ROCK THE CITY. O trupă și-a anulat concertul

ROCK THE CITY. O trupă și-a anulat concertul
Publicat: 28/06/2012, 12:51
Actualizat: 28/06/2012, 12:51

UPDATE Fanii trupei Godsmack care au cumpărat bilete doar pentru a doua zi a festivalului Rock The City – când ar fi trebuit să cânte formația americană – și care vor să le returneze pot primi contravaloarea acestora, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanți ai organizatorilor.


Trupa Godsmack, care urma să susțină, sâmbătă, un concert în cadrul festivalului Tuborg GreenFest powered by Rock The City din Capitală, și-a anulat recitalul din cauza unor probleme de sănătate ale solistului Sully Erna, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

Organizatorii evenimentului spun că vor face demersuri pentru reprogramarea concertului.

Muzicianul Sully Erna a fost examinat în cursul zilei de marți de medici americani în legătură cu o serie de probleme la corzile vocale. Doctorii i-au recomandat să nu mai cânte în următoarele săptămâni, pentru a permite corzilor vocale să se vindece. Diagnosticul medicilor a dus la anularea a 12 concerte programate în Europa, inclusiv cel din România.

„Îmi pare rău, Europa”, spune cu regret Sully Erna. „Se pare că nu putem continua aici. Londra, ne-ai oferit un public așa cum n-am avut de multă vreme… Belgia, ai fost, de asemenea, minunată. Cât despre restul Europei, unde n-am reușit să ajungem de această dată, promit că vom încerca până vom reuși”, a mai spus artistul.

Sully Erna a mai precizat că în următoarea perioadă se va odihni și va face exerciții care să-i readucă forma vocală care l-a consacrat.

Pe 15 mai, trupa Godsmack și-a lansat primul album live din carieră, „Live & Inspired”, care urma să fie prezentat și în show-ul de la București. Deși trupa numără peste 17 ani de activitate, în care a fost premiată cu mai multe discuri de platină și nominalizată la premiile Grammy, aceasta a fost pentru prima dată când a înregistrat și lansat un album live.

Godsmack este o trupă americană de heavy metal, formată în 1995, de solistul și compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill și toboșarul Shannon Larkin. Godsmack a lansat cinci albume de studio, un EP, patru DVD-uri și o colecție „greatest hits”. Formația s-a bucurat de prezența a trei albume consecutive în fruntea clasamentului Billboard 200: „Faceless”, „IV” și „The Oracle”.

Publicul are acces în spațiul de desfășurare a Tuborg GreenFest powered by Rock The City, care are loc la complexul Romexpo din București, de vineri, începând cu ora 16.30.

Programul festivalului este următorul: vineri vor concerta Old Green – 17.00 – 17.30, Luna Amară – 17.45 – 18.45, Timpuri Noi – 19.00 – 20.00, Celelalte Cuvinte – 20.30 – 21.30 și Heaven Shall Burn 21.45 – 22.45. Sâmbătă, porțile se deschid la ora 12.30. Vor cânta Sweet Savage 13.00 – 13.45, Saxon – 14.15 – 15.00, Lacuna Coil – 15.30 – 16.15, Soulfly – 16.45 – 17.45, Black Label Society – 18.15 – 19.15, Machine Head – 21.30 – 23.00. Duminică, porțile se deschid la ora 13.00. Vor cânta Ugly Kid Joe – 13.45 – 14.15, Within Temptation – 14.45 – 15.45, The Cult – 16.15 – 17.15, Evanescence – 17.45 – 19.00 și Guns N´Roses – 20.00 – 23.00.

Fiecare seară a festivalului se va încheia la ora 23.00.

Conceptul Tuborg GreenFest, implementat în ultimii ani și în România, a dat naștere unora dintre cele mai puternice spectacole internaționale. Până în prezent, Tuborg GreenFest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian și Whitesnake. În anii trecuți, Tuborg GreenFest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema și Megadeth.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe www.eventim.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
La ce oră ajunge Lumina Sfântă în România! Va fi adusă de la Ierusalim în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
James Clerk Maxwell, omul de știință care a demonstrat pentru prima dată legătura dintre electricitate,...