ROCK THE CITY. O trupă și-a anulat concertul

ROCK THE CITY. O trupă și-a anulat concertul
Publicat: 28/06/2012, 12:51
Actualizat: 28/06/2012, 12:51

UPDATE Fanii trupei Godsmack care au cumpărat bilete doar pentru a doua zi a festivalului Rock The City – când ar fi trebuit să cânte formația americană – și care vor să le returneze pot primi contravaloarea acestora, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanți ai organizatorilor.


Trupa Godsmack, care urma să susțină, sâmbătă, un concert în cadrul festivalului Tuborg GreenFest powered by Rock The City din Capitală, și-a anulat recitalul din cauza unor probleme de sănătate ale solistului Sully Erna, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

Organizatorii evenimentului spun că vor face demersuri pentru reprogramarea concertului.

Muzicianul Sully Erna a fost examinat în cursul zilei de marți de medici americani în legătură cu o serie de probleme la corzile vocale. Doctorii i-au recomandat să nu mai cânte în următoarele săptămâni, pentru a permite corzilor vocale să se vindece. Diagnosticul medicilor a dus la anularea a 12 concerte programate în Europa, inclusiv cel din România.

„Îmi pare rău, Europa”, spune cu regret Sully Erna. „Se pare că nu putem continua aici. Londra, ne-ai oferit un public așa cum n-am avut de multă vreme… Belgia, ai fost, de asemenea, minunată. Cât despre restul Europei, unde n-am reușit să ajungem de această dată, promit că vom încerca până vom reuși”, a mai spus artistul.

Sully Erna a mai precizat că în următoarea perioadă se va odihni și va face exerciții care să-i readucă forma vocală care l-a consacrat.

Pe 15 mai, trupa Godsmack și-a lansat primul album live din carieră, „Live & Inspired”, care urma să fie prezentat și în show-ul de la București. Deși trupa numără peste 17 ani de activitate, în care a fost premiată cu mai multe discuri de platină și nominalizată la premiile Grammy, aceasta a fost pentru prima dată când a înregistrat și lansat un album live.

Godsmack este o trupă americană de heavy metal, formată în 1995, de solistul și compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill și toboșarul Shannon Larkin. Godsmack a lansat cinci albume de studio, un EP, patru DVD-uri și o colecție „greatest hits”. Formația s-a bucurat de prezența a trei albume consecutive în fruntea clasamentului Billboard 200: „Faceless”, „IV” și „The Oracle”.

Publicul are acces în spațiul de desfășurare a Tuborg GreenFest powered by Rock The City, care are loc la complexul Romexpo din București, de vineri, începând cu ora 16.30.

Programul festivalului este următorul: vineri vor concerta Old Green – 17.00 – 17.30, Luna Amară – 17.45 – 18.45, Timpuri Noi – 19.00 – 20.00, Celelalte Cuvinte – 20.30 – 21.30 și Heaven Shall Burn 21.45 – 22.45. Sâmbătă, porțile se deschid la ora 12.30. Vor cânta Sweet Savage 13.00 – 13.45, Saxon – 14.15 – 15.00, Lacuna Coil – 15.30 – 16.15, Soulfly – 16.45 – 17.45, Black Label Society – 18.15 – 19.15, Machine Head – 21.30 – 23.00. Duminică, porțile se deschid la ora 13.00. Vor cânta Ugly Kid Joe – 13.45 – 14.15, Within Temptation – 14.45 – 15.45, The Cult – 16.15 – 17.15, Evanescence – 17.45 – 19.00 și Guns N´Roses – 20.00 – 23.00.

Fiecare seară a festivalului se va încheia la ora 23.00.

Conceptul Tuborg GreenFest, implementat în ultimii ani și în România, a dat naștere unora dintre cele mai puternice spectacole internaționale. Până în prezent, Tuborg GreenFest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian și Whitesnake. În anii trecuți, Tuborg GreenFest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema și Megadeth.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe www.eventim.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția