Ce a primit de mâncare, la micul-dejun, o fetiță internată în Spitalul Județean Constanța. Bulversată, mama ei a făcut o poză

Ce a primit de mâncare, la micul-dejun, o fetiță internată în Spitalul Județean Constanța. Bulversată, mama ei a făcut o poză
Sursa foto: Facebook
Publicat: 16/08/2022, 12:02

Mama unei fetițe internate la Spitalul Județean Constanța, când erau în vacanță pe litoral, a împărtășit experiența sa dezamăgitoare din unitatea sanitară.

O tânără mamă din Breaza, Prahova, aflată cu soțul și fetița în vârstă de numai 5 ani în concediu pe litoralul românesc, a ajuns cu copilul de urgență la spital, iar singura variantă în apropiere a fost Spitalul Județean Constanța. Din moment ce starea copilului nu era foarte bună, acesta a fost internat, însoțit de mama sa. „Apoi a început coșmarul…”, povestește tânăra, după cum relatează presa locală.

Diagnosticul inițial din Constanța, de enterocolită, nu a fost tratat corespunzător, scrie sursa citată, și, după câteva zile acasă, au ajuns cu copilul la un spital privat în București.

„La micul dejun au venit și au pus dimineața o felie de pâine prăjită pe pachetul meu de șervețele umede. Nici măcar un șervețel de hârtie nu ne-au dat, ce să mai zic de farfurie… Apoi, aerisirea de la wc era direcționată în salon… Nu am crezut că există așa ceva. Cum au gândit-o? Vă închipuiți cum mirosea acolo?”, a povestit tânăra mamă.

În cele două zile și o noapte de internare, toate medicamentele prescrise de doctori au fost cumpărate de părinți, deoarece în spital susțineau că nu au nimic. „A, ba da. Au avut Dexa, ser fiziologic și mănușă ca să lege bățul de pat..”, își amintește mămica. Ea a cerut externarea după două zile, pentru că nu a mai suportat condițiile din spital.

„Tocmai am plătit la stat 14.000 de lei impozit!”, povestește tânăra, care are o afacere de succes în Breaza. „Pentru ce am dat banii aceștia? Pentru o felie de pâine prăjită pe care a primit-o copilul meu? Am chemat doctorul. A ridicat din umeri. L-am întrebat dacă i s-ar părea normal, dacă ar ajunge cu copilul lui în situația în care este copilul meu, să fie tratat așa. A spus că nu. Mulțumesc!”, a povestit prahoveanca.

Sursa foto: Facebook

„Ce să mai zic? Pe căldurile astea, în salon nici nu aveam mâner la geam să putem aerisi. Nu aveam jaluzele sau ceva la geam, la 5 dimineața, bolnav fiind, copilul meu se trezea din cauza luminii. Nici măcar față de pernă nu am avut, era un fel de mușama pe care nu puteai pune capul că ți se lipea de piele. Cum se poate așa ceva?”, întreabă revoltată tânăra.

Potrivit acesteia, nici măcar suport de perfuzie nu aveau, legau stativul de pat cu o mânușă chirurgicală…„Am stat de vorbă cu asistentele. Toate ridicau din umeri. Cică nu s-a făcut niciodată nimic în acel spital decât când au apărut reclamații în presă. Scrieți și voi și poate ajunge la ei și mai fac ceva pe-acolo”, spune prahoveanca.

În urma experienței de la Spitalul Județean Constanța, prahoveanca a ajuns la spitalul privat din București unde a avut parte de un tratament corespunzător. ”… dar pentru care am scos o grămadă de bani din buzunar. Fără supărare, eu plătesc taxe la stat, este normal să fiu tratată decent. Nu vreau lux, vreau decență. Atât! Nu bătaie de joc. Repet, pentru ce am plătit atâția bani la stat? Pentru ce plătesc impozit anual dacă tot la privat ajung și scot bani din buzunar?”, se întreabă retoric tânăra din Breaza.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii