Cum a vrut Adrian Păunescu să-l convingă pe Tudor Gheorghe să intre în politică și ce i-a răspuns artistul

Publicat: 23/03/2022, 19:43
Actualizat: 24/03/2022, 12:48

Directorul editorial al trustului de presă „Gândul Media Network”, Adrian Artene, revine cu un nou format de podcast. „Altceva cu Adrian Artene” este un proiect de suflet, în care jurnalistul a investit energie și credința că va fi pe placul urmăritorilor din toate categoriile sociale.

„Altceva cu Adrian Artene” va fi un podcast care, cu siguranță, va intra în sufletul “consumatorilor” online, în special datorită temelor care vor fi abordate. Invitații vor fi de marcă și vor putea fi urmăriți, în toată splendoarea lor, săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00.

Cele mai tari interviuri, marca Adrian Artene, vor putea fi urmărite, live, pe canalul YouTube. Cei care doresc să se aboneze o pot face AICI.

În prima ediție a podcast-ului, Adrian Artene l-a avut invitat pe Tudor Gheorghe, un artist desăvârșit, arhicunoscut în România și peste hotare.

Maestrul a povestit, printre altele, care a fost replica sa atunci când Adrian Păunescu, i-a spus că trebuie, totuși, să intre în politică. Poetul a încercat să-l convingă de acest lucru și din postura sa de naș de cununie…

„Eram tentat să merg la liberali, îl aveam pe Păunescu social democrat, mă cununase, pe fi-miu îl cheamă ca pe tine, Adrian. Dar i-am spus… «domnule, nu știu să mint». Ca să fii un politician bun, trebuie să ai talentul ăsta, iar eu nu îl am. Sunt un tip direct, care… «ce-i în gușă, și-n căpușă», cum spune românul”, a declarat artistul, la podcastul „Altceva”.

În perioada sa de formare, Tudor Gheorghe a realizat numeroase albume, însă cariera sa poate fi etichetată drept fulminantă după 1989.

Ajuns la 76 de ani, Tudor Gheorghe își continuă cariera începută în 1966, susținând în continuare recitaluri în țară și străinătate și interpretând roluri pe scena Naționalului craiovean. În spatele uriașului succes al lui Tudor Gheorghe se găsesc ani de muncă înverșunată și de studiu intens.

Urmărește interviul integral cu maestrul Tudor Gheorghe, sâmbătă, de la ora 19, doar pe canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene!

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult