VIDEO | A apărut trailerul filmului „I Wanna Dance with Somebody”. Când va avea loc premiera peliculei despre viața artistei Whitney Houston

Publicat: 16/09/2022, 22:31
Actualizat: 16/09/2022, 22:33

Trailerul filmului „I Wanna Dance with Somebody”, care prezintă viața artistei Whitney Houston, a fost făcut public. Premiera acestei pelicule va avea loc la sfârșitul acestui an, pe 21 decembrie.

Filmul urmărește povestea unei fete simple din corul bisericii, care a devenit unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile.

Whitney Houston – cântăreață, manechin, actriță și producătoare de muzică – s-a născut 9 august 1963, în orașul Newark, din statul american New Jersey.

În anul 2009, a apărut în Guinness World Records (Cartea Recordurilor) ca fiind cea mai premiată femeie din toate timpurile, având în total 415 premii primite de-a lungul carierei, până în anul 2010.

Printre premiile câștigate de Whitney Houston se numără:

  • două Premii Emmy;
  • șase Premii Grammy;
  • 30 Billboard Music Award;
  • 22 de American Music Award Houston.

De asemenea, a fost una dintre cele mai bine vândute artiste din lume, vânzând peste 170 de milioane de albume, single-uri și videoclipuri.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012, la doar 48 de ani, în Beverly Hills, California (SUA).

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult