8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Motivul pentru care Joe Biden a vizitat doar Polonia, nu și România, după summitul extraordinar al NATO

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Motivul pentru care Joe Biden a vizitat doar Polonia, nu și România, după summitul extraordinar al NATO
Joe Biden Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 26/03/2022, 08:00
Actualizat: 26/03/2022, 08:46

Președintele Joe Biden a aterizat joi la Bruxelles pentru a participa la summitul extraordinar al NATO. Vineri delegația americană a zburat în Polonia, țara fiind, la fel ca și România granița de est a Alianței Nord-Atlantice. Multi s-au întrebat de ce președintele american a decis să meargă doar în Varșovia și nu și la București. (Citește mai multe aici…)

Tudor Ciuhodaru, despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu: Fumatul, alcoolul, stresul, diabetul pot complica evoluția afecțiunilor deja existente

Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat posibilele complicați care pot apărea în ce privește starea de sănătate a lui Traian Băsescu după ce, pe fond de stres, fostul președinte al României ar fi suferit un accident vascular, fiind transportat de urgență la un spital din Belgia. (Citește mai multe aici…)

Rafila, despre pastilele cu iodură de potasiu: Cea mai bună soluţie e să fie distribuite deja, înainte de o posibilă alertă nucleară. Nu se iau preventiv

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că se intenţionează distribuirea de pastile cu iodură de potasiu populaţiei, pentru ca aceasta să le aibă la îndemână dacă va fi nevoie, însă subliniază că „lucrul ăsta nu trebuie interpretat într-un registru al panicii”, ci ca pe un gest de precauţie. (Citește mai multe aici…)

Horoscopul zilei de 26 martie 2022. „Capricornii” poartă discuții importante

Horoscopul zilei de 26 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai multe aici…)

Joe Biden a mâncat pizza și și-a făcut selfie cu militarii americani din Polonia

Preşedintele american Joe Biden i-a vizitat vineri pe militarii americani dislocaţi în Polonia, în apropiere de frontiera cu Ucraina. El a mâncat pizza împreună cu militari din Divizia 82 Aeropurtată a SUA, desfăşuraţi în Polonia pentru a consolida flancul estic al NATO după invazia Rusiei în Ucraina. (Citește mai multe aici…)

Oficial american: Mexicul adăpostește cel mai mare număr de spioni ruşi din lume

Mexic adăpostește cel mai mare număr de spioni ruşi din lume în aceste vremuri de război în Ucraina, a denunţat un ofiţer american de rang înalt, o declaraţie nici confirmată, nici infirmată vineri de preşedintele mexican din stânga naţionalistă, Andres Manuel Lopez Obrador. (Citește mai multe aici…)

Putin a promulgat legea care pedepsește cu până la 15 ani de închisoare „informațiile mincinoase” despre acțiunile Moscovei în străinătate

Președintele rus Vladimir Putin a semnat vineri seară legea care pedepsește cu până la 15 ani de închisoare pe cei care difuzează „informații mincinoase” cu privire la acțiunile Moscovei în străinătate, o nouă armă represivă în arsenalul rus pentru controlul informaţiilor despre agresiunea sa militară în Ucraina. (Citește mai multe aici…)

Ucraina a trecut la contraofensivă pentru eliberarea orașului Herson, însă acesta ar fi în continuare „sub controlul total al rușilor”

Forțele ucrainene au lansat o contraofensivă asupra orașului Herson, din sudul țării, singurul centru urban important cucerit complet de forțele ruse, care acum este „disputat”, a declarat vineri un înalt oficial al Pentagonului. Cu toate acestea, locuitorii spun că orașul rămâne sub controlul total al Rusiei. (Citește mai multe aici…)

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern