Două Rolex-uri false i-au adus MOARTEA. Un bărbat a fost ucis în urma unui complot pus la cale de două femei, după ce s-a lăudat pe internet cu ceasurile contrafăcute

Două Rolex-uri false i-au adus MOARTEA. Un bărbat a fost ucis în urma unui complot pus la cale de două femei, după ce s-a lăudat pe internet cu ceasurile contrafăcute
Două Rolex-uri false i-au adus MOARTEA. Un bărbat a fost ucis de două femei, după ce s-a lăudat pe internet cu ceasurile contrafăcute / Sursa foto: Bedfordshire Police / SWNS
Publicat: 06/03/2023, 13:22
Actualizat: 06/03/2023, 13:28

Un tânăr de 33 ani de ani a postat pe internet fotografii în care apare purtând ceasuri Rolex. Nu s-a gândit, însă, că va ajunge să fie asasinat pentru cele două bunuri, mai ales că accesoriile erau false. Crima a fost pusă la cale de două femei.

Saul Murray, în vârstă de 33 de ani, a întâlnit două femei și a mers cu ele acasă, visând la o noapte pasională în compania lor. Ele l-au drogat și și-au chemat doi complici pentru a-l omorî, după ce au văzut pe Instagram că tânărul deține ceasuri Rolex. Nu știau, însă, că acestea sunt contrafăcute.

Surpreet Dhillon, în vârstă de 36 de ani, și de Temidayo Awe, de 21 de ani, au pus la cale asasinatul după ce Murray a postat fotografii cu cele două ceasuri Rolex pe Instagram.

Inițial, ele au vrut doar să îl adoarmă folosindu-se de droguri, dar, cum planul nu a dat roade, i-au chemat pe Ikem Affia, de 31 de ani, și Cleon Brown, în vârstă de 29 de ani, pentru a-l înjunghia.

Cadavrul lui Murray, care avea șase copii, a fost descoperit în apartamentul său pe 27 februarie 2022, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Ulterior, poliția a reușit să-l identifice pe unul dintre criminali, respectiv pe Ikem Affia, datorită unui palton Moncler ediție limitată, pe care îl purta.

Haina, care s-a vândut cu 1.350 de lire sterline, a ajuns la doar 69 de persoane în Marea Britanie, ceea ce a dat posibilitatea poliției să urmărească livrarea articolului către Affia.

Cei patru asasini au fost surprinși și de camerele de supraveghere când plecau din blocul unde locuia victima lor, iar Affia avea un cuțit mare în mână.

Oamenii legii din Marea Britanie au ajuns la criminali și cu ajutorul unei Mercedes, cu care ei au mers la locul crimei și apoi la domiciliul lui Affia. Ulterior, Cleon Brown a fost surprins de camerele de luat vedere în timp ce aspira vehiculul într-o benzinărie.

Ceasurile Rolex erau, de fapt, false

S-a dovedit, însă, că ceasurile Rolex purtate de Murray erau false și nu existau articole scumpe în apartamentul bărbatului, scrie Mirror.

Instanțele britanice l-au găsit vinovat pe Affia de crimă, iar Dhillon, Awe și Brown au fost condamnați pentru omor din culpă.

Affia a fost condamnat la închisoare pe viață. Brown a primit o pedeapsă de 11 ani, Dhillon, 10 ani, iar Temidayo Awe va sta șapte ani în spatele gratiilor.

Detectivul Dale Mepstead, de la Bedfordshire, Cambridgeshire and Hertfordshire Major Crime Unit, a declarat: „Acesta a fost clar un atac planificat; facilitat de Dhillon și Awe și realizat de Affia și Brown”.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii...
Lovitură pentru Digi RCS-RDS! Toți abonații din România ar trebuie să știe acest lucru
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
VIDEO | Efecte secundare devastatoare pentru regele Charles produse de chimioterapie. Informații de impact provenite...
Mihai Leu se luptă din nou cu cancerul de colon? Fostul pugilist, internat în spital....
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce...
"Este oribil acolo, să nu mergeți niciodată". Cea mai ieftină stațiune din Spania, capcană pentru...
Vești bune de la Spitalul Foișor. Starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Este legal să parchezi pe contrasens?
Chişinăul sfidează Moscova printr-un acord de securitate cu UE. R. Moldova va fi inclusă în...
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
UNGARIA a dat ordin. Șoferii români care au INTERZIS peste graniță. Se aplică din 19...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Subiectele la Evaluare Națională 2024 clasa a 2-a pentru Română citit
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
Cum au fost întâmpinați fiii vrăjitoarei Sidonia după ce au ieșit din închisoare. Autorii crimei...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Lys Assia, prima câștigătoare la Eurovision
×