O mamă și patru fete, forțate să părăsească apartamentul Airbnb, după o descoperire ȘOCANTĂ: „Știam că cineva a fost înăuntru”

O mamă și patru fete, forțate să părăsească apartamentul Airbnb, după o descoperire ȘOCANTĂ: „Știam că cineva a fost înăuntru”
Sursa: airbnb.com
Publicat: 23/04/2024, 15:48
Actualizat: 24/04/2024, 11:13

Pe 11 aprilie, Laura Schilling și mama ei, alături de fiica ei, Schilling și trei dintre prietenii ei, au plecat într-o excursie în Lexington, Kentucky. Weekendul lor avea, însă, să ia o turnură sumbră.

Schilling a scris pe paginile de socializare ce anume i s-a întâmplat și a precizat nu și-a imagina „niciodată că i se va întâmpla tocmai ei”.

În postare, ea a explicat că atunci când a ajuns în acea locație și-a dat seama că ceva nu este în regulă, deoarece ușa din față era „deschisă larg”.

„Am intrat știind că este casa potrivită pe baza imaginilor, dar am fost foarte speriată că ar putea fi cineva în casă”, a spus femeia, citată de publicația Unilad.com.

„Știam că cineva a fost înăuntru”

Schilling a subliniat că a „verificat” imediat toate ușile, dulapurile și sub paturi pentru a se asigura că nu era nimeni în proprietate, înainte de a-și lăsa fiica și celelalte trei fete care le însoțeau să intre în casă.

Cu toate acestea, neliniștea grupului a crescut abia a doua zi.

Schilling a continuat: „Casa avea un zăvor pe ușa din față, ca acelea în stil hotelier, care încuie ușa instant. A doua zi am plecat și ne-am întors și am descoperit că cineva a fost în casă. Știam că cineva a fost înăuntru deoarece zăvorul era descuiat. Singurul nostru punct de intrare sau de ieșire fusese ușa garajului”.

Presupunând că proprietarul Airbnb a intrat în casă dintr-un anumit motiv, mama a explicat că grupul „nu s-a gândit prea mult la asta”.

Din păcate, după ce a mers la cină și s-a întors acasă pentru a se pregăti de somn, în jurul orei 11:30, una dintre fete a venit și i-a spus lui Schilling că fereastra ei „era deschisă”.

Atunci, Laura și mama ei au verificat toată casa și au descoperit că ferestrele din toate dormitoarele și din bucătărie fuseseră în mod intenționat „deblocate și deschise”. Mai mult, atunci când s-a întors în cameră a văzut pe geam o mașină cu geamuri fumurii care a plecat în trombă.

„Cineva ar fi urmat să vină să le fure pe fete”

El au sunat imediat la Poliție, iar un agent a venit la proprietate, încercând să le convingă să plece. De asemenea, acesta și-a exprimat îngrijorarea că fetele sunt „în pericol”, și a precizat că oamenii din mașina cu geamuri fumurii „se vor întoarce cu siguranță”. Lucurile au devenit și mai îngrijorătoare în acest moment, iar omul legii le-a ajutat chiar și să găsească un alt hotel la care să se cazeze.

„Polițistul a simțit că cineva urmează să ia fetele în acea noapte după ce ne-am fi culcat. Lucrurile ar fi putut fi cu totul altfel pentru noi. Ne-am fi putut trezi a doua zi dimineață și nici nu vreau să mă gândesc la cum ar fi arăta viața.

Le-am spus fetelor că ar trebui să aibă întotdeauna încredere în instinctele lor atunci când simt că ceva nu este în regulă. Dacă nu ar fi observat acea fereastră crăpată… Dacă ar fi crezut că nu e mare lucru și s-ar fi dus la culcare… Dar nu au făcut-o și sunt atât de recunoscătoare că Dumnezeu le-a dat înțelepciunea și că Dumnezeu ne-a dat înțelepciunea de a chema poliția și de a primi ajutor”, a mai spus sursa citată.

Schilling a adăugat că a contactat gazda și i-a adus la cunoștință despre incident, pe lângă faptul că a luat legătura cu Airbnb.

Un purtător de cuvânt al Airbnb a declarat pentru UNILAD: „Luăm în serios rapoartele privind îngrijorările, iar echipa noastră a fost în contact cu oaspetele pentru a oferi o rambursare completă și asistență suplimentară. În cazul rar al apariției unei probleme legate de siguranță în timpul sejurului, linia noastra de urgență este deschisă 24 de ore. Line este disponibilă pentru ca oaspeții să contacteze echipa noastră specializată de siguranță pentru ajutor”.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice