O femeie din Anglia a fost torturată zile la rând de partenerul ei, care a ținut-o prizonieră. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri

O femeie din Anglia a fost torturată zile la rând de partenerul ei, care a ținut-o prizonieră. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri
Sursa foto: Facebook
Publicat: 22/08/2022, 20:19

Familia unei femei a povestit, în instanță, abuzul teribil la care era supusă de către iubitul ei, care a ținut-o prizonieră și a torturat-o zile la rând. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri, iar partenerul ei a fost condamnat la închisoare, după ce a pledat vinovat.

Charissa Brown-Wellington a fost găsită moartă într-o casă din Bury, Greater Manchester, pe 2 februarie 2021. În aceeași zi, femeia a murit la spital, iar un patolog a descoperit că aceasta suferise mai multe răni grave, precum vânătăi la nivelul feței, capului, stomacului, brațelor și picioarelor.

Potrivit procurorului Vanessa Thompson, victima a fost eliberată din închisoare în 2021 și s-a mutat, inițial, cu mama ei, aceasta declarând că fiica ei era sănătoasă și a profitat la maximum de timpul petrecut în arest.

Ulterior, femeia l-a întâlnit pe Hardman pe Facebook și, la scurt timp, s-au mutat împreună, relația dintre cei doi evoluând rapid. Odată cu mutarea alături de bărbat, membrii familiei au observat, însă, o schimbare în comportamentul femeii. „Își vedea familia din ce în ce mai rar și fiica ei a raportat că au existat certuri între mama ei și inculpat, inculpatul tratând apartamentul mamei sale ca pe al lui”, a spus Vanessa Thompson.

Familia femeii era de părere că partenerul era gelos și o controla, Charissa spunându-i, mai târziu, mamei sale că bărbatul era agresiv față de ea și avea opinii rasiste. Bărbatul o abuza pe Charissa și refuza să o lase să iasă din casă.

„Pe 31 ianuarie, i-a spus mamei ei că el a bătut-o. Ea a spus că s-au mutat și că a târât-o pe străzi de păr. Nu voia ca familia ei să știe unde se află pentru că era îngrijorată de siguranța lor. În timpul unui apel, el a recunoscut că i-a spart telefonul. În altul, a mărturisit că i-a rupt nasul și că „a bătut-o de fiecare dată când cineva a sunat-o”, a declarat procuroarea.

„Familia ei era tulburată, nu știau unde este sau cum să ajungă la ea. Susan Brown, mama ei, era îngrijorată de starea în care se afla și a sfătuit-o să vină acasă”, a adăugat aceasta. De cealaltă parte, agresorul susținea că „nu o ținea împotriva voinței ei”, însă a putut fi auzită adesea strigând după ajutor.

Pe 2 februarie, mama Charissei a primit un telefon de la partenerul acesteia, spunându-i că nu mai respiră. Femeia a fost transportată la spital, unde s-a stins din viață. Inițial, bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de crimă, el spunând poliției că, de fapt, femeia a fost abuzivă față de el, că „de multe ori cădea și se învinețea ușor” și că lua medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Mama femeii a spus că atunci când a trebuit să-și identifice fiica la spital, abia a recunoscut-o, pentru că „nu semăna cu ea”. „Charissa Brown pe care mi-o amintesc arăta mereu bine. Dar în acea zi, era acoperită de vânătăi din cap până în picioare. Dinții ei nu erau în locul potrivit. Părea de parcă a suferit în toate zilele pe are le-a trăit. Este fără inimă și un laș”, a precizat mama femeii.

Bărbatul a avut numeroase condamnări anterioare, inclusiv pentru infracțiuni de violență împotriva foștilor parteneri. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a fost violent față de partenera sa și că încearcă, în prezent, să abordeze problemele sale legate de droguri în închisoare, relatează Mirror.

Bobby Hardman, originar din Rutland Drive, a fost condamnat la patru ani de închisoare. El trebuie să ispășească două treimi din pedeapsă, înainte de a fi luat în considerare pentru eliberare condiționată.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice