VIDEO | Horoscop general, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023. Posibile câștiguri sau avantaje financiare, pentru unii nativi

Publicat: 25/03/2023, 10:00
Actualizat: 26/03/2023, 15:59

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec – Asumarea lecțiilor necesare!

Conjuncția dintre Mercur și Jupiter din propriul tău semn îți amplifică vitalitatea, optimismul și încrederea în tine. Vei tinde să abordezi într-un mod serios și asumat orice gen de proiect care ține de cămin, familie sau mediul emoțional, chiar dacă pot exista perspective diferite. De asemenea, ai abilitatea de a depăși anumite situații care nu ies exact așa cum ți-ai dori, asumându-ți lecțiile necesare. Unele cheltuieli neașteptate te pot surprinde sau poți avea un câștig fiind mai inventiv în gestionarea resurselor sau în valorificarea unui talent.

Taur – Mai liber și mai nonconformist în atitudine!

Dorința de a schimba ceva la tine sau la modul în care abordezi lucrurile va fi evidențiată, ești mai liber și mai noncoformist în atitudine. În același timp alege cu grijă oamenii, mediile sau informațiile cu care te înconjori pentru a te asigura că sunt cele mai potrivite. Poți avea o discuție revelatoare cu cineva care îți oferă șansa să privești lucrurile cu mai multă încredere și acceptare, mobilizându-te. Interacțiunea pe plan profesional trebuie gestionată cu grijă, fiind esențial să păstrezi o comunicare transparentă.

Gemeni – Atingerea unui obiectiv te entuziasmează!

Un prieten sau o comunitate din care faci parte, mai nou, se poate dovedi avantajoasă, concretizând poate o dorință pe care o aveai demult. În același timp oricât de entuziasmat ai fi, este important să analizezi atent cât de concrete și sigure sunt unele obiective pe care le ai sau cât de mult rezonezi cu unii oameni. Pe plan profesional ești mulțumit de stabilitatea și rezultale muncii tale, chiar dacă dorința de ceva diferit este în continuare acolo. Poți avea o revelație în privința modului în care te evaluezi atât sentimental cât și profesional.

Rac – Investind într-o cercetare, curs sau proiect important!

A fi flexibil și să știi când este momentul potrivit să iei atitudine, apărându-ți interesele, și când să faci un compromis va fi esențial săptămâna aceasta. Ești determinat să investești timp și resurse într-o cercetare, o călătorie sau un curs pe care îl faci, însă va trebui să vezi ce implică ca și costuri. Pe plan profesional ai șansa să faci progrese reale, indiferent că ai propriul business sau că ești angajatul cuiva. O invitație neașteptată din partea unui prieten îți poate deschide noi orizonturi sau poți face un drum în compania cuiva drag.

Leu – Propuneri sau situații neașteptate!

O săptămână cu evenimente și situații care te pot lua prin surprindere, testându-ți unele convingeri. O veste bună primită de peste hotare, un plan de călătorie sau de a experimenta ceva este binevenit deschizându-ți noi orizonturi. Sau din punct de vedere profesional, ți se poate face o propunere care te-ar ajuta să te evidențiezi, însă aceasta va presupune luarea unor decizii în privința unui parteneriat sau colaborare care ridică semne de întrebare. Dacă ești stabil și sigur de ce-ți dorești, îți vei atinge scopurile.

Fecioară – Posibile câștiguri sau avantaje financiare!

Fiind tentat să faci ceva spontan, poate să pleci într-o călătorie, să te înscrii la un curs, să încerci o activitate nouă de cuplu, acest lucru îți va crea un real sentiment de incitare și stimulare. Dacă ești nevoit să colaborezi cu cineva, pe marginea unui proiect, cu răbdare și perseverență îți poți atinge scopurile chiar dacă va trebui înainte să cadeți de acord asupra unei anumite proceduri sau stiluri de lucru. Poți beneficia de un câștig sau avantaj financiar de pe urma unei discuții sau o inițiativă de natură sentimentală dă roade.

Balanța – O schimbare financiară sau sentimentală!

O situație de natură sentimentală sau financiară te poate surprinde. Poate fi una pozitivă oferindu-ți șansa unui câștig sau oportunități neașteptate sau poate fi una mai provocatoare care te îndeamnă să-ți aperi interesele dacă nu simți că ești tratat sau evaluat corect. Pe plan profesional, calitatea muncii depuse este recunoscută și apreciată, însă dacă vor apărea sarcini suplimentare, s-ar putea să fii extrem de reticentă în preluarea lor. Modul diplomat și totuși echilibrat în care pui problema îți este de mare folos.

Scorpion – Ceva sau cineva diferit te provoacă să ieși din zona de confort!

Dacă vrei să fii mai liber sau să faci ceva spontan și diferit, ceva anume te poate ține pe loc, poate unele convingeri sau tipare emoționale la care ai de lucrat. Te poți simți atras de o persoană a cărei filosofie de viață este total diferită de tine, însă va trebui să-ți faci curajul necesar pentru a iniția un dialog. Sau poate simți nevoia unei escapade care să-ți ofere șansa să faci ceva pentru tine, ținând cont că ultima perioadă la job a fost destul de solicitantă. De altfel, mediul profesional în care te desfășori te favorizează.

Săgetător – Mai încrezător în tine și mai asertiv cu ce-ți dorești!

Planul sentimental poate să ia amploare, săptămâna aceasta, iar ceva sau cineva te poate încuraja să acționezi într-un mod încrezător și asertiv. Tot ce ține de manifestarea creativității și a carismei personale, indiferent de context este favorizat. În același timp, ești îndemnat să te asiguri că dorințele sau interesele părților implicate sunt comune pentru a evita orice neînțelegeri care ar putea veni din această direcție. Dacă planul profesional este vizat și simți că dorințele tale nu sunt luate în considerare, poți tinde să acționezi ușor radical.

Capricorn – Mai ferm în exprimarea unor dorințe!

Dacă vei tinde să fii prea strict sau inflexibil în comunicare cu cineva din familie sau pe marginea unei chestiuni familiale, se pot ivi unele tensiuni, iar cineva se poate simți lipsit de susținere sau atenție. Inițiativa cuiva este practic combătută de celălalt. Pe cât poți fi de serios în comunicare pe atât poți fi de imprevizibil cu unele dorințe pe care le ai mai ales pe plan sentimental. Poți simți nevoia de ceva diferit care să fie stimulator și incitant, deci o activitate nouă de cuplu sau un eveniment la care participați poate să fie exact ce ai nevoie.

Vărsător – Dorința de schimbare și de libertate!

Deși ești organizat și structurat cu unele chestiuni, mai ales în modul în care îți gestionezi resursele sau în rutina zilnică, poți fi ușor imprevizibil în schimbările pe care îți propui să le faci personale sau familiale, deoarece îți dorești mai mult spațiu, mai multă libertate de mișcare sau pur și simplu ceva diferit. În același timp, a reuși să împaci ce este important pentru tine cu ce este util și sigur din punct de vedere familial poate să fie provocator. Ce te susține este un mindset pozitiv și setat pe găsirea soluțiilor.

Pești – Fii inspirat dar strategic în investițiile făcute!

În ciuda faptului că urmezi o strategie în ce ți-ai propus să realizezi, iar acest lucru poate viza mai multă asertivitate și curaj în manifestarea unor dorințe, unele insecurități personale sau dubii se pot manifesta. Încearcă să vezi despre ce este vorba. Vești bune sau oportunități se pot ivi pe plan financiar, care te pot încuraja să acționezi un pic mai impulsiv, însă un pic de atenție în gestionarea resurselor te-ar scuti de unele probleme. Ceva sau cineva te poate stimula printr-o discuție interesantă, rămâne de văzut cum concretizezi ceea ce descoperi sau cum te raportezi la noile informații.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Aisbergul care a scufundat Titanicul, surprins într-o fotografie din 1912