8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Un fost oligarh rus se plânge că a ajuns să trăiască la Londra din 2500 de lire lunar după sancțiunile impuse Rusiei: „Am fost în stare de șoc”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Un fost oligarh rus se plânge că a ajuns să trăiască la Londra din 2500 de lire lunar după sancțiunile impuse Rusiei: „Am fost în stare de șoc”
Foto ilustrativ
Publicat: 18/03/2022, 08:36

Mihail Fridman, un oligarh a cărei avere este estimată la peste 10 miliarde de dolari, s-a plâns într-un interviu pentru Bloomberg că pentru orice sumă cheltuită trebuie să ceară acordul autorităților britanice și că trăiește din 2500 de lire lunar. Fridman nu crezuse că Putin va lansa o invazie la scară largă; în perioada premergătoare războiului le spunea colegilor de la LetterOne, firma sa din Londra, că nu și-ar putea imagina rușii luptându-se cu ucrainenii. (Citiți mai multe…)

Cum a murit fotbalistul care s-a prăbușit cu avionul în Canalul Mânecii/ Constatarea instanței: „otrăvire severă”

Fotbalistul Emiliano Sala a murit subit din cauza rănilor, când avionul în care se afla s-a prăbuşit după ce s-a rupt în aer, a stabilit un juriu, informează BBC. Sala şi pilotul David Ibbotson au murit după avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Canalul Mânecii, în ianuarie 2019. Tânărul de 28 de ani zbura din Franţa către Ţara Galilor pentru a se alătura echipei Cardiff City. (Citiți mai multe…)

SUA exprimă îngrijorări cu privire la un posibil sprijin cu echipamente militare al Chinei pentru Rusia

Există îngrijorări că Rusia ar putea fi sprijinită de China cu echipamente militare, spune secretarul de stat al SUA Antony Blinken. Președintele american Joe Biden va discuta vineri, 18 martie, cu omologul chinez, Xi Jinping, despre războiul din Ucraina. SUA „nu vor ezita să impună costuri” Chinei în eventualitatea unui sprijin militar pentru Rusia, precizează șeful diplomației americane. (Citiți mai multe…)

Peste 36 de tone de alimente și medicamente au ajuns în orașele asediate din Ucraina, după ce opt din nouă coridoare umanitare au funcționat joi

Opt din nouă coridoare de evacuare au funcționat, joi, conform planului, anunță Kievul Opt din cele nouă coridoare de evacuare convenite au funcționat conform acordului joi, 17 martie, inclusiv unul din Mariupol, anunță guvernul ucrainean. Vicepremierul ucrainean Irina Vereșciuk a declarat că aproape 800 de mașini private au părăsit Mariupol joi, cu peste 2.000 de oameni care au trecut prin teritoriul ocupat de Rusia până în orașul Zaporojie în timpul serii. (Citiți mai multe…)

Orașul Harkiv, înecat într-un nor de fum dens după ce rușii au bombardat o piață uriașă

Obuzele rusești au lovit marea piață Barabașova din Harkiv, declanșând o serie de incendii, potrivit oficialilor din orașul din estul Ucrainei, potrivit CNN. Videoclipurile arată coloane uriașe de fum negru care emană din mai multe părți ale pieței, sugerând că complexul a suferit mai multe lovituri. (Citiți mai multe…)

Fostul premier bulgar Boiko Borisov a fost reținut de poliție. El e vizat într-un dosar al Parchetului European, condus de Kovesi

Fostul premier Boiko Borisov şi lider al partidului de opoziţie de centru-dreapta GERB a fost reţinut joi seara în cadrul unei operaţiuni a poliţiei, legată de anchetele Parchetului European, a comunicat Ministerul de Interne de la Sofia. Anunţul a fost făcut imediat după o vizită la Sofia a procurorului-şef european, Laura Codruţa Kovesi. (Citiți mai multe…)

VIDEO | Horoscopul zilei de 18 martie 2022. Lună Plină în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 18 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Încă de la primele ore ale dimineții se formează Lună Plină în zodia Fecioară, eveniment astrologic care ne îndeamnă la curățenie, atât la propriu, cât și la figurat. O etapă din viața noastră se încheie și putem să culegem roadele. (Citiți mai multe…)

Carnea de pui s-ar putea scumpi în acest an, din cauza majorării prețurilor la utilități, carburanți și cereale. Ce procent estimează fermierii și producătorii

Carnea de pui s-ar putea scumpi, în perioada următoare. Fermierii şi producătorii estimează că, anul acesta, carnea de pui se va scumpi cu cel puţin 20%. Deja mulți dintre ei se gândesc serios să își închidă afacerile pentru că facturile la gaze şi cerealele au crescut foarte mult. (Citiți mai multe…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde...
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier