Actorul Adrian Nartea a trecut prin momente dificile: ”Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă”

Actorul Adrian Nartea a trecut prin momente dificile: ”Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă”
Actorul Adrian Nartea a trecut prin momente dificile | Sursa Foto - Facebook

Actorul Adrian Nartea, în vârstă de 39 de ani, a făcut mărturisiri despre problemele de sănătate pe care le-a avut în urmă cu câțiva ani. Actorul din serialul ”Vlad” a explicat cum au descoperit medicii că are o tumoare și a povestit despre momentele dificile prin care a trecut.

Actorul Adrian Nartea a dezvăluit la podcast-ul lui Cătălin Măruță – ”Acasă la Măruță” -, că problemele sale de sănătate au început după ce i s-a înfundat o ureche. În urma investigațiilor făcute ulterior, actorul a descoperit că avea o tumoră.

”Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept… Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior… Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului”, a explicat Adrian Nartea, potrivit revistei Unica.

Actorul Adrian Nartea, alături de Cătălin Măruță | Sursa Foto – Facebook

Actorul Adrian Nartea a trecut prin momente dificile: ”Tumoarea era mare”

”Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare. Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior… Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă. Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus”, a mai povestit Adrian Nartea.

Unul dintre medicii care l-a consultat pe Adrian Nartea i-a spus că ar trebui să se reorienteze profesional, pentru că ar putea rămâne desfigurat.

”Îmi aduc aminte că primul medic, specializat pe imagistică, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă m-a văzut pe la televizor. I-am spus că da și mi-a zis: ”Ar fi ok dacă ai începe să te reorientezi spre un job în care nu prea ai de-a face cu oamenii, pentru că după intervenție este risc mare să rămâi desfigurat””, a mărturisit Adrian Nartea.

Conform sursei citate, actorul a trecut prin două operații în Franța, la Lyon. ”Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai spus el.

Actorul Adrian Nartea a trecut prin momente dificile | Sursa Foto – Facebook

Adrian Nartea este căsătorit și are doi copii

Adrian Nartea este interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV. În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Adrian Nartea a explicat – într-un interviu – ce anume îi reproșează partenera sa de viață, Alina. ”Că nu prea stau acasă și are dreptate. Dar și justificat nu stau acasă, că filmez. Cam asta. În rest, nu prea îmi reproșează nimic, s-a învățat cu mine”, a declarat Adrian Nartea.

La rândul lui, Adriana Nartea a mărturisit și ce îi reproșează el soției sale. ”Că nu mă înțelege când îmi reproșează că nu prea stau pe acasă. De fapt, ea mă înțelege, dar își exprimă dorința ca eu să stau acasă. Dar suntem clarificați pe subiectul ăsta și e bine”, a mai spus actorul.

Cum a ajuns Adrian Nartea să joace în serialul ”Vlad”

Adrian Nartea a povestit, pentru publicația Formula AS, cum a obținut rolul din serialul ”Vlad”, de la Pro TV. În momentul în care a mers la casting – și a văzut câți actori veniseră pentru probe -, a crezut că nu are nicio șansă.

”La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă… Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat”, a declarat Adrian Nartea.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului