VIDEO | Horoscopul zilei de 2 iulie 2022. „Peștii” pot avea parte de conflicte în cuplu

Publicat: 02/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 2 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Contextul astrologic al zilei activează careul dintre Mercur din zodia Gemeni și Neptun din zodia Pești. Așadar, este posibil să ne schimbăm des părerile, iar dacă avem probleme, putem ezita să le comunicăm și să spunem lucruri neadevărate.

Totodată, este posibil să nu ne putem folosi abilitățile și experiența sau să nu fim capabili să vedem adevărul din cauza confuziei pe care o risipește Neptun.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Programul stabilit, astăzi, cu persoana iubită, poate fi dat peste cap de o serie de evenimente, care apar în familie sau care au legătură cu ceva ce se strică în casă. Nu ezita să ceri ajutorul, dacă ai nevoie într-o chestiune gospodărească, pentru că vei găsi persoana potrivită să te ajute!

Horoscop zilnic Taur

Discuțiile care apar, astăzi, în cuplu, au legătură cu sfera financiară, cu banii pe care trebuie să îi recuperați de la un prieten. Data scadentă a trecut și nu aveți niciun semn de la acesta. Mai mult de atât, afli că a și mințit în legătură cu destinația sumei pe care i-ați împrumutat-o.

Horoscop zilnic Gemeni

Se anunță o zi cu multe deplasări la cumpărături. Deși ai vrut să scap de drumuri, iată că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și va trebui să pleci. În planul vieții sociale, s-ar putea să onorezi invitația unui fost coleg/ă de serviciu și să ți se propună o colaborare sau să ajuți într-un proiect/campanie.

Horoscop zilnic Rac

Pentru că Luna, guvernatoarea ta, se află în casa banilor, astăzi, se anunță o zi cu cheltuieli, dar nu oricare, ci pe lucruri extravagante, scumpe și de care, poate nu ai neapărat nevoie. Gândește-te de două ori înainte să arunci cu banii, pentru că este posibil să te înșeli, iar achizițiile făcute să nu fie de o calitate superioară!

Horoscop zilnic Leu

Cu Luna în zodia ta, vrei să fii în centrul atenției, astăzi, să te afirmi sau să-ți impresionezi prietenii. Nu ești preocupat decât de persoana ta. Prin urmare, dacă intenționezi să faci niște speculații financiare, mai bine amână când vei putea să acorzi atenție sporită, să analizezi și după care să iei decizii.

Horoscop zilnic Fecioară

Posibil, astăzi, să fii dezamăgită de reacția sau atitudinea partenerului de cuplu, de cum se comportă în anumite situații. Te abții cu greu să nu-l critici sau să-i faci reproșuri și decizi să te retragi, până vei putea analiza la rece evenimentele întâmplate.

Horoscop zilnic Balanță

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru proiectele pe termen mediu și lung. Dacă ești implicat în mai multe direcții, poate este momentul să faci o alegere, să le lași doar pe cele care-ți aduc beneficii financiare. În partea a doua a zilei, afli de la colegi niște informații ascunse de către șefi.

Horoscop zilnic Scorpion

În planul sentimental, s-ar putea să apară o situație care să te pună pe gânduri, iar dacă te-ai implicat de curând într-o relație și ai sărit niște etape, acum realizezi că trebuie să iei lucrurile mai ușor. Momentan nu poți verifica niște informații și decizi să ai răbdare, pentru că până la urmă lucrurile se lămuresc.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul astral al zilei de astăzi, în care Luna îți traversează casa principiilor și credințelor de viață, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, îți aduce poftă de a pleca în aventură, să explorezi, să te perfecționezi profesional. Ai în plan să începi niște cursuri sau împreună cu partenerul ai putea să participați la niște activități comune.

Horoscop zilnic Capricorn

Situația în planul intim te preocupă încă de la începutul zilei și faptul că îți dorești să discuți cu partenerul nevoile tale emoționale. Nu mai ești așa ocupat la serviciu și acum ai timp să te gândești și la ce-ți dorești de la viață, de la relație, cât ești de dispus să investești.

Horoscop zilnic Vărsător

Sectorul relațiilor este activat de Luna, care traversează zodia Leu. Posibil să-ți rezervi mai mult timp partenerului, să faceți pregătiri pentru o plecare în vacanță. S-ar putea să apară niște discuții legate de bani, de achitarea rezervării, de ce aveți în plan să faceți.

Horoscop zilnic Pești

Contextul astrologic de astăzi aduce tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, iar discuțiile care apar, au legătură cu familia, spațiul de locuit sau administrarea unui imobil. Mercur, guvernatorul casei relațiilor, intră într-un aspect tensionat cu Neptun, guvernatorul tău, așa că, mai bine evitați confruntările și găsiți soluții într-o zi cu aspecte favorabile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...