Accident teribil în Argeș. O fetiță de 6 ani a murit, după ce a fost călcată de o mașină. Poliția a deschis o anchetă

Accident teribil în Argeș. O fetiță de 6 ani a murit, după ce a fost călcată de o mașină. Poliția a deschis o anchetă
FOTO - Caracter ilustrativ: ISU Argeș
Publicat: 19/05/2022, 13:27
Actualizat: 19/05/2022, 13:28

Accident teribil în Argeș. O fetiță de 6 ani a murit, joi, după ce a fost lovită de o mașină. Poliția a deschis o anchetă, pentru a stabili modul în care a avut loc impactul.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, pe fondul traversării, o minoră de 6 ani, din Mihăești a fost accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Câmpulung, care se deplasa pe DN 73, pe raza localității Mihăești, din direcția Câmpulung spre Pitești”, transmite Poliția Argeș.

Din păcate, a fost constatat decesul fetiței.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

„În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment rutier a avut loc”, conchide sursa citată.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult