8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Declarație controversată a unui deputat UDMR, de Ziua Națională a României: Comunitatea maghiară din Transilvania o consideră o zi de doliu

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Declarație controversată a unui deputat UDMR, de Ziua Națională a României: Comunitatea maghiară din Transilvania o consideră o zi de doliu
Jozsef-Gyorgy Kulcsar, deputat UDMR (FOTO: Facebook.com/jozsef.kulcsarterza)
Publicat: 02/12/2021, 08:34

Deputatul UDMR Jozsef-Gyorgy Kulcsar a declarat că pentru comunitatea maghiară din Transilvania „1 Decembrie nu oferă niciun motiv de sărbătorire” şi că această dată este considerată „o zi de doliu”. Parlamentarul mai spune că „România ar trebui să îşi îndeplinească promisiunile pe care le-a făcut” şi „să garanteze drepturile minorităţii naţionale maghiare”. (Citește mai mult aici…)

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2021. „Fecioarele” pot fi dezamăgite de ceea ce aud (VIDEO)

Luna se află astăzi în tranzit prin Scorpion și ne stimulează intuiția, creativitatea, dar ne face și mai sensibili și mai dramatici în manifestări, astfel că putem duce lucrurile la limită mult mai ușor. Simțim și trăim intens și putem deveni mai suspicioși și geloși. (Citește mai mult aici…)

Ciolacu, despre vaccinarea obligatorie: Exclus ca eu vreodată să susțin vaccinarea obligatorie, dar nevaccinații vor avea anumite lucruri de respectat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la România TV, că este exclus ca el să susțină vaccinarea obligatorie, dar a precizat că cei care nu se vaccinează vor avea de respectat anumite decizii. „Exclus ca eu vreodată să susțin vaccinarea obligatorie! Președinta Comisiei Europene are dreptul la opinie, dar cred că nu trebuie impusă vaccinarea obligatorie. Fiecare trebuie să decidă, e dreptul fiecăruia”, a declarat Marcel Ciolacu. (Citește mai mult aici…)

Soţia traficantului de droguri El Chapo, condamnată la 3 ani de închisoare. Emma Coronel Aispuro a fost judecată, printre altele, pentru că și-a ajutat soţul să evadeze din închisoare

Emma Coronel Aispuro (32 de ani), soţia celebrului lord al drogurilor Joaquin „El Chapo” Guzmán, a fost condamnată marți, în Statele Unite, la 3 ani de închisoare și plata sumei de 1,5 milioane de dolari pentru implicarea sa în afacerile cartelului Sinaloa. Sentința a fost dată la Tribunalul din Washington, de către judecătorul Rudolph Contreras. (Citește mai mult aici…)

Paradă nemaivăzută într-o comună din Olt, cu ATV-uri, cai, căruţe și un tun făcut din cazanul de țuică (VIDEO)

Paradă inedită de 1 Decembrie, într-o localitate din judeţul Olt. Sătenii din Optași au improvizat un tun din ţeava unui cazan de ţuică, l-au pus pe o dubiţă pe care au vopsit-o în verde şi au defilat prin comună. În spate au stat călăreţii și căruţele, iar în faţă ATV-urile. Localnicii şi-au făcut cruce. Unii au aplaudat. Nu au mai văzut aşa ceva niciodată. (Citește mai mult aici…)

OMS: La nivel mondial, avem un amestec toxic de slabă acoperire vaccinală. Reţeta perfectă pentru ca variantele să se reproducă şi să se amplifice

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, a afirmat că atâta timp cât la nivel mondial indicele de vaccinare este scăzut, vom avea pe termen lung „un cocktail toxic”, fiind astfel „rețeta perfectă pentru ca variantele să se reproducă şi să se amplifice”, relatează AFP. (Citește mai mult…)

Bradley Cooper, atacat cu un cuțit la metroul din New York

Celebrul actor american Bradley Cooper a dezvăluit că în anul 2019 a fost atacat cu un cuțit, la metroul din New York, de către un tânăr. Actorul din „ A star is born” a declarat că incidentul de la metroul din New York a degenerat foarte rapid, după ce a fost abordat de un bărbat. (Citește mai mult aici…)

Tel Aviv este cel mai scump oraș din lume. Ce alte locuri se află în Top 10

Tel Aviv este cel mai scump oraș din lume, în contextul în care rata inflației a crescut costurile vieții în întreaga lume, potrivit unui sondaj publicat miercuri.Orașul a urcat cinci locuri și a ajuns pe prima poziție, pentru prima dată, în clasamentul alcătuit de Economist Intelligence Unit, divizia de cercetare și analiză a publicației britanice The Economist. (Citește mai mult aici…)
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom