O femeie din Anglia a fost torturată zile la rând de partenerul ei, care a ținut-o prizonieră. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri

O femeie din Anglia a fost torturată zile la rând de partenerul ei, care a ținut-o prizonieră. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri
Sursa foto: Facebook
Publicat: 22/08/2022, 20:19

Familia unei femei a povestit, în instanță, abuzul teribil la care era supusă de către iubitul ei, care a ținut-o prizonieră și a torturat-o zile la rând. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri, iar partenerul ei a fost condamnat la închisoare, după ce a pledat vinovat.

Charissa Brown-Wellington a fost găsită moartă într-o casă din Bury, Greater Manchester, pe 2 februarie 2021. În aceeași zi, femeia a murit la spital, iar un patolog a descoperit că aceasta suferise mai multe răni grave, precum vânătăi la nivelul feței, capului, stomacului, brațelor și picioarelor.

Potrivit procurorului Vanessa Thompson, victima a fost eliberată din închisoare în 2021 și s-a mutat, inițial, cu mama ei, aceasta declarând că fiica ei era sănătoasă și a profitat la maximum de timpul petrecut în arest.

Ulterior, femeia l-a întâlnit pe Hardman pe Facebook și, la scurt timp, s-au mutat împreună, relația dintre cei doi evoluând rapid. Odată cu mutarea alături de bărbat, membrii familiei au observat, însă, o schimbare în comportamentul femeii. „Își vedea familia din ce în ce mai rar și fiica ei a raportat că au existat certuri între mama ei și inculpat, inculpatul tratând apartamentul mamei sale ca pe al lui”, a spus Vanessa Thompson.

Familia femeii era de părere că partenerul era gelos și o controla, Charissa spunându-i, mai târziu, mamei sale că bărbatul era agresiv față de ea și avea opinii rasiste. Bărbatul o abuza pe Charissa și refuza să o lase să iasă din casă.

„Pe 31 ianuarie, i-a spus mamei ei că el a bătut-o. Ea a spus că s-au mutat și că a târât-o pe străzi de păr. Nu voia ca familia ei să știe unde se află pentru că era îngrijorată de siguranța lor. În timpul unui apel, el a recunoscut că i-a spart telefonul. În altul, a mărturisit că i-a rupt nasul și că „a bătut-o de fiecare dată când cineva a sunat-o”, a declarat procuroarea.

„Familia ei era tulburată, nu știau unde este sau cum să ajungă la ea. Susan Brown, mama ei, era îngrijorată de starea în care se afla și a sfătuit-o să vină acasă”, a adăugat aceasta. De cealaltă parte, agresorul susținea că „nu o ținea împotriva voinței ei”, însă a putut fi auzită adesea strigând după ajutor.

Pe 2 februarie, mama Charissei a primit un telefon de la partenerul acesteia, spunându-i că nu mai respiră. Femeia a fost transportată la spital, unde s-a stins din viață. Inițial, bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de crimă, el spunând poliției că, de fapt, femeia a fost abuzivă față de el, că „de multe ori cădea și se învinețea ușor” și că lua medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Mama femeii a spus că atunci când a trebuit să-și identifice fiica la spital, abia a recunoscut-o, pentru că „nu semăna cu ea”. „Charissa Brown pe care mi-o amintesc arăta mereu bine. Dar în acea zi, era acoperită de vânătăi din cap până în picioare. Dinții ei nu erau în locul potrivit. Părea de parcă a suferit în toate zilele pe are le-a trăit. Este fără inimă și un laș”, a precizat mama femeii.

Bărbatul a avut numeroase condamnări anterioare, inclusiv pentru infracțiuni de violență împotriva foștilor parteneri. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a fost violent față de partenera sa și că încearcă, în prezent, să abordeze problemele sale legate de droguri în închisoare, relatează Mirror.

Bobby Hardman, originar din Rutland Drive, a fost condamnat la patru ani de închisoare. El trebuie să ispășească două treimi din pedeapsă, înainte de a fi luat în considerare pentru eliberare condiționată.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Micii vegani, tot mai preferați de români. Câți mici din carne mănâncă în medie un...