NUCLEARĂ! Ludovic Orban, la petrecere cu vrăjitoarea Sidonia și clanul Fabian!/Suspecții crimei de la Padina, scoși din închisoare de judecători!

Publicat: 15/05/2024, 08:46
Actualizat: 15/05/2024, 09:43

Nici bine nu a început campania electorală și prima nucleară a și fost detonată. Ludovic Orban, legături nebănuite cu membrii clanului Fabian! Președintele partidului Forța Dreptei apare distrându-se la o petrecere împreună cu vrăjitoarea Sidonia și alți interlopi români.

Imaginile difuzate marți seară, 14 mai, de Antena 3, sunt din 2005, pe când Orban era viceprimar al Capitalei și candidat din partea PNL la funcția de primar general.

Orban, pe manele, cu șefii clanului Fabian

Pe filmare se vede că Ludovic Orban este în centrul atenției. Dansează și bate din palme, primește dedicații, iar cei din jurul său, lideri ai clanului Fabian, îl îmbrățișează și-l bat pe spate. Dedicațiile curg „pentru domnul primar, hai barosane, se știeee!”, Orban fiind, la acel moment, candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei.

Vrăjitoarea Sidonia este și ea la petrecere, iar la un moment dat chiar se apropie de fostul prim-ministru al României și, cu un gest cordial, îi pune mâna după gât șoptindu-i ceva la ureche.

Contextul în care vedem aceste imagini este unul special. Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, suspecți principali într-o crimă comisă la Padina, au fost scoși din închisoare de judecători și plasați în arest la domiciliu. Cu toate că sunt acuzați de omor, ei vor sta în arest la domiciliu, o sentință care a stârnit multe controverse în spațiul public.

Însă, cum în România nu există, încă, o lege a răspunderii magistraților, astfel de situații se întâmplă și vor continua să mai apară.

Interlopii și rolul lor în alegerile din România

Între timp, mulți români condamnă sprijinul pe care clanurile interlope îl primesc din partea oamenilor politici. Iar în momentul în care un lider de nivelul lui Ludovic Orban – care doar funcția de președinte de țară nu o are trecută în CV – apare la o petrece distrându-se în compania membrilor clanului Fabian, societatea civilă vede o ruptură totală între ea și clasa politică.

În plus, mesajul transmis acum tuturor clanurilor interlope din țară, prin eliberarea celor trei suspecți ai crimei de la Padina, fiii vrăjitoarei Sidonia, este susținere totală și ajutor reciproc; lumea infracțională a țării este chemată să dea o mână de ajutor la viitoarele alegeri, lucru remarcat și de Mihai Gâdea în timpul dezvăluirilor făcute la Sinteza Zilei.

Ca să nu mai vorbim de imaginea pe care România o are în Occident, într-un moment în care țara noastră caută să arate stabilitate politică și intransigență față de îndeplinirea actului de justiție.

Fiii vrăjitoarei Sidonia, scoși din închisoare

Arestați preventiv pentru omor, după ce la începutul acestui an au măcelărit un bărbat într-un hotel din stațiunea Padina, cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia au fost scoși din închisoare la începutul acestei săptămâni.

Magistrații Curții de Apel Ploiești au decis că frații Laurențiu, Armando George Marin și Luis Justin trebuie să stea în arest la domiciliu.

Reamintim că, în ianuarie, cei trei interlopi din clanul Fabian l-au omorât cu macetele, la o petrecere organizată în Padina, pe unul dintre apropiații lui „Ghenosu”, temutul șef al crimei organizate din Dâmbovița, un personaj extrem de respectat în România.

Din câte se pare, scandalul a izbucnit după ce băieții vrăjitoarei Sidonia și ai liderului interlop Fabian au jignit o femeie care dansa în restaurant. Soțul acesteia i-ar fi lovit pe frații Fabian, iar aceștia s-au răzbunat lovindu-l cu macetele.

După ce au lăsat victima într-o baltă de sânge, cei trei au fugit la cabana „Cuibul cu dor”, aflată în apropiere. Acolo au fost găsiți și reținuți de către polițiști.

La proces, ei au invocat legitima apărare, dar dovezile aflate la dosar, inclusiv imagini explicite surprinse de camerele de supraveghere, îi contrazic.

Chiar și așa, însă, luni, judecătorii Curții de Apel Ploiești i-au scos din închisoare pe interlopii din clanul Fabian, considerând că niciunul dintre ei nu reprezintă un pericol pentru societate.

Ludovic Orban, sprijin pentru Nicușor Dan

Filmarea difuzată de Antena 3 ar putea avea impact inclusiv asupra alegerilor locale din Capitală, programate la 9 iunie.

Ludovic Orban s-a aliat cu USR și PMP, iar împreună cele trei formațiuni politice formează Alianța Dreapta Unită. ADU a decis să îl sprijine pe Nicușor Dan în cursa pentru un nou mandat în fruntea PMB.

Acum, legătura dintre Orban și interlopii lui Fabian i-ar putea afecta și mai mult șansele lui Nicușor Dan, mai cu seamă că actualul edil are și el, în trecut, un episod asemănător, rămas …nelămurit. Relația dintre primarul general și controversatul „Câine”, cel care și-a construit o casă în Parcul Orășelul Copiilor, rămâne învăluită în mister și azi, la patru ani de când s-au difuzat înregistrări cu Nicușor Dan solicitându-i consilierului primarului Sectorului 4 să oprească demolarea casei lui Mihai Mitrache, zis „Câine”.

CITEȘTE ȘI:

Noi imagini șocante cu crima de la Padina. Cum s-a desfășurat ATACUL DECISIV declanșat de fiii vrăjitoarei Sidonia

CRIMĂ sângeroasă într-un hotel din zona montantă Padina / Victima avea 41 de ani / Trei bărbați, ridicați de Poliție

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu...
Babasha a dat lovitura după huiduielile pe Arena Naţională! Anunţul oficial care îi va schimba...
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
Pițurcă Jr. a 'încercuit-o' pe voluptuoasa fiică a Andreei Berecleanu! Adio, ICH! CANCAN.RO publică imaginile...
Kate Middleton, total SCHIMBATĂ la primul eveniment public. Detaliul observat de toți: „Fac progrese bune,...
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Inteligenţa Artificială utilizată de Israel în Gaza ajută la reducerea victimelor civile, sugerează un expert
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Curtea Supremă din Statele Unite a decis! Femeile pot continua să primească pastila de avort...
×