A explodat numărul de rezervări la hotelurile din Cluj, după anunțul reluării festivalurilor Untold și Electric Castle

A explodat numărul de rezervări la hotelurile din Cluj, după anunțul reluării festivalurilor Untold și Electric Castle
Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 09/06/2021, 12:16
Actualizat: 09/06/2021, 12:20

Primul efect pozitiv pentru turism, imediat după ce organizatorii festivalurilor Untold și Electric Castle au anunțat reluarea evenimentelor în acest an, a fost acela că 70% din locurile de cazare disponibile în județul Cluj. În acest sens, e valabilă și pagina de Facebook „Adoptă un Untold-ist” .

„Se vor mai găsi locuri, pentru că noi punem la dispoziție locuri de cazare în unități hoteliere de tip cămin, ca în fiecare an și toate aceatea se vor găsi pe site-ul untold.com. De asemenea clujenii sunt prietenoși după cum se știe deja. Își pun la dispoziție apartamentele, casele, inclusiv curțile pentru cei care vor să vină cu rulota sau cortul”, a spus Eduard Chereji, director de comunicare Untold, citat de Aleph News.

Anul acesta, e valabil și grupul de pe Facebook, „Adoptă un Untold-ist”, prin intermediul căruia – în fiecare an – s-au cazat gratuit peste 8.000 de oameni, în județul Cluj.

„Continuăm tradiția la Cluj cu platforma «Adoptă un Untoldist» și ne era dor să începem. Sper ca în următoarea perioadă tot mai mulți clujeni să adopte un untoldist, dacă au o canapea liberă, o cameră liberă”, a spus Mihai Huțanu, fondatorul platformei „Adoptă un Untold-ist”.

Mai mult, la unele hoteluri din Cluj, fanii festivalurilor, care abia așteptau reluarea festivalurilor, nu și-au mai anulat rezervările de anul trecut, ci le-au reconfirmat.

„Într-adevăr, de ieri de când Untold a anunțat schimbarea datei festivalului au revenit clienții care aveau rezervări anterioare. Să știți că deja suntem rezervați în proporție de 70% pentru data respectivă. Astăzi am mai primit o veste bună, telefoanele au început să sune din nou pentru festivalul Electric Castle”, a afirmat Luiza Pașcu, manager UBA Acomodation.

Ediție specială Electric Castle, în august. De când pot fi cumpărate bilete

Festivalul Electric Castle va avea loc în acest an, pe parcursul a zece zile, în perioada 6-15 august, la Cluj-Napoca şi Bonţida. „EC_Special redeschide scena pentru marile evenimente muzicale ale verii 2021. 10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locaţii din Cluj-Napoca şi Bonţida”, anunță organizatorii, care promit un festival de neuitat pentru toți spectatorii.

„EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live şi îşi doresc să se reconecteze”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

Untold va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie

Este oficial. Festivalul Untold se va desfăşura în perioada 9 – 12 septembrie, au anunțat organizatorii. Astfel, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, îşi deschide porţile, timp 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021.

În luna mai, organizatorii de festivaluri erau nemulțumiți de măsurile luate de autorităţi pentru spectacole

„Am primit un set de norme şi de măsuri care nu se pot aplica la evenimentele noastre, la evenimentele nimănui. Normele de distanțare nu se pot aplica la cele două festivaluri de muzică”, spunea Eduard Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase