Burduja clarifică candidatura lui Cîrstoiu: „Mergem înainte cu ÎNCREDERE în domnul Cîrstoiu, e un om direct, va răspunde tuturor întrebărilor”

Publicat: 17/04/2024, 18:24
Actualizat: 17/04/2024, 18:37

Sebastian Burduja, vicepreședintele PNL, a clarificat în cadrul unei conferințe de presă a Coaliției, ce a avut loc azi, viitorul candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei. Burduja și-a exprimat încrederea în Cătălin Cîrstoiu, menționând că rămâne, în continuare, singura opțiune a alianței pentru alegerile electorale.

Sebastian Burduja, unul dintre coodonatorii de campanie ai lui Cătălin Cîrstoiu, la alegerile primăria Capitalei, a comentat zvonurile cu privire la retragerea candidaturii acestuia. Burduja a menționat că îl consideră pe medicul Cîrstoiu un „om corect” și nu poate fi vorba de ieșirea acestuia din cursa pentru funcția de edil.

„În momentul acesta, domnul Cîrstoiu este candidatul desemnat de alianță. Este corect să mergem înainte cu încredere în domnul Cîrstoiu și, așa cum am ajuns să îl cunosc în ultimele săptămâni, dânsul e un om direct. Sunt convins că va răspunde tuturor întrebărilor. Veți avea ocazia să-l întrebați tot ce considerați de cuviință, zilele acestea n-am urmărit astăzi, pentru că mă concentrez pe ce se întâmplă aici. E un subiect pe care domnul Cîrstoiu, așa cum a spus și domnul prim-ministru Ciolacu, îl va lămuri cu siguranță.”, a declarat Burduja

Victor Ponta comentează candidatura lui Cătălin Cîrstoiu

Victor Ponta că probleme apărute în ceea ce privește candidatura lui Cătălin Cîrstoiu provin mai degrabă din lipsa de organizare și planificare a partidelor politice implicate.

„Dacă ceva începe prost, cu siguranță va merge și mai prost. Adică, săracul, în loc să-l ajute poveștile astea, că se discută la partid că îl schimbă, îi fac foarte rău. Din vina lor și de data asta nu din vina lui Cîrstoiu. Ține de abecedarul politicii și aici nu vorbim de niște partide care s-au înființat acum, de niște oameni care nu se pricep. Vorbim de cele două partide care conduc România de 35 de ani și care niciodată n-au avut atât de mulți bani albi, nu negri, bani albi ca să plătească consultanți ca să facă cercetare.

PSD-ul și PNL-ul au mai mulți bani decât partidele din America. Că vin de la buget banii ăia. În fiecare lună, ca salariul, vin și banii la PSD. Deci când te-ai gândit tu că vrei să-l pui pe domnul Cîrstoiu, mai întâi faci o mega cercetare si după aia îl chemi, înainte să afle lumea.

Cîrstoiu, săracul, nu s-a zis nimic despre el până acum pentru că nu era cazul. Cîrstoiu nu are jocurile astea în picioare. Fuga aia cu jurnaliștii după tine e o chestie pe care n-o mai faci după niște ani de politică”, a afirmat Ponta.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu: Nu putem merge mai departe dacă domnul Cîrstoiu nu clarifică ACUZAȚIILE / Nu riscăm nimic, pentru că nu și-a depus candidatura

Nicolae Ciucă NEAGĂ că ar vrea să-l înlocuiască pe Cîrstoiu: ,,Nu îl putem susţine pe Piedone”

Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei va fi înscrisă la Biroul Electoral Municipal pe 22 aprilie, a decis Coaliția

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că...
Reacția virală a unei turiste din Marea Britanie când a văzut cât costă o cafea...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
Vremea 21 mai - 17 iunie 2024. Urmează temperaturi de 30 de grade Celsius, dar şi...
Breaking news despre Florin Piersic!
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Curtea Penală Internaţională solicită mandate de arestare pentru premierul Netanyahu şi Yahya Sinwar - liderul...
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Se verifică banii românilor. Ordinul care se va aplica în toată România
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
„S-a născut luptător” Cum se simte fiul lui Christian Sabbagh după ce a fost operat...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Cât va cheltui Polonia pentru a-și fortifica frontiera cu Belarus și Rusia?
×