O mamă și patru fete, forțate să părăsească apartamentul Airbnb, după o descoperire ȘOCANTĂ: „Știam că cineva a fost înăuntru”

O mamă și patru fete, forțate să părăsească apartamentul Airbnb, după o descoperire ȘOCANTĂ: „Știam că cineva a fost înăuntru”
Sursa: airbnb.com
Publicat: 23/04/2024, 15:48
Actualizat: 24/04/2024, 11:13

Pe 11 aprilie, Laura Schilling și mama ei, alături de fiica ei, Schilling și trei dintre prietenii ei, au plecat într-o excursie în Lexington, Kentucky. Weekendul lor avea, însă, să ia o turnură sumbră.

Schilling a scris pe paginile de socializare ce anume i s-a întâmplat și a precizat nu și-a imagina „niciodată că i se va întâmpla tocmai ei”.

În postare, ea a explicat că atunci când a ajuns în acea locație și-a dat seama că ceva nu este în regulă, deoarece ușa din față era „deschisă larg”.

„Am intrat știind că este casa potrivită pe baza imaginilor, dar am fost foarte speriată că ar putea fi cineva în casă”, a spus femeia, citată de publicația Unilad.com.

„Știam că cineva a fost înăuntru”

Schilling a subliniat că a „verificat” imediat toate ușile, dulapurile și sub paturi pentru a se asigura că nu era nimeni în proprietate, înainte de a-și lăsa fiica și celelalte trei fete care le însoțeau să intre în casă.

Cu toate acestea, neliniștea grupului a crescut abia a doua zi.

Schilling a continuat: „Casa avea un zăvor pe ușa din față, ca acelea în stil hotelier, care încuie ușa instant. A doua zi am plecat și ne-am întors și am descoperit că cineva a fost în casă. Știam că cineva a fost înăuntru deoarece zăvorul era descuiat. Singurul nostru punct de intrare sau de ieșire fusese ușa garajului”.

Presupunând că proprietarul Airbnb a intrat în casă dintr-un anumit motiv, mama a explicat că grupul „nu s-a gândit prea mult la asta”.

Din păcate, după ce a mers la cină și s-a întors acasă pentru a se pregăti de somn, în jurul orei 11:30, una dintre fete a venit și i-a spus lui Schilling că fereastra ei „era deschisă”.

Atunci, Laura și mama ei au verificat toată casa și au descoperit că ferestrele din toate dormitoarele și din bucătărie fuseseră în mod intenționat „deblocate și deschise”. Mai mult, atunci când s-a întors în cameră a văzut pe geam o mașină cu geamuri fumurii care a plecat în trombă.

„Cineva ar fi urmat să vină să le fure pe fete”

El au sunat imediat la Poliție, iar un agent a venit la proprietate, încercând să le convingă să plece. De asemenea, acesta și-a exprimat îngrijorarea că fetele sunt „în pericol”, și a precizat că oamenii din mașina cu geamuri fumurii „se vor întoarce cu siguranță”. Lucurile au devenit și mai îngrijorătoare în acest moment, iar omul legii le-a ajutat chiar și să găsească un alt hotel la care să se cazeze.

„Polițistul a simțit că cineva urmează să ia fetele în acea noapte după ce ne-am fi culcat. Lucrurile ar fi putut fi cu totul altfel pentru noi. Ne-am fi putut trezi a doua zi dimineață și nici nu vreau să mă gândesc la cum ar fi arăta viața.

Le-am spus fetelor că ar trebui să aibă întotdeauna încredere în instinctele lor atunci când simt că ceva nu este în regulă. Dacă nu ar fi observat acea fereastră crăpată… Dacă ar fi crezut că nu e mare lucru și s-ar fi dus la culcare… Dar nu au făcut-o și sunt atât de recunoscătoare că Dumnezeu le-a dat înțelepciunea și că Dumnezeu ne-a dat înțelepciunea de a chema poliția și de a primi ajutor”, a mai spus sursa citată.

Schilling a adăugat că a contactat gazda și i-a adus la cunoștință despre incident, pe lângă faptul că a luat legătura cu Airbnb.

Un purtător de cuvânt al Airbnb a declarat pentru UNILAD: „Luăm în serios rapoartele privind îngrijorările, iar echipa noastră a fost în contact cu oaspetele pentru a oferi o rambursare completă și asistență suplimentară. În cazul rar al apariției unei probleme legate de siguranță în timpul sejurului, linia noastra de urgență este deschisă 24 de ore. Line este disponibilă pentru ca oaspeții să contacteze echipa noastră specializată de siguranță pentru ajutor”.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
O nouă eră de parteneriat între China și Rusia. Anunțul făcut de Xi Jinping și...
×