VIDEO | Fotomodelul Cezara Tomenco, acuzată că și-a răpit copiii. Poliția a deschis un dosar de dispariție

VIDEO | Fotomodelul Cezara Tomenco, acuzată că și-a răpit copiii. Poliția a deschis un dosar de dispariție
Publicat: 30/09/2022, 16:11
Actualizat: 30/09/2022, 16:18

Top modelul Cezara Tomenco este acuzată de fostul ei iubit, tot un fotomodel, Andre Bîrleanu, că ar fi mințit, mai întâi în fața polițiștilor și mai apoi în fața judecătorilor, atunci când a afirmat că acesta ar fi bătut-o și ar fi supus-o, în mod repetat, unor abuzuri sexuale. Bîrleanu a acordat un interviu amplu în care a povestit și despre legăturile fotomodelului Bogdan Vlădău cu rețeaua de trafic de droguri condusă de fostul șef DIPI, Gelu Oltean, și concubina acestuia, Vanessa Youness.

Manechinul Cezara Tomenco a mers, în această vară, la Secția 1 Poliție, unde s-a plâns de faptul că ar fi fost victima violenței domestice. Aceasta își acuza fostul iubit că ar fi bătut-o și ar fi agresat-o sexual, motiv pentru care solicita un ordin de protecție. Pentru că nu a reușit să-i convingă pe anchetatori, fotomodelul s-a adresat Judecătoriei Cornetu. Magistrații ilfoveni nu s-au putut, însă, pronunța, deoarece presupusele fapte erau reclamate în Sectorul 1 și deci nu era competentă teritorial să ia o decizie.

După ce acuzațiile aduse de top modelul de origine basarabeană au ajuns atât în presa românească cât și în cea internațională, Andre Vivien Bîrleanu a decis să rupă tăcerea. Bărbatul a povestit cum a cunoscut-o pe Cezara, în casa lui Bogdan Vlădău.

Tomenco, acuzată de legături cu Gelu Oltean

„În decembrie 2018 am ajuns în România și am mers, în vizită, la Bogdan Vlădău, care locuia împreună manechinul Gina Chirilă, care, ulterior, avea să-i devină nevastă. Atunci am cunoscut-o pe Cezara”, a spus Bîrleanu.

Acesta a explicat că cei trei tocmai veniseră de așa zisa clinică a Vanessei Amal Youness, iubita fostului şef al DGIPI Gelu Oltean, unde se drogaseră cu ayahuasca. Andre Bîrleanu își amintește că, în ziua respectivă, Vlădău ar fi pus, la televizor, o prezentare a drogului șamanic ayahuasca și ar fi încercat să-l convingă să se alăture grupului de consumatori. „Bogdan Vlădău mi-a spus că, pentru 500 de euro mă pot droga împreună cu ceilalți, iar pentru 1.000 de euro pot beneficia de cameră privată”, a mai spus fotomodelul.

Andre Bîrleanu spune că, din relația cu Cezara Tomenco au rezultat doi copii, însă relația a început să se clatine din cauza lipsei de intimitate.

„Mă săturasem de această situație. Știam că nu mai putem continua așa. De aceea, într-o seară, i-a scris un mesaj, din camera mea, în care am rugat-o să plece. Ea și-a strâns lucrurile în trei ore, după care a luat copiii și a plecat, ajutată de o prietenă. Când mi-a cerut pașapoartele și certificatele de naștere ale celor mici, am bănuit, de la început, că vrea să-mi scoată copiii din țară, fără acordul meu”, susține modelul.

Dosar pentru denunț calomnios

Andre Bîrleanu a declarat că, după acest episod, Cezara i-a făcut reclamație la Secția 1, pentru violență în familie. Pentru că nu și-a putut susține declarația cu probe, aceasta s-ar fi adresat Judecătoriei Cornetu, instanță de care aparține chiar adresa vilei din Bragadiru în care locuiesc soții Bogdan și Gina Vlădău.
Ulterior, dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Sectorului 1, unde Andre Bîrleanu a fost audiat în calitate de pârât. Ca și la Secția 1, acesta a fost găsit nevinovat și spune că fosta lui concubină ar fi fost acuzată de denunț calomnios și inducere în eroare a organelor judiciare.
Telenovela fostului cuplu de top modele nu s-a terminat, însă, aici.
Cezara Tomenco a dispărut din viața lui Andre Bîrleanu cu copii cu tot, fără să-i mai permită tatălui să-i vadă pe cei doi.
Acesta spune că i-a trimis femeii mesaje, însă, deși le-a citit, nu i-ar fi răspuns la niciunul dintre ele. În consecință, Bîrleanu a depus la Secția 1 Poliție o plângere pentru dispariție și răpire. Polițiștii au contactat-o pe Tomenco și după ce au stabilit că cei mici, în vârstă de 1 și respectiv 3 ani, sunt împreună cu mama lor, au clasat plângerea.
Tatăl copiilor urmează să-și cheme în instanță fosta parteneră de viață, în condițiile în care nu are niciun venit oficial și nu ar avea resurse financiare pentru întreținerea celor doi copii mici.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Care este cea mai sănătoasă carne din lume, potrivit experților în nutriție. Surpriza de pe...
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e...
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
Care este starea de sănătate a premierului Slovaciei după ce a suferit o nouă intervenție...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile. Acest lucru este total interzis
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
De ce vrea cea mai bogată femeie din Australia ca portretul ei să fie eliminat...
×