8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Omul Pădurii, cel mai feroce criminal în serie din pușcăriile românești. Dormea într-o vizuină și spunea că vrea să omoare „gândaci”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Omul Pădurii, cel mai feroce criminal în serie din pușcăriile românești. Dormea într-o vizuină și spunea că vrea să omoare „gândaci”
În libertate, Eugen Galeș dormea în pădure, cu animalele sălbatice/Foto-captură video
Publicat: 30/12/2021, 08:48

Un deținut care l-a văzut cu ochii lui pe monstruosul ucigaș în serie Eugen Galeș, zis Omul Pădurii, cum zdrobea capul unui coleg de celulă, a descris, la mai bine de zece ani de la comiterea faptei, ce s-a întâmplat pe Secția a II-a a Penitenciarului Jilava, în camera de tranzit. Condamnatul a văzut cum, de groază, victima încerca, zadarnic, să se cațere pe pereți în timp ce Galeș se grăbea să-i ia viața. Ca o fiară îmbătată de gustul sângelui, Omul Pădurii nu s-a lăsat luat de lângă pradă decât după intervenția hotărâtă a trupelor de intervenție. (Citește mai multe…)

EXCLUSIV | Cum explică MApN amânarea semnării mega-contractului pentru corvetele multifuncționale: Asocierea nu a refuzat să semneze acordul-cadru, dar încă se discută pentru ”convenirea conținutului final al documentelor”
Finalizată în anul 2019, prin declararea Asocierii formate din Naval Group din Franța și S.C. Șantierul Naval Constanța S.A. din România drept operator economic câștigător, procedura de achiziție a corvetelor multifuncționale este încă neîncheiată. (Citește mai multe…)
Programul supermarketurilor de Anul Nou 2022. Până la ce oră vor fi deschise marile magazile înainte de Revelion și ce orar de funcționare vor avea pe 1 și 2 ianuarie
Hipermarketurile și supermarketurile vor fi deschise până vineri 31 decembrie 2021, dar vor avea program mai scurt decât în mod obișnuit, iar pentru sâmbătă 1 ianuarie și duminică 2 ianuarie 2022, marile magazine vor avea un program special. (Citește mai multe…)
Director OMS: Faza acută a pandemiei de coronavirus s-ar putea încheia în 2022
Faza acută a pandemiei de COVID-19 s-ar putea încheia anul viitor, dar coronavirusul nu va dispărea complet, a afirmat miercuri Mike Ryan, director executiv al Programului pentru situaţii de urgenţă al Organizației Mondiale a Sănătăţii (OMS). (Citește mai multe…)
Program Mega Image de Anul Nou 2022. Orarul supermarketurilor pentru 31 decembrie 2021, 1 și 2 ianuarie 2022
Magazinele Mega Image se închid cu câteva ore înainte de Revelion, astfel că cei care vor vrea să facă ultimele cumpărături pentru petrecerea de Anul Nou, o pot face până pe 31 decembrie. Programul de sărbători la Mega Image este redus față de cel obișnuit, de la 07:00 – 22:00. (Citește mai multe…)
Ciucă: Venim cu o schimbare de abordare a valului cinci al pandemiei. Protejarea sănătății oamenilor rămâne prioritatea guvernului
Premierul Nicolae Ciucă a declarat că prioritatea Guvernului rămâne gestionarea pandemiei de Covid-19, dar va exista o nouă abordare a valului cinci al pandemiei care este foarte aproape să înceapă și în România. El a precizat că va fi înființat un nou grup de management care va avea rolul foarte important de a coordona acțiunile de informare pentru o mai bună conștientizare a efectelor pandemiei și de asemenea, pentru încurajarea vaccinării împotriva Covid-19. (Citește mai multe…)
Program Lidl de Anul Nou 2022. Orarul magazinelor pentru 31 decembrie 2021, 1 și 2 ianuarie 2022
Programul hipermarketurilor Lidl de Anul Nou va fi redus în ultima zi din 2021 și a doua zi din 2022, iar singura zi în care magazinele vor fi închise va fi pe 1 ianuarie. (Citește mai multe…)
Joe Biden va discuta joi cu Vladimir Putin
Președintele american Joe Biden va discuta joi cu președintele rus Vladimir Putin, conform unui comunicat al Casei Albe, în contextul în care armata rusă a mobilizat în ultima perioadă zeci de mii de militari la granița cu Ucraina. (Citește mai multe…)
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cu ce vopsim ouăle de Paște? „Nu folosiți vopsea tipografică sau pentru textile”