EXCLUSIV | Scandal pe Aeroportul Otopeni! Un grup de turiști refuză îmbarcarea spre Tel Aviv. „Nu vrem să urcăm în avion, să ne cumpărăm moartea!”

EXCLUSIV | Scandal pe Aeroportul Otopeni! Un grup de turiști refuză îmbarcarea spre Tel Aviv. „Nu vrem să urcăm în avion, să ne cumpărăm moartea!”
Deși cursa către Tel Aviv nu a fost anulată, turiștilor le este teamă să mai meargă în pelerinaj și nu vor să urce în avion
Publicat: 07/10/2023, 18:14
Actualizat: 07/10/2023, 19:22

Situație tensionată pe Aeroportul Otopeni, după ce un grup de turiști care trebuia să meargă în pelerinaj în Israel refuză îmbarcarea în cursa spre Tel Aviv. Oamenii și-au cumpărat excursia prin agenția de turism a Patriarhiei și au plătit 1.400 de euro de persoană. Speriați de ceea ce se întâmplă în Israel, ei nu mai vor să urce în avion. Au încercat să contacteze agenția de turism pentru a-i îndruma în situația dată, dar reprezentanții acesteia sunt de negăsit.

UPDATE: Turiștii au fost contactați între timp de directorul agenției, care le-a promis că luni vor fi sunați și vor primi, în funcție de alegerea fiecăruia, fie banii înapoi, fie un voucher pe care îl pot folosi pentru un alt pelerinaj. Acesta le-a mai spus că și cursa lor către Tel Aviv era, de fapt, anulată, chiar dacă pe monitoarele din aeroport nu apărea această informație.

Știrea inițială:

Au plătit câte 1.400 de euro de persoană ca să meargă în pelerinajul la care au visat o viață întreagă, iar acum 49 de români sunt blocați pe Aeroportul Otopeni. Credeau că, în situația actuală din Israel, toate cursele aeriene vor fi anulate și își vor recupera banii.

Când au ajuns, însă, pe aeroport au avut o mare surpriză: compania aeriană de la care agenția de turism a achiziționat biletele de avion nu și-a anulat cursa. Panicați de ceea ce se petrece în Israel, oamenii nu mai vor să meargă în pelerinaj, doar că nu reușesc să dea de nimeni din partea agenției care să le furnizeze explicații în situația dată.

„Nu răspunde nimeni”

”Zborul nostru este la ora 19.00 și biroul de check-in este deschis, asta în timp ce o cursă de la ora 19.30, a altei companii aeriene, a fost anulată. Sunt aici și cetățeni israelieni care vor să meargă acasă, dar noi nu vrem să urcăm în avion, nu vrem să mai zburăm, să ne cumpărăm moartea, însă nu răspunde nimeni la agenția de turism a Patriarhiei, de unde am cumpărat biletele”, ne-a spus Ioana Drilea, una dintre turistele din grupul de români.

Singura persoană din partea agenției prezentă pe aeroport este un preot, dar atunci când oamenii i-au cerut soluții, acesta le-ar fi spus că el nu îi poate ajuta pentru că este doar colaborator.

„Noi dacă urcăm în avion, o facem pe răspunderea noastră. Și cei de la Ambasada României ne-au spus să nu urcăm. Nu știm ce să facem. Părintele a fost foarte evaziv când l-am întrebat, dar el este însoțitor, nu a plătit ca noi, 1.400 de euro de persoană”, ne-a mai spus femeia.

CITEȘTE ȘI:

Haos pe Aeroportul Otopeni. WIZZ Air, în centrul unui scandal cu sute de curse amânate: „Promit zboruri care, de fapt, nu există”

VIDEO | Un român băut a provocat scandal la bordul unui avion care zbura de la Lyon spre București. Ce a pățit la aterizare, pe Aeroportul „Henri Coandă”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Su-57 vs F-16: Cum se compară cel mai avansat avion de luptă al Rusiei cu...
Marele actor Costel Constantin a trăit clipe de coșmar înainte să moară. Ultimul apel este...
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Noi imagini șocante cu răpirea unor femei-soldat israeliene în timpul atacului Hamas din 7...
Gabi Bădălău a ”comis-o” grav cu Urus-ul de 300.000 €! Sechestrat de DIICOT, într-un dosar...
Shannen Doherty, ultima DORINȚĂ înainte de a muri. „Pe mine cancerul m-a făcut să... ”
13 judeţe, sub avertizare de ploi torenţiale, grindină şi vijelii în următoarele ore. Vreme severă...
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Prima reacție a tatălui lui Sebastian, după ce judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost recuzată: „Am...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Hyundai România derulează o campanie de rechemare în service. Ce modele sunt vizate?
Reuters: Vladimir Putin a pus ochii pe o insulă crucială pentru NATO: ,,Scopul lui Putin...
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Vladimir Putin a luat decizia finală. S-a terminat totul. A dat ordin
Chefi la cuțite. Ce se întâmplă, de fapt, în culise cu noii jurați
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Soția lui Sorin Anghel povestește clipele de groază prin care a trecut în noaptea în...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici...
Test de cultură generală. Care este singura țară fără drapel dreptunghiular?
×