Prima agenţie din România care asigură plasarea imediată a personalului asiatic în țara noastră. Ce domenii sunt acoperite

Prima agenţie din România care asigură plasarea imediată a personalului asiatic în țara noastră. Ce domenii sunt acoperite
Prima agenţie din România care asigură plasarea imediată a personalului asiatic în țara noastră
Publicat: 15/03/2021, 15:15
Actualizat: 15/03/2021, 17:31

Recrutarea forţei de muncă din Asia pentru România presupune, de cele mai multe ori, un timp de aşteptare îndelungat, de aproximativ câteva luni, ceea ce pune la grea încercare companiile aflate în nevoie imediată de angajaţi.

În acest context, o agenție de recrutare şi plasare a forţei de muncă din Asia în România a investit în optimizarea acestui proces. WORK FROM ASIA devine, astfel, prima agenţie care poate asigura angajarea imediată a personalului asiatic.

După un 2020 în care măsurile impuse de pandemia COVID-19 au diminuat volumul de activitate al multor companii, în 2021 observăm deja o creştere a nevoii de personal asiatic, care vine în primul rând pe fondul redeschiderii multor business-uri din HoReCa şi în al doilea rând din dorinţa de a recupera pe cât posibil pierderile de anul trecut. Piaţa muncii a suferit cu siguranţă multe schimbări şi este clară nevoia de reinventare şi găsire de noi soluţii pentru problemele fără precedent cu care ne confruntăm. Ȋn cazul agenţiei noastre, am hotărât să investim în reducerea timpului de plasare a personalului asiatic în companiile româneşti şi avem în acest moment sute de muncitori din Sri Lanka, Nepal, Vietnam, Pakistan, Filipine, Bangladesh şi India disponibili pentru angajare imediată.”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh, General Manager WORK FROM ASIA.

Agenția, cu mare experienţă pe piaţa serviciilor de recrutare a personalului asiatic din România, a securizat şi intermediat cu succes sute de contracte încă din 2010 pentru aproape toate domeniile de business din ţară.

Acum este gata să vină în sprijinul companiilor româneşti cu echipe de muncitori şi să acopere nevoile existente din domenii precum: construcţii, agricultură şi zootehnie, confecţiile textile şi HoReCa, pentru a menţiona doar câteva dintre acestea.

Aria de activitate a agenţiei include şi asigurarea forţei de muncă pentru segmentul industrial, unde pune la dispoziţia clienţilor săi personal din Asia pentru orice tip de fabrică, până la intermedierea serviciilor de curăţenie, îngrijire persoane vârstnice sau cu dizabilităţi.

De asemenea, prin intermediul platformei personal-calificat.ro, este vizată şi sprijinirea sectoarelor auto, prin oferirea de forţă de muncă pentru domeniul automotive, până la soluţionarea lipsei de personal din service-urile auto, spălătorii auto şi nu în ultimul rând domeniul transporturilor de mărfuri şi persoane.