VIDEO | Horoscop zilnic joi, 7 septembrie 2023. Poți întâmpina anumite obstacole financiare

Publicat: 07/09/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 7 septembrie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Te concentrezi pe muncă, iar punerea în practică a ideilor considerate potrivite poate fi remunerată. Cu toate astea, nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! E o zi aglomerată pentru tine, însă dacă privești lucrurile cu calm nici nu-ți vei da seama că sosește ora de finalizare a programului, iar sarcinile tale au fost rezolvate cu succes.

Taur

Primești o invitație tentantă la o petrecere a unui prieten, însă, calculele tale nu dau un rezultat favorabil. Nu vrei sub nicio formă să-ți superi amicul, te scuzi mai toată ziua, însă primești, în final, înțelegere din partea lui.

Gemeni

Există anumite activități pe care le-ai început și nu le-ai terminat. Cu toate că ești conștient de acest lucru, astăzi nimic nu te poate scoate din starea de comoditate în care te afli. Nu ai chef de nimeni și de nimic și cauți scuze pentru a nu te deplasa.

Rac

Grijă mare! Conflictele verbale te pot duce în punctul în care să fie luată o decizie pe care ai putea s-o regreți, la un moment dat. Relația cu partenerul poate avea de suferit, sub o formă sau alta, dat fiind faptul că-ți verși frustrările asupra unei persoane care n-are vină.

Leu

Ai foarte multe lucruri de rezolvat astăzi, însă îți stă gândul la distracție. Te întristează foarte tare ideea că nu poți ajunge la o petrecere organizată de prietenii tăi, însă anumite sarcini pe care le ai de rezolvat sunt prioritare.

Fecioară

E posibil ca astăzi să te hotărăști să părăsești orașul pentru a rezolva o chestiune de natură familială. Ai mare grijă și evită controversele cu perechea ta, mai cu seamă că acum vă aflați într-o perioadă de convalescență.

Balanță

Astăzi reușești absolut tot ce ți-ai propus, datorită energiei pozitive cu care ți-ai început ziua. Există șansa să beneficiezi de o promovare, ori primești o ofertă generoasă din partea unui alt loc de muncă. Relația cu perechea poate fi ușor tensionată, însă, pe parcusul zilei, toate lucrurile se așază.

Scorpion

Vei fi lovit din plin de o dezamăgire, din punct de vedere amoros. Ar trebuie să nu te lași copleșit de gânduri negative, ci e bine să iei totul ca atare. Ești, totuși, deschis la dialog și încerci să înțelegi de ce ai ajuns în acest punct cu partenerul tău.

Săgetător

Este un moment propice să legi anumite relații în sfera profesională. Ești considerată o persoană fermecătoare, astfel că ar trebui să știi cum să folosești asta în favoarea ta. Totuși, grijă mare la partener. Nu ar trebui neglijat sub nicio formă.

Capricorn

Poți întâmpina anumite obstacole, din punct de vedere financiar. Dacă privești lucrurile cu calm, ai șansa să te redresezi. Vei avea parte de o zi plină, dar reușești să finalizezi absolut toate task-urile care ți-au fost atribuite.

Vărsător

Ar fi bine să mai apleci urechea și la opiniile celor care te înconjoară. Ai putea rămâne surprins să descoperi câte lucuri ai putea pune în practică, după ce-i asculți. De asemenea, ține-ți nervii sub control! Poți ajunge la divergențe cu o persoană din familia ta.

Pești

Dacă până acum ai fost în dubii în privința unei situații amoroase, este momentul să iei decizia pe care o consideri potrivită. Astfel, îți poți pune problemele de sănătate și proiectele în care te-ai implicat recent pe primul plan.

Horoscop general, săptămâna 4-10 septembrie 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției. Ce...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Marele actor a încetat din viață din cauza unui stop cardio-respirator. Moartea lui a îndoliat...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Oamenii fabricau arme mortale chiar și în urmă cu 300.000 de ani
×