunt costurile a tot ce trăim azi? Incomesurabile pentru ceea ce mai credeam că poate fi o țară democratică, europeană, un stat de drept. Cine plătește? Noi toți. Românii. Mințiți și umiliți a nu știu câta oară în istorie. Din păcate, cu complicitatea tăcută a fiecăruia dintre noi”

Mihai Fifor

Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
A murit marele actor. A fost iubit de toată lumea. L-au adorat
Bela Urasi, milionarul care își afișează banii pe patru roți. Ce bolizi are siguraticul om...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Turnul Eiffel împlineşte astăzi 135 de ani