Ce a primit de mâncare, la micul-dejun, o fetiță internată în Spitalul Județean Constanța. Bulversată, mama ei a făcut o poză

Ce a primit de mâncare, la micul-dejun, o fetiță internată în Spitalul Județean Constanța. Bulversată, mama ei a făcut o poză
Sursa foto: Facebook
Publicat: 16/08/2022, 12:02

Mama unei fetițe internate la Spitalul Județean Constanța, când erau în vacanță pe litoral, a împărtășit experiența sa dezamăgitoare din unitatea sanitară.

O tânără mamă din Breaza, Prahova, aflată cu soțul și fetița în vârstă de numai 5 ani în concediu pe litoralul românesc, a ajuns cu copilul de urgență la spital, iar singura variantă în apropiere a fost Spitalul Județean Constanța. Din moment ce starea copilului nu era foarte bună, acesta a fost internat, însoțit de mama sa. „Apoi a început coșmarul…”, povestește tânăra, după cum relatează presa locală.

Diagnosticul inițial din Constanța, de enterocolită, nu a fost tratat corespunzător, scrie sursa citată, și, după câteva zile acasă, au ajuns cu copilul la un spital privat în București.

„La micul dejun au venit și au pus dimineața o felie de pâine prăjită pe pachetul meu de șervețele umede. Nici măcar un șervețel de hârtie nu ne-au dat, ce să mai zic de farfurie… Apoi, aerisirea de la wc era direcționată în salon… Nu am crezut că există așa ceva. Cum au gândit-o? Vă închipuiți cum mirosea acolo?”, a povestit tânăra mamă.

În cele două zile și o noapte de internare, toate medicamentele prescrise de doctori au fost cumpărate de părinți, deoarece în spital susțineau că nu au nimic. „A, ba da. Au avut Dexa, ser fiziologic și mănușă ca să lege bățul de pat..”, își amintește mămica. Ea a cerut externarea după două zile, pentru că nu a mai suportat condițiile din spital.

„Tocmai am plătit la stat 14.000 de lei impozit!”, povestește tânăra, care are o afacere de succes în Breaza. „Pentru ce am dat banii aceștia? Pentru o felie de pâine prăjită pe care a primit-o copilul meu? Am chemat doctorul. A ridicat din umeri. L-am întrebat dacă i s-ar părea normal, dacă ar ajunge cu copilul lui în situația în care este copilul meu, să fie tratat așa. A spus că nu. Mulțumesc!”, a povestit prahoveanca.

Sursa foto: Facebook

„Ce să mai zic? Pe căldurile astea, în salon nici nu aveam mâner la geam să putem aerisi. Nu aveam jaluzele sau ceva la geam, la 5 dimineața, bolnav fiind, copilul meu se trezea din cauza luminii. Nici măcar față de pernă nu am avut, era un fel de mușama pe care nu puteai pune capul că ți se lipea de piele. Cum se poate așa ceva?”, întreabă revoltată tânăra.

Potrivit acesteia, nici măcar suport de perfuzie nu aveau, legau stativul de pat cu o mânușă chirurgicală…„Am stat de vorbă cu asistentele. Toate ridicau din umeri. Cică nu s-a făcut niciodată nimic în acel spital decât când au apărut reclamații în presă. Scrieți și voi și poate ajunge la ei și mai fac ceva pe-acolo”, spune prahoveanca.

În urma experienței de la Spitalul Județean Constanța, prahoveanca a ajuns la spitalul privat din București unde a avut parte de un tratament corespunzător. ”… dar pentru care am scos o grămadă de bani din buzunar. Fără supărare, eu plătesc taxe la stat, este normal să fiu tratată decent. Nu vreau lux, vreau decență. Atât! Nu bătaie de joc. Repet, pentru ce am plătit atâția bani la stat? Pentru ce plătesc impozit anual dacă tot la privat ajung și scot bani din buzunar?”, se întreabă retoric tânăra din Breaza.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului